reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Pinka wiem sprawdzę to :tak:

i fajnie że wracasz do nas :-D;-) ...kurcze a mi T mówila o fajnym domku i niedrogo bo poza poznaniem ale kto nam da kredyt :baffled::crazy: a tego mieszkania nie możemy wykupić bo ciagle rozprawa w sądzie :wściekła/y: i czekamy bo liczę że mama by nam coś dała kasiorki jakby kupiła mniejsze i wtedy może mniejszą kwotę by man prędzej dali ;-)

no ty tez tak wlasnie chcemy wziasc tylko połowe kredytu bo cały to masakra 30 lat spłacania:szok::szok::szok::szok::szok: trzymam kciuki by wam sie udało;-) a wiecie juz kiedy mniej wiecej bedzie ostateczny termin rozprawy?

reklama
Pinka nie wiemy :no:pewnie jakbyśmy dali 30 tysięcy to byśmy mogli wykupić ale już zapłaciliśmy tysiaka na wykup bo przecież teraz jest taniej ...wolę poczekać i te 30tysięcy mieć na dom a nie dawać komuś :crazy: wszystko zależy od sądu no i jesli nawet będzie pozytywne rozpatrzona sprawa to nie wiem czy ten co nie zaskarżył spółdzielni się nie odwoła od wyroku i na nowo :crazy: komuś sie poprostu nie podobało że on wykupił za 30tys a teraz można taniej :crazy:

no to ładnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale masz racje lepiej to juz włozyc na dom a nie komus dawac do geby:tak:
My bierzemy mieszkanie od deweloperów 2 pokoje kuchniałazienka garaż taras ogolnie osiedle zamkniete tylko jeszcze okolice musimy wybrac za 250 tys;-) zaliczki chcą 30 tys zł wiec polowa z tego co uzieram ja z interesu a reszta kredytu

hallo hallo

julia .......... Ale wolisz zastrzyki od tabletek? To ty twarda baba jestes!
..............................

Nie twarda ale zastrzyk mi pomagają a tabletki nie, zresztą na mnie nie działaja prawie rzadne leki przeciwbólowe czy znieczulające, mam pecha poprostu i mój organizm ich nie przyjmuje:tak:

hejo hejo

u nas muza od rana wika tanczy jak tylko jakąs piosenke włącze a ja mam polewke jak uda mi sie ja nagrac to wam pokaze:tak::tak::tak::tak::tak:

Tatus zabiera na dzis na szalone zakupki juz sie ciesze:-D:-D:-D:-D:-D moze w koncu cos sobie kupie bo ciagle marudze ze nie mam co ubrac a jak mam szanse kupic to nie kupuje bo zawsze mówie ze szkoda kasy:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: taki to juz zemnie dziwolag:szok::szok::szok::szok::szok:

a co tam reszta meldowac sie juz juz:-D:-D:-D:-D:-D

Julia- to juz masz wolne nie pracujesz tak?????????????

hej haj heloł ;-)

My też pospaliśmy...do 9-tej...
Popijam kawusię, bo ledwo na oczy patrzę przez tę pogodę. Ciekawe jak dzisiaj będzie. To co zapowiadali wyglądało baaaardzo ciekawie. Może w końcu uda mi się zrobic zdjęcie piorunom;-):tak::-D

PINKA ale fajnie masz z tymi zakupami. Idź i zaszalej jak łoś kasą sypie, wykorzystaj to, humorek będzie lepszy.

Miłego świętowania dla świętujących i miłego dnia dla wszystkich.

reklama
PINKA w niedziele jeszcze ide do pracy, ale w niedziele jest spokój:)

Zepsuł mi się gg i nie moge go uruchomic i nie mam zielonego pojęcia co się stało:(

Do góry