reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

koga - witamy, witamy :tak: i zapraszamy ;-)

pinka - ja chetnie spojrze na małą jak biega, ale wieczorkiem dopiero, bo teraz jestm na chwile, przelotem ;-)

my juz dzis po dwóch długich spacerkach i po zakupach :tak:
Kupilismy w koncu małemu nową spacerówkę. Kurde jest tak lekka, ze szok. 6 kg wazy i prowadzi sie tez idealnie. Kuba juz wyprubował :-)

A za chwile jedziemy do tesciow na powazna rozmowe. Nie wiem czy to nie bedzie pierwszy raz jak sie pokłoce z tesciowa... wiec trzymajcie kcuki. A chodzi o to, ze sama zaproponowała, z eod pazdziernika zostanie z małym a ja bede mogla wrocic do pracy a teraz nagle jakies problemy sie pojawiły... wkurzyło mnie to na maxa, tym bardziej, z e szefowi obiecałam, ze wroce.

katka - fajne wypracowanie :-) bla bla bla ;-) Acha musze o tym numerze dla Ciebie pamiętac, chyba, z ejuz kogos masz?

jarzebinka - a gdzie jest dzwon na cytadeli, bo ja nie mam pojecia?

to lece, pa babki i do usłyszonka :tak:

reklama
jestem juz :tak:

pinka - widziałam filmik... ekstra. Niezle jej to idzie :tak: Normalnie Ci zazdroszcze ;-) Ja tez juz bym tak chciała, ale chyba musze jeszcze czekac :-(

No to miłego wieczorku, pa pa.

Hej kobietki-ja tylko na chwilke, nadal mamy gosci( przywiezli nam z Polski suuuper pogodę), jutro druga siostrzyczka przylatuje, Kuba szatani na maksa, nie daje się przebrac i wymienic pieluszki-koszmar...zazdroszczę wam tego spotkania na zywo ;-) pozdrawiam serdecznie-popiszę jak znajdę czas, trzymajcie sie paaa;-)

hejka beczki

mała dzi zrobila pobódke o 4-tej:szok::szok::szok: i nie spała do 8-smej potem sie z nia połozyłam i zasnełysmy na póltorej godzinki;-) ja wstalam jeszcze bardziej zmeczona niz sie połozyłam jest mi nie dobrze kreci mi sie w glowie:sorry2::sorry2::sorry2: wogole jakos ostatnio mi niedobrze i kreci mi sie w głowie chyba z przemecznia:sorry2::sorry2::sorry2:teraz siedze jak taka pijana ges i nie wiem co dalej mam robic??????

NatkaK- no to ale wesoło macie super mnie tez by sie ktos taki przydal:tak: przynajmniej od małej bym odpoczeła bo ona to tylko mama i mama a ja juz mam czasami dosc!!!!!!!!!!
jarzeninka -jak dla mnie Cytadela 3-09-2008 15:00 odpowiada nie wiem jak reszta:confused:
Gosia - a ty gdzie?
kubala- i jak tam sprawa z tesciowa dogadaliscie sie?
ide na ogór die dotlenic bo zaraz zwymiotuje bleeeeee

jarzebinka - a gdzie jest dzwon na cytadeli, bo ja nie mam pojecia?

w sumie to nie wiem czy ten dzwon tam wisi na stałe czy sezonowo, :szok: ale może lepiej przy schodach tych głównych wielkich ........ na dole bądź juz na górze ........:-)

i ja spotkanie u tesciowej, faktycznie dotyczyło opieki na Kuba ????:szok:

a my dzisiaj zaliczylismy dzionek nad Rusałką, było suuuuuuuuuper, teraz relaksujemy sie w chłodnej chatce, ja na BB, mały ogląda Zaczarowany ołówek, a na gazie dochodzi obiadek, bo mąz wraca po 18.00 dzisiaj z pracki :tak:

miłego popołudnia :cool2:

hej hej hej

a my dzis cały dzien nad Maltą prawie... jechalismy kolejką, pozniej zoo, obiadek, spacerk wokół jeziorka i o 19 zlądowalismy w domku. Padam ze zmeczenia. Kuba tez juz zasypia:tak:

pinka - ty to uwazaj na siebie... i nie przemeczaj sie tak. Zamiast prasowac to lepiej sie poloz na chwile :tak:

Ja to np. kłąde sie w salonie na podłodze, wokól mnie rozkładam full maskotek a Kuba tylko biega od jednej do drugiej, albo jezdzi autami. W ten sposób za duzo sie nie zmecze a Kuba ma swietna zabawę no i mama blisko :tak:

jarzebinka - a te glowne schody to ktore? Te od garbar jak sie jedzie?

co do tesciowej to tak, chodzi o opieke nad Kuba jak ja wroce do pracy... generalnie rozmowa byla o.k. ale jak na razie nadal nie wiem na czym stoje. Ma 2 tyg. na odp.

Kurcze, ale u nas upał... juz odliczam dni do wyjazdu nad morze. To tylko pare dni, ale zawsze cos innego niz Poznan :tak:

A jutro jedziemy na działeczkę pluskac sie w basenie :-) wiec zycze juz teraz wszystkim milej niedzieli :tak:

gosia - to mialas ,,erotyczny" wieczor,wspolczuje;na moje pikne nie dzialaja te upaly,przychodzi 20 i ida po prostu spac...

A my prawie caly weekend spedzilismy na wybieraniu,ogladaniu... plytek,wykladzin itp.

pozdrawiam

hejka

u nas dzis upal jak nie wiem co prawie caly dzien na plazy:szok::szok::szok:i tak mi sie buzia i rece opliły ze zaraz chyba spłone tak mnie piecze wszystko:tak::tak:

mała sie wyszalala a teraz zeszyty przeglonda bo spac jak narazie jej sie nie chce:no:
coraz czesciej puszcza sie sama a ja tyko za nią biegam jak opetana by w cos nie wlneła taki z niej napalenie na chodzenie:-):-):-):-)
i jutro znów poniedziałek:sorry2::cool2::sorry2: nie lubie tego dnia brrrrr

Gosia- no to ładnie a moze żeczywiscie od tego królika ma takie oczka? zaraz sie okaże ze ma alergie na siersc?? oby nie:no:
kubala-jak tam wypoczynek?

dzięki za powitanie:-) od wczoraj mam w końcu internet w domu :-) - bo wcześniej to tylko w pracy - więc mogę sobie pozaglądać

Pinka - ja też szczerze nie znosze poniedziałków, na samą myśl o jutrze jest mi niedobrze:wściekła/y:

kubala - całe zeszłe lato bywaliśmy nad Maltą, fajnie to wspominam:sorry2:

ech muszę jeszcze pozmywać, tzn upchnąć w zmywarce, a taaaaaak mi się nie chce:no:

reklama
jarzebinka - a te glowne schody to ktore? Te od garbar jak sie jedzie?

miłam na myśli te od strony Hotelu Polonez, duże szerokie na górze z jakimś pomnikiem czy czymś, rozchodzą sie na dwie strony ..... :tak::tak::-)

a ja spędziłam sobote i niedziele nad Rusałką, w sobote było jeszcze znośnie, ale w niedzielę to już było przeludnienie :tak: słoneczko dawało,że dzisiaj czuję każdy centymetr ciała, mały był w koszulce więc nie cierpi i chce znowu, ale chyba sobie odpuścimy i poczekamy do piatku, to zaliczymy już plażę nad morzm ...nareszcie, jeszcze tylko 4 dni i w końcu urlop ..... :tak::-D:tak:

pozdrawiam serdecznie i miłego dnia ..... :tak::tak::tak::cool2:

Do góry