reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam

może godzinke ustalimy pozniej :tak:
Ja proponuje Malte, jest duzo miejsca, plac zabaw tez jest :tak: Chociaz wiem, że niektórzy wolą gdzieś indziej się spotkać. Mi to w sumie obojętne, bo wsiadam w auto i jestem :tak: Ale na Cytadeli chyba nie ma żadnego placu, co?

A pogoda jednak ładna :tak::-) Oby jak najdłużej bo w sr. nad morze jedziemy :tak:

Miłego dzionka zycze :tak:

reklama
cześć mamusie, ja po wczorajszej wizycie 2cm rozwarcia delikatne skurcze, czyli nic nowego, termnin na 1.08 więc jeszcze tydzień :tak:
czuje się ok

dziewczyny, czy wrzucacie zdjęcia na zamkniętym? a jak się tam dostać? kto jest naszym moderatorem?

widze, że szykuje się spotkoanko :-) pozdrawiam was moje kochane pa pa

dziewczyny, czy wrzucacie zdjęcia na zamkniętym? a jak się tam dostać? kto jest naszym moderatorem?

na zamknietym też jest galeria, ale ta na otwartym jest pełniejsza ......... :tak::-D:tak:

na spotkanko też zapraszam ...... :tak::-D:tak:

a napisała P. moderator ......:tak:

cześć mamusie, ja po wczorajszej wizycie 2cm rozwarcia delikatne skurcze, czyli nic nowego, termnin na 1.08 więc jeszcze tydzień :tak:
czuje się ok

naszym moderatorem jest Jarzebinka;-)a na watek zamkniety maja dostep tylko wybrane osoby ,które udzieleja sie tu już długo i czesto:tak::tak: takze osoby nie wtajemniczone sie tam nie dostana:no::no: chyba ze z czasem zostana zapisane do listy i zgłoszone do Anilasu:-D:-D:-D

no to trzymamy kciuki jeszcze 8cm:-D:-D:-Dposprzataj jeszcze troszke seksik na dobranoc i juz:tak::tak::tak:

a tak wogole to witam:-):-):-):-):-)

kubala- mozesz zajrzec na watek o alergii?:-p:-p:-p
gosia- mam nadzieje ze sie rozkreci i pomalutku zacznie sama dreptac:tak::tak:no wlasnie Gosia jak jest na cytadeli??? dobre miejsce na spotkanie?
jarzebinka -moze byc 15 jak dla mnie;-):-)a my mamy słoneczkao:tak: nie takie jak wczoraj ale jest milo:-D to czekamy na wiadomosc o nowym mieszkanku;-) i trzymamy kciuki
slowiczek - a ty gdzies pofruneła:-D:-D:-D:-D

wpadne jeszcze do was bo mam focie do powklejania ale najpierw cos zjem:sorry2:

cze pikne
ja na sekundke...
w Poznaniu jestesmy juz od wtorku w koncu,ale jeszcze w sierpniu lub we wrzesniu jade do mamy,
Od wczoraj Hania chora,obudzila sie po drzemce z temp.dochodzaca do 40 stopni.Ma zaczatki anginy,wiec i wymioty sie zdarzaja:baffled:.No i antybiotyk.

Pozdrawia Katka

pinka - o.k. już zaglądam :tak: Fakt dawno tam nie byłam :no:
To pewnie jak sie spotkamy to mala juz bedzie dreptac :tak: Moj to mały tchorz, nie chce sie puscic i juz. Stoi sam tylko jak sie zapomni ;-)

jarzebinka - ciezko teraz znalezc cos fajnego... moi tesciowie szukają nowego mieszkanka (ale na ratajach). Obecnie mieszkają na 4 p. i powoli im już ciężko. No i jakos kiepsko na razie z tymi ofertami... no chyba, ze nowe... ale np. na Polance nowe 2 pokojowe - stan deweloperski kostuje 400 tys. Kompletnie sie nie opłaca :no: Lepiej juz dom wybudowac :tak:

taka mama - no to jeszcze troche... :tak: A moze uda sie i tobi dotrzec na spotakanko z dzidzą. Taki maluch to i tak ciągle spi ;-)

katka - cos mi sie wydaje, ze ten poznan cos wam nie sluzy :no: biedna mala... zrowka zyczymy!!!!

gosia -a ty w pracy?

no i skoro fruwasz slowiczku,pomyslnych wiatrow;-)
z Hania lepiej... od popoludnia nie goraczkowala:-),wprawdzie jest cala w takiej kaszce,takie maciupienkie krostki i nie wiem czy to uczulenie na kolejny antybiotyk czy potowki:confused:

i mam pytanko i prosbe zarazem
czy mozecie polecic kogos dobrego,wiarygodnego,do remontu,chodzi o polozenie kafelkow,szpachlowanie,wywalanie scian itp.?
bede wdzieczna za info.

pozdrawia Katka:ninja2:

reklama
słowiczek - to życze i Tobie i sobie ładnej pogody nad morzem :tak: Duuuzzzzo słonka i samych przyjemności ;-)

katka - ja Ci podam jedennr tel. alejutro, bo nie moge teraz znalezc. Facet to solidna firma, ale z czasem u niego kiepsko (bo tyle ma roboty) no i dosc drogi... ale mozna spr.

ja na dzisiaj juz sie zegnam... Kubek spi a ja kąpu kąpu i pranko musze zrobic :tak: To słodkich snow ;-)

Do góry