reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

koga - witamy, witamy :tak: i zapraszamy ;-)

pinka - ja chetnie spojrze na małą jak biega, ale wieczorkiem dopiero, bo teraz jestm na chwile, przelotem ;-)

my juz dzis po dwóch długich spacerkach i po zakupach :tak:
Kupilismy w koncu małemu nową spacerówkę. Kurde jest tak lekka, ze szok. 6 kg wazy i prowadzi sie tez idealnie. Kuba juz wyprubował :-)

A za chwile jedziemy do tesciow na powazna rozmowe. Nie wiem czy to nie bedzie pierwszy raz jak sie pokłoce z tesciowa... wiec trzymajcie kcuki. A chodzi o to, ze sama zaproponowała, z eod pazdziernika zostanie z małym a ja bede mogla wrocic do pracy a teraz nagle jakies problemy sie pojawiły... wkurzyło mnie to na maxa, tym bardziej, z e szefowi obiecałam, ze wroce.

katka - fajne wypracowanie :-) bla bla bla ;-) Acha musze o tym numerze dla Ciebie pamiętac, chyba, z ejuz kogos masz?

jarzebinka - a gdzie jest dzwon na cytadeli, bo ja nie mam pojecia?

to lece, pa babki i do usłyszonka :tak:

reklama
jestem juz :tak:

pinka - widziałam filmik... ekstra. Niezle jej to idzie :tak: Normalnie Ci zazdroszcze ;-) Ja tez juz bym tak chciała, ale chyba musze jeszcze czekac :-(

No to miłego wieczorku, pa pa.

Hej kobietki-ja tylko na chwilke, nadal mamy gosci( przywiezli nam z Polski suuuper pogodę), jutro druga siostrzyczka przylatuje, Kuba szatani na maksa, nie daje się przebrac i wymienic pieluszki-koszmar...zazdroszczę wam tego spotkania na zywo ;-) pozdrawiam serdecznie-popiszę jak znajdę czas, trzymajcie sie paaa;-)

hejka beczki

mała dzi zrobila pobódke o 4-tej:szok::szok::szok: i nie spała do 8-smej potem sie z nia połozyłam i zasnełysmy na póltorej godzinki;-) ja wstalam jeszcze bardziej zmeczona niz sie połozyłam jest mi nie dobrze kreci mi sie w glowie:sorry2::sorry2::sorry2: wogole jakos ostatnio mi niedobrze i kreci mi sie w głowie chyba z przemecznia:sorry2::sorry2::sorry2:teraz siedze jak taka pijana ges i nie wiem co dalej mam robic??????

NatkaK- no to ale wesoło macie super mnie tez by sie ktos taki przydal:tak: przynajmniej od małej bym odpoczeła bo ona to tylko mama i mama a ja juz mam czasami dosc!!!!!!!!!!
jarzeninka -jak dla mnie Cytadela 3-09-2008 15:00 odpowiada nie wiem jak reszta:confused:
Gosia - a ty gdzie?
kubala- i jak tam sprawa z tesciowa dogadaliscie sie?
ide na ogór die dotlenic bo zaraz zwymiotuje bleeeeee

jarzebinka - a gdzie jest dzwon na cytadeli, bo ja nie mam pojecia?

w sumie to nie wiem czy ten dzwon tam wisi na stałe czy sezonowo, :szok: ale może lepiej przy schodach tych głównych wielkich ........ na dole bądź juz na górze ........:-)

i ja spotkanie u tesciowej, faktycznie dotyczyło opieki na Kuba ????:szok:

a my dzisiaj zaliczylismy dzionek nad Rusałką, było suuuuuuuuuper, teraz relaksujemy sie w chłodnej chatce, ja na BB, mały ogląda Zaczarowany ołówek, a na gazie dochodzi obiadek, bo mąz wraca po 18.00 dzisiaj z pracki :tak:

miłego popołudnia :cool2:

hej hej hej

a my dzis cały dzien nad Maltą prawie... jechalismy kolejką, pozniej zoo, obiadek, spacerk wokół jeziorka i o 19 zlądowalismy w domku. Padam ze zmeczenia. Kuba tez juz zasypia:tak:

pinka - ty to uwazaj na siebie... i nie przemeczaj sie tak. Zamiast prasowac to lepiej sie poloz na chwile :tak:

Ja to np. kłąde sie w salonie na podłodze, wokól mnie rozkładam full maskotek a Kuba tylko biega od jednej do drugiej, albo jezdzi autami. W ten sposób za duzo sie nie zmecze a Kuba ma swietna zabawę no i mama blisko :tak:

jarzebinka - a te glowne schody to ktore? Te od garbar jak sie jedzie?

co do tesciowej to tak, chodzi o opieke nad Kuba jak ja wroce do pracy... generalnie rozmowa byla o.k. ale jak na razie nadal nie wiem na czym stoje. Ma 2 tyg. na odp.

Kurcze, ale u nas upał... juz odliczam dni do wyjazdu nad morze. To tylko pare dni, ale zawsze cos innego niz Poznan :tak:

A jutro jedziemy na działeczkę pluskac sie w basenie :-) wiec zycze juz teraz wszystkim milej niedzieli :tak:

gosia - to mialas ,,erotyczny" wieczor,wspolczuje;na moje pikne nie dzialaja te upaly,przychodzi 20 i ida po prostu spac...

A my prawie caly weekend spedzilismy na wybieraniu,ogladaniu... plytek,wykladzin itp.

pozdrawiam

hejka

u nas dzis upal jak nie wiem co prawie caly dzien na plazy:szok::szok::szok:i tak mi sie buzia i rece opliły ze zaraz chyba spłone tak mnie piecze wszystko:tak::tak:

mała sie wyszalala a teraz zeszyty przeglonda bo spac jak narazie jej sie nie chce:no:
coraz czesciej puszcza sie sama a ja tyko za nią biegam jak opetana by w cos nie wlneła taki z niej napalenie na chodzenie:-):-):-):-)
i jutro znów poniedziałek:sorry2::cool2::sorry2: nie lubie tego dnia brrrrr

Gosia- no to ładnie a moze żeczywiscie od tego królika ma takie oczka? zaraz sie okaże ze ma alergie na siersc?? oby nie:no:
kubala-jak tam wypoczynek?

dzięki za powitanie:-) od wczoraj mam w końcu internet w domu :-) - bo wcześniej to tylko w pracy - więc mogę sobie pozaglądać

Pinka - ja też szczerze nie znosze poniedziałków, na samą myśl o jutrze jest mi niedobrze:wściekła/y:

kubala - całe zeszłe lato bywaliśmy nad Maltą, fajnie to wspominam:sorry2:

ech muszę jeszcze pozmywać, tzn upchnąć w zmywarce, a taaaaaak mi się nie chce:no:

reklama
jarzebinka - a te glowne schody to ktore? Te od garbar jak sie jedzie?

miłam na myśli te od strony Hotelu Polonez, duże szerokie na górze z jakimś pomnikiem czy czymś, rozchodzą sie na dwie strony ..... :tak::tak::-)

a ja spędziłam sobote i niedziele nad Rusałką, w sobote było jeszcze znośnie, ale w niedzielę to już było przeludnienie :tak: słoneczko dawało,że dzisiaj czuję każdy centymetr ciała, mały był w koszulce więc nie cierpi i chce znowu, ale chyba sobie odpuścimy i poczekamy do piatku, to zaliczymy już plażę nad morzm ...nareszcie, jeszcze tylko 4 dni i w końcu urlop ..... :tak::-D:tak:

pozdrawiam serdecznie i miłego dnia ..... :tak::tak::tak::cool2:

Do góry