reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

a pogoda dzisiaj tez mało ciekawa, a mojemu dziecku zachciało się wycieczki nad Rusałke ....... chyba głowe chce stracic :-) , ale moze popołudniem chociaz na krótki spacerek sie wybierzemy i jakos to przeżyjemy ..... :-D

miłego popołudnia .....:cool2:

reklama
słowiczek - śliczna nowa focia :tak: I wcale nie wyglądasz na zmęczoną ;-)
Miłej budowy :tak:

jarzebinka - ja jeszcze nie wiem co i jak... jak cos ustalicie to dajcie znac, moze uda mi sie dopasowac, poza wt. raczej psuje, ale zawsze moze cos wyskoczyc ;-)

hallo a gdzie reszta ??? halloooo...

to witam się poniedziałkowo ...... :tak:

a pogoda taka niewiadomo jaka.... bedzie padać czy nie ???? teraz świeci słoneczko a jeszcze przed chwilką granatowe chmurki wisiały nad moja pracą ..... :tak::-D:tak:

pozdrawiam :tak:

miłego ..... :-D:tak::-D

hej kobitki:tak::tak::tak:

i ja sie witam w weekend sie nie odzywalam bo nie miałam czasu szukalismy dla małej sukienki na roczek i znalazłam ale sie ciesze jeszcze tylko rajstopki buciki i bluzeczka no i opaseczka rzecz jasna i wszystko bedzie miala:tak::tak::tak:ogolnie wczoraj miałam bardzo dobry humor a dlaczego to opowiem wam na zamknietym i wkleje zdjecia:-)

pózniej napisze cos wiecej bo teraz lece sniadanie zjesc;-)

p.s. słowiczek -foto powaliło mnie na kolana :tak::tak::tak:czy to napewno ty? bo porównując do poprzedniej fotki to nie ta sama babka:no::no::no: jakas kuracja odmładzajaca była czy co??

Hej kobitki :-)
ja tylko na chwileczkę, mam rodzinkę z Polski, za kilka dni przylatuje druga siostra, a pozniej mama na roczek malego, wiec jestem zarąbiście zajęta, ale podczytuję was na bieząco, tylko nie mam czasu na pisanki, no i trudno mi się dorwac do kompa, bo internet jest oblegany :-D-pozdrawiam was wszystkie serdecznie, popiszę jak się troszkę luzniej zrobi-paaaaaa

pinka - cichutko to bylo w weekend... :tak: A może laski na wakacje pojechały? Nie wiem...

jarzebinka - pogod jednak do niczego :no: Mimo słonka to zimno jak smok. My zmarzlismy na spacerku i gowy nam prawie urwało :-( Ale byle do czw. bo od czw. znwou upały :tak: Juz nie moge sie doczekac :-)

nata- no to ciesz sie z tych gosci ;-) Fajna impra sie szykuje. U mnie tez zresztą :tak:

A mi sie jakos nic nie chce... Siedze i nawet mi sie nie chce nic dla mojego stworka obiadku ugotowac, wiec chyba dzis dostanie sloiczek... No coz jakis len mnie ogarnął :no: Chcialabym juz na wakacje jechac a tu jeszcze miesiąc do wylotu.

Do usłszonka dziewczynki ;-)

Hejka !

Ale mam dzisiaj leeeeeeeeeeeeeeeeeenia w sobie :errr: Nawet mi sie pisać nie chce.

Panowie nareszcie koncza mi dach na altance więc będzie miejsce do siedzenia :-) Pod warunkiem, że pogoda sie poprawi no i słoneczko bedzie świciło, wtedy nasiadówki pod daszkiem jak najbardziej uzasadnione :-)

Ale ziewam. Ide sie dotlenic i panom na lapki popatrzeć. Może szybciej im robota będzie szła ;-)

Spokojnego wieczorku kobietki.

reklama
Panowie nareszcie koncza mi dach na altance więc będzie miejsce do siedzenia :-) Pod warunkiem, że pogoda sie poprawi no i słoneczko bedzie świciło, wtedy nasiadówki pod daszkiem jak najbardziej uzasadnione :-)

to spotkanie Poznanianek w sierpniu w altance przy grillu i piwku ......... ???????

Do góry