reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Oj to chyba bym musiala jeszcze jakis namiot dostawic obok ;-)
jakoś byśmy sobie poradziły, a tak serio to pomalutku trzeba byłoby się zabrać, za ustalanie terminu i miejasca spotkania....czekam na propozycje ....
a dzisiaj świeci śliczne słoneczko i takiego słonecznego dzionka Wam życzę ...
pozdrawiam ....
a co z tą Cutadelą... idziemy czy nie ??? razem czy osobno ???
kubala
mama z sierpnia ' 07
słonko swieci, ale zimno... przynajmniej na razie. Ja juz nie moge sie doczekac czw. bo podobno upały zapowiadają
co do cytadeli to mi w tym tyg. kompletnie nie pasuje, ale na przyszły moze bym cos wykąbinowała. Chyba, ze na dziełke albo nad morze pojade...
miłego dzionka!!!
co do cytadeli to mi w tym tyg. kompletnie nie pasuje, ale na przyszły moze bym cos wykąbinowała. Chyba, ze na dziełke albo nad morze pojade...
miłego dzionka!!!
witam
no u nas tez pogoda nie ciekawa wczoraj słoneczko dzis juz nie mano cóz ale narazie nie pada i to warzne kurcze ja mam tyle prasowania ze nie wiem czy prasowac cały dzien po troszku bo mała mi nie da?? czy zostawic sobie na wieczor i z mała strzelic se drzemke
super widze spacerki sie szykuja oj ja tez bym tak chciala.................
musze uciekac bo mała w pampera nawaliła ale sierdzi a fujjjjj
no u nas tez pogoda nie ciekawa wczoraj słoneczko dzis juz nie mano cóz ale narazie nie pada i to warzne kurcze ja mam tyle prasowania ze nie wiem czy prasowac cały dzien po troszku bo mała mi nie da?? czy zostawic sobie na wieczor i z mała strzelic se drzemke
super widze spacerki sie szykuja oj ja tez bym tak chciala.................
musze uciekac bo mała w pampera nawaliła ale sierdzi a fujjjjj
słowiczek
mama pisklaczków
PINKA mogę Ci moje rzeczy do prasowania podrzucić??? Ja akurat nie mam czasu bo domek maluję a poza tym w niedzielę moje żelazko postanowiło przestać ze mną współpracować:-);-)
PINKA mogę Ci moje rzeczy do prasowania podrzucić??? Ja akurat nie mam czasu bo domek maluję a poza tym w niedzielę moje żelazko postanowiło przestać ze mną współpracować:-);-)
ja juz troszke poprasowalam jak mała nakarmie to dalej musze to dzis zmeczyc bo kolejne wyprałam czemu nikt nie wymyslił ubran jednorazowych?????????????
p.s to namów chłopa na nowe żelazko ja swojego namówilam i teraz nowiutkie ale i tak mnie sie nie chce prasowaccccc
taka mama- a to juz nie duzo ci zostalo czekamy na relacje czekamy moze podaj mi numer telefonu na pv dasz znac jak i co ok?
a co tu tak cicho dzis?
kubala
mama z sierpnia ' 07
pinka -cisza, bo wszyscy wzieli przykad z Ciebie i prasują :-) Zartuje oczywiscie
Ja byłam dzis u fryzjera ponad 2 godz. Mały na słuzbie i dopiero wrocilismy. Teraz Tomek go kąpie a ja nadrabiam zległości przy kompie ;-)
A co do prasowania to ja nie znosze tego robic i szkoda mi czasu na to. Staram sie wieszac pranie tak zeby nie było pogniecione i piore na specjalnym programie. Prasuje ewentualnie moje bluzki (ale to krotko przed wyjciem) i niektore ciuszki Kuby. A Tomek nie lubi prasowanych rzeczy
Pinka własnie patrzyłąm na Twoj suwaczek co do wakacji... chyba sie miniemy...:-( bo ja 25.08 wylatuje. Mam nadzieje, ze uda mi sie załapac na spotkanko
taka mama - pewnie nidługo juz synek sie wykluje i przyjmiemy do naszego grona nowego poznaniaka :-) Powodzenia kochana jakby co...
słowiczk - fajnie masz z tym malowaniem... ja uwielbiam takie roboty Na działce ostatnio malowałam płot i bawiłam sie przy tym jak dziecko ;-)
tricolor - a jak tam altanka, gotowa?
milego wieczorku, spadam uspic małego a pozniej jakas kolacyjka
Ja byłam dzis u fryzjera ponad 2 godz. Mały na słuzbie i dopiero wrocilismy. Teraz Tomek go kąpie a ja nadrabiam zległości przy kompie ;-)
A co do prasowania to ja nie znosze tego robic i szkoda mi czasu na to. Staram sie wieszac pranie tak zeby nie było pogniecione i piore na specjalnym programie. Prasuje ewentualnie moje bluzki (ale to krotko przed wyjciem) i niektore ciuszki Kuby. A Tomek nie lubi prasowanych rzeczy
Pinka własnie patrzyłąm na Twoj suwaczek co do wakacji... chyba sie miniemy...:-( bo ja 25.08 wylatuje. Mam nadzieje, ze uda mi sie załapac na spotkanko
taka mama - pewnie nidługo juz synek sie wykluje i przyjmiemy do naszego grona nowego poznaniaka :-) Powodzenia kochana jakby co...
słowiczk - fajnie masz z tym malowaniem... ja uwielbiam takie roboty Na działce ostatnio malowałam płot i bawiłam sie przy tym jak dziecko ;-)
tricolor - a jak tam altanka, gotowa?
milego wieczorku, spadam uspic małego a pozniej jakas kolacyjka
kubala-no co ty nie bedzie cie na głownym spotkaniu to nie mozliwe protestuje tak byc nie moze
dawaj foty nowej fryzurki!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gosia- to dobrze ze nic cie nie bolaloi racja jak na dwa lata to malusio ubytkow
dawaj foty nowej fryzurki!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gosia- to dobrze ze nic cie nie bolaloi racja jak na dwa lata to malusio ubytkow
reklama
kubala
mama z sierpnia ' 07
i ja sie witam...
gosia - trzeba byc dobrej mysli Trzymam kciuki!
pinka - ja bym bardzo chciała byc na spotkanku, moze jakos uda nam sie to pogodzic
Moze ustalmy cos wstepnie, niech kazda z nas poda 2 daty, ktore by jej ewentualnie pasowały Mi po 1.09 pasuje każdy dzień...
gosia - trzeba byc dobrej mysli Trzymam kciuki!
pinka - ja bym bardzo chciała byc na spotkanku, moze jakos uda nam sie to pogodzic
Moze ustalmy cos wstepnie, niech kazda z nas poda 2 daty, ktore by jej ewentualnie pasowały Mi po 1.09 pasuje każdy dzień...