reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Pinka wiem sprawdzę to :tak:

i fajnie że wracasz do nas :-D;-) ...kurcze a mi T mówila o fajnym domku i niedrogo bo poza poznaniem ale kto nam da kredyt :baffled::crazy: a tego mieszkania nie możemy wykupić bo ciagle rozprawa w sądzie :wściekła/y: i czekamy bo liczę że mama by nam coś dała kasiorki jakby kupiła mniejsze i wtedy może mniejszą kwotę by man prędzej dali ;-)

no ty tez tak wlasnie chcemy wziasc tylko połowe kredytu bo cały to masakra 30 lat spłacania:szok::szok::szok::szok::szok: trzymam kciuki by wam sie udało;-) a wiecie juz kiedy mniej wiecej bedzie ostateczny termin rozprawy?

reklama
Pinka nie wiemy :no:pewnie jakbyśmy dali 30 tysięcy to byśmy mogli wykupić ale już zapłaciliśmy tysiaka na wykup bo przecież teraz jest taniej ...wolę poczekać i te 30tysięcy mieć na dom a nie dawać komuś :crazy: wszystko zależy od sądu no i jesli nawet będzie pozytywne rozpatrzona sprawa to nie wiem czy ten co nie zaskarżył spółdzielni się nie odwoła od wyroku i na nowo :crazy: komuś sie poprostu nie podobało że on wykupił za 30tys a teraz można taniej :crazy:

no to ładnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale masz racje lepiej to juz włozyc na dom a nie komus dawac do geby:tak:
My bierzemy mieszkanie od deweloperów 2 pokoje kuchniałazienka garaż taras ogolnie osiedle zamkniete tylko jeszcze okolice musimy wybrac za 250 tys;-) zaliczki chcą 30 tys zł wiec polowa z tego co uzieram ja z interesu a reszta kredytu

hallo hallo

julia .......... Ale wolisz zastrzyki od tabletek? To ty twarda baba jestes!
..............................

Nie twarda ale zastrzyk mi pomagają a tabletki nie, zresztą na mnie nie działaja prawie rzadne leki przeciwbólowe czy znieczulające, mam pecha poprostu i mój organizm ich nie przyjmuje:tak:

hejo hejo

u nas muza od rana wika tanczy jak tylko jakąs piosenke włącze a ja mam polewke jak uda mi sie ja nagrac to wam pokaze:tak::tak::tak::tak::tak:

Tatus zabiera na dzis na szalone zakupki juz sie ciesze:-D:-D:-D:-D:-D moze w koncu cos sobie kupie bo ciagle marudze ze nie mam co ubrac a jak mam szanse kupic to nie kupuje bo zawsze mówie ze szkoda kasy:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: taki to juz zemnie dziwolag:szok::szok::szok::szok::szok:

a co tam reszta meldowac sie juz juz:-D:-D:-D:-D:-D

Julia- to juz masz wolne nie pracujesz tak?????????????

hej haj heloł ;-)

My też pospaliśmy...do 9-tej...
Popijam kawusię, bo ledwo na oczy patrzę przez tę pogodę. Ciekawe jak dzisiaj będzie. To co zapowiadali wyglądało baaaardzo ciekawie. Może w końcu uda mi się zrobic zdjęcie piorunom;-):tak::-D

PINKA ale fajnie masz z tymi zakupami. Idź i zaszalej jak łoś kasą sypie, wykorzystaj to, humorek będzie lepszy.

Miłego świętowania dla świętujących i miłego dnia dla wszystkich.

reklama
PINKA w niedziele jeszcze ide do pracy, ale w niedziele jest spokój:)

Zepsuł mi się gg i nie moge go uruchomic i nie mam zielonego pojęcia co się stało:(

Do góry