reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

cześć laseczki.
W końcu troszkę luzu. I normalna rzeczywistość. Mąż w pracy, ja w domu z dziećmi. Choć już przyzwyczaiłam się do rozgardiaszu...a tu taka cisza. Goście powyjeżdżali i jakoś mi smutno, pomimo, że roboty więcej.
Może teraz znajdę czas aby powklejać foty znad morza i z imprezki.

Qrczę Gosia ale czad z tymi oklulistami...a może wieczorem do oddziału pomocy medycznej i wydębić skierowanie do szpitala....bo tak nagle???:crazy:

reklama
Jarzebinka- ty jeszcze na wakacjach czy juz po?

jeszcze jestem na wakacjach - nad morzem do 14, potem 3 dni w domku i do 25 u moich rodziców, czyli 3 tygodnie urlopu .......:tak::-D:tak: potem na ostatni tydzień sierpnia sprzedajemy małego do drugich dziadków i mamy w planie obejrzeć sobie ze 3 mieszkanka, może cos sie uda ......... :tak::-D:tak:

Gosia, wspołczuję z tym okulistą :szok: , ja też muszę z małym sie wybrać, i mam nadzieje, że we wrześniu będzie juz po urlopach ... powodzenia

miłego ...... :tak::-);-)

czesc i czołem kluski z rosołem:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mała spi tatko okupuje toaletę a ja mam chwilke na BB dzis taka jakas zakrecona chodziłam chyba przez te pogode:rofl2::rofl2::rofl2: mam nadzieje ze jutro bedzie ładnie bo musze isc z mała do miasta pokupowac jej pare ciuszków bo niektóre miedzy innymi spodnie bo nogawki jak woda w piwnicy za krótkie:sorry2:alez ona ronie jak nie wiem:happy::happy::happy:..
Chłopina zrobił mi dzis niespodzianke ...............po pracy pzryjechał z bukietem kwiatków :tak::tak::tak: jak ja lubie takie niespodzianki hmmmmmmmmmmm........

a wy gdzie???????????? pewnie juz spicie co????????????

Dzieki Dziewczyny za podpowiedzi. zapisałam sie na Promienistą, mam nadzieję że będę zadowolona.
Co do 3 dzidzi to planowana. Planowałam dziewczynkę, ale jeszcze do końca nie wiem czy się udało. Jak na razie niby tak to wygląda - tzn jąderek nie widac ale w sumie to nie wiem czy się udało. Mam nadzieję że na tym 4D uda się podejrzec bo jak na razie szczętnie ukrywa maleństwo co ma między nóżkami.

reklama
Do góry