reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

a co tu tak cicho dzis?

przyznaję sie bez bicia,że jak wracam po pracy do domu, to juz popołudniem rzadko otwieram komputer i tak to wygląda ......

Moze ustalmy cos wstepnie, niech kazda z nas poda 2 daty, ktore by jej ewentualnie pasowały :tak: Mi po 1.09 pasuje każdy dzień... :tak:

mi też bardziej pasuje początek września, bo na końcowce sierpnia sprzedaję dziecko do dziadków i mamy w planie pooglądać kilka mieszkań....... ale początek września może być ...:tak::-D:tak:

a ja tak ogólnie to ja mam bardzo mało prasowania, czsem koszule męża pod krawat i swoje i tyle a reszta .... sama sie układa ...... :tak:

Gosia, jak miło,że stomatolog bez bólu........ mi zostały dwie wizyty:baffled:, ale babka sie pochorowała i zostały przesuniete na wrzesien ....... :baffled:

reklama
witam sie:-D:-D:-D:-D

jezeli o mnie chodzi to do 4 wrzesnia nie ma problemu bo 5 tego juz wyjezdzamy wiec pakowanko:-D:-D:-D

jarzebinka- czyli jak rozumiem tamtego mieszkanka kupic sie nie udało?:no:

gosia- jak tam zab? juz ok? aaaaa i powiedz jak tam mała i sprawy smoczkowo-nocnikowe:-):-):-)

ja narazie nie podaje daty bo tylko w ostatniej chwili będę wiedzieć czy przyjdę czy nie :zawstydzona/y:

Pinka mała w nocy się budzi ale nie wiem czy to wina smoczka czy co :baffled: już mam dość czasem bym chciała jej dać żeby spała ale jak już tyle jest bez niego to może w końcu zapomni i będzie lepiej :tak: a może to przez to że śpi teraz sama w pokoju :confused::dry:

a co do nocnika to ciężko ciężko :sorry2:

ja tez próbuje małej pomału nie dawac tyle smoczka i jak jade na sapacer to najpier próbuje by zasneła sama bez smoka jak nie da rady to jej dam a jak nie potzrebuje to nie daje i czasami sie tak zdarzy ze wcale smoka do spania ni ewezmie ale w wiekszosci przypadków jeszcze go szuka............

a co nocnika to ja od wczoraj zaczełam raz zlała mi sie na dywan a drugi raz na kolana:-D:-D:-D:-D:-D i jaką rodoche miała glajda jedna:tak::tak::tak::tak:

moze jej brakuje tego smoka i dlatego tak sie wierci????????raczej napewno bo u nas tez tak jest jak malej wyjme smoka jak tylko zasnie to po kilku godzinach w snie zaczyna go szukac po poduszcze jak nie znajdzie to oczyska wielkie:szok::szok::szok:

ale nabazgrałam heheh

a jeszcze musze sie wam pochwalic ze moje dzieco wczoraj calyy dzie probowało stac same bez trzymanki no i super jej toszło:-D:-D:-D nawet minute udało sie jej ustac;-) oby tak dalej to moze roczek przedepta:-D:-D:-D

Zobacz załącznik 86726

Dzień dobry Poznanianki:tak:... te mieszkające w Poznaniu i te poza Poznaniem ;-)

Ja dziś w domku bo moja mama w szpitalu jechała na poważne badanie i już się boję :baffled:

Będzie dobrze ! Bądź dobrej mysli kochana :-)
Zobacz załącznik 86727

Cześć kobitki ;-)

Ja już w końcu po wizycie u dentysty :szok: na szczeście nic nie bolało nawet mogłabym spać na fotelu :cool2: jeszcze 2 zęby do zrobienia ale to juz nie pilnie zrobie jak kasa będzie :tak:jak na taką przerwę ponad 2 lata nie byłam u dentysty to i tak nie jest źle co :no::confused:

Ja własnie wczoraj byłam u mojej dentystki :-) Dwie szyjki bez znieczulenia :baffled: Jakos tak mam, że w "gebie jestem mocna" i wytrzymuje ten ból :-) Jeszcze dwie jakies male dziurki mi zostaly, usuwanie kamienia, wybielanko i finito :-) Jak na ponad roczna przerwe to i tak nieźle.
Tak sobie pogadałysmy z Pnia doktor i poleciła mi niezłe miejsce na odpoczynek dla całej rodzinki. Tutaj możecie zobaczyć jak tam jest - ... THERMAL PARK BE�E�OV� � Relax all inclusive ...

Ja byłam dzis u fryzjera ponad 2 godz.

A co do prasowania to ja nie znosze tego robic i szkoda mi czasu na to. Staram sie wieszac pranie tak zeby nie było pogniecione i piore na specjalnym programie. Prasuje ewentualnie moje bluzki (ale to krotko przed wyjciem) i niektore ciuszki Kuby. A Tomek nie lubi prasowanych rzeczy :tak:

tricolor - a jak tam altanka, gotowa?

No i co z ta fryzurka ? Nie pochwalisz się ;-):-)

Z tym prasowaniem to mamy tak samo:-) Tylko reczniki prasuje po wypraniu i chowam do szafy, ale inne rzeczy to dopiero przyd kozystaniem z nich. Szkoda czasu na prasowanie bo i tak potem trzeba chociaz delikatnie "przegnieść" przed załozeniem:baffled:

A altanka juz stoi :-) Musze jeszcze malowanie dokończyć bo wyglada strasznie taka laciata. Jeszcze duzo roboty przede mna, ale jako ze to lubię nie narzekam:-)

Buziaczki !
Zobacz załącznik 86728

Miłego dnia :-)

jarzebinka- czyli jak rozumiem tamtego mieszkanka kupic sie nie udało?

tamten domek nie wypalił ... trochę było szkoda, ale jak teraz o tym myślimy to może i dobrze - 40 km. to jednak nie tak mało, paliwo podrożało więc .... :no: teraz szukamy mieszkania w Poznaniu, najlepiej po lini autobusu 82,:tak::-D co byśmy wydali na paliwo będzie na czynsz, a i wygodniej, szczególnie zimą, zamykamy chatkę jedziemy do rodziców i nie martwimy się,że nie palone i rury rozwali :tak::-D

czyli proponuję 2 albo 3 wrzesień, a jakie miejsce ..........................

kurcze ale goraco dzis mamy wlasnie wrociiłysmy ze spaceru i jestem cała mokra:tak::tak::tak:

mnie tez 3 ci pasuje;-) mysle ze jka bedzie ładna pogoda to gdzies w parku- plac zabaw??by dzieciaki mogly sie wyszalec a jak bedzie padac czego nie przewiduje:sorry2:to nie wiem gdzie:no::no:

słuchajcie co sie stało wykompalam mała i poszła do swojego łozeczka ja patzre a ona z jednego konca na drugi przeszła bez yrzymanki!!!!!!!!!!!!!!!!!! a raczej przebiegła a ja nie wiedzialam co mam robic czy ja lapac czy stac cicho w ostaniej chwili sie złapala bo by wyrżneła o szczebel ale jestem szczesliwa!!!!!!!!!!!!! az sie poplakalam prawie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

gosia- jak tam twoja mama wszystko ok?

reklama
witam ...

czyli 3 września o godzinie ................ w miejscu .............
SPOTKANIE POZNANIANEK
ale godzina popołudniowa ??? może być już 15.00 to najwyżej urwe się z pracy :tak:

a pogoda dzisiaj mało ciekawa - będzie padać czy nie ???? :szok:

pozdrawiam :cool2:

Do góry