reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ja jestem zdania, że trzeba zacząć jak najszybcie. Małe dzieci są bardzo elastyczne, jak zacznie się w odpowiednim momencie, to można doprowadzić do dwujęzyczności. Poza tym w tym wieku, łatwiej się nauczyć takiemu dziecku poprawnej wymowy...

reklama
witam sie popołudniowo ;-)

Moje dziecko teraz spi, wiec chwila na neta. Generalnie na nic dzisiaj nie mam czasu, bo Kuba okropnie marudzi :baffled: Nabił sobie rano i od tego czasu masakra... :no:
Moze po drzemce bedzie lepiej...

Anka - no to gratuluje decyzji i trzymam kciuki za dziewczynke :tak:

pinka - i jaka dzis pogoda? Nadal tak zakrecona jak wczoraj? Czy Ciebie tez tak boli kregoslup jak mnie?

gosia - jak tam lekarz? przyjeli was w koncu gdzies?

lece cos zjesc, bo jak Kuba sie obudzi to jedziemy nad malte... pojezdzimy na autach, samolotach i innych... :-)

gosia wlasnie sie dowiedzialam, ze na ul. lwa jest olulistyka dziecieca... nawet kiedys mialam tam isc bo kubie oczka ropiały, ale jakos mu przeszlo...

Tylko nie wiem czy znajde nr... ale jak nie to jutro zadzwonie od rana do mojej przychodni to mi podadzą :tak:

dam znaka ;-)

milego wieczorku dla wszystkich... :-)

My nie spimy :no: ale nie duzo nam brakuje ;-) Noka ciezka, wiec trzeba jakąś drzemke w dzień walnąć :tak:

Chyba juz sie wypadało, u nas powolo słonko wychodzi :tak:

Miłego ...

hej babeczki
u nas znówl leje wietrzycho takie jakby co najmniej huragan był
wczoraj juz nie miałam siły na pisanie .Wyobrazcie sobie ze wybrałam sie do miata w szpikach nom i teraz mam takie odparzone stopy ze nie wiem bable giganty jak mi to peknie to chyba sie poplacze z bolu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mała juz prawie obkupiona jeszcze kurteczka butki oraz czapka na zime i kilka jeszcze drobiazgów i wsio bedzie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dzis mam tyle do zrobienia ze szkoda gadac a w taka pogode to mulan ze mniei nic mi sie nie chce:no::no::no::no::no:
KUBALA- bolą mnie plecy bolą czasami to tak jak przy porodzie bo miałam bole krzyzowe:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: a co tam u was z ta nocka dzis było????????
Gosia - a ty masz dzil off czy do pracy??????????

mykam na kawke......................

cześć.
Ja właśnie kończe p[ić kaffkę.
U nas też nocka koszmarna była. dzieciarnia do nas non stop przychodziła, rzucaliśmy się po łóżku jak wariaty. I nie wiedzieć dlaczego.
Kubala wytrwałości dzisiaj. Fajnie, że możesz sobie pozwolić chociaż na drzemanko w ciągu dnia...Ja tylko moge się kawką faszerować.

Gosia z tymi lekarzami to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. To jakiś koszmar. Ja rozumiem, że jak na kasę to trzeba się umówić poczekać ale prywatnie??? Powinno być tak, ze jak chcę to idę i płacę a nie jeszcze zostanie Ci odmówione. Porażka jakaś...
Miłego dnia!!!

reklama
Haloooooooooo poznanianki gdzie sie podziewacie?????????????????????? czyżbyście slonko miały???????????

no ja nie mam ale na szczescie padac przestało tylko wiatr tako okropny jest brrrrrrr,mala dzis zaprotestowala i niechce jesc obiadu to nie zabralam jej bo wywalac na podłoge nie bedzie jak zglodnieje to dostanie,wypila 150ml soku i juz najedzona:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: zwariowac mozna:tak::tak::tak:

Do góry