reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hello

my dopiero wstałysmy:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ale sie wyspalam no:tak::tak::tak:
u nas słonce za chmurkami ale 13 stopni jak narazie po sniadanku mykam na zakupy bo w lodowce ONLY swiatlo:-D:-D:-D
wczoraj farbowałam wlosy i jak mała mnierano zobaczyła to szok:szok::szok::szok::szok::szok::szok: dotykała i sprawdzała co to jest potem jeszcze pasma se walne:tak::tak::tak:

ok mykam do usłyszenia pozniej

reklama
cześć mamuśki :-):-)

PINKA 13stopni czy ty chcesz żebym zawału dostała, u nas żar leje się z nieba, normalnie nie ma czym oddychać, nogi mam popuchnięte jak baniaki, chyba się do ciebie wybiore.. ;-);-):-)

julia nie denerwuj się zobaczysz jak szybko nabierzesz wprawy, ani się obejrzysz a będziesz śmigać na kasie jak migi wojskowe, a kody będziesz miała w jednym palcu, uwierz weterance:tak::tak:

a szefowa twierdzi że jak na to że nigdy nie miałam nic wspólnego z handlem to i tak mi super idzie

no widzisz, początek a szefowa juz Cie doceniła, więc jeszcze troszke cierpliwoći i bedziesz obeznana we wszystkim ..... bedzie dobrze :tak::-D:tak:

dzięki kobietki za miłe przyjęci , postaram się zaglądać częściej :-):-D:-)

myślę, myślę ..... :tak::-D

ani się obejrzysz a będziesz śmigać na kasie jak migi wojskowe,

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale zgadzam sie z ta tezą :tak::-D

a ja dopiero teraz bo w pracy mam inwentaryzacje i brak czasu na cokolwiek, jeszcze jutro i na razie koniec, potem tylko wyjaśnienie braków i luuuuuuuuuzik :tak: i oczywiscie jutro nie wyskocze z pracy na zakupy jakie miałam w planie, ale cóż może zrobie po drodze po małego do żłoba :tak: i od dzisiaj do niedzieli jestem sama :tak: M pojechał na kwaterke przed obozową :-D a za tydzien jedziemy do nich rodzinnie powczasować :tak::-D

halo, halo :-):blink:

dzień dobry .....:tak::-)

czyżbyście już odpoczywały weekendowo ???? a do 15.00 jeszcze trochę czasu zostało .......:tak::-D:tak:

hello laseczki:)nie bardzo wiem, co u Was słychać,bo tak się rozpisałyście, ze za chińcory ludowe nie nadrobię:)poza tym nowych laseczek tu od groma:)cudownie:)
ja tylko z pytankiem...nie wiecie może gdzie kupię w pozaniu rowerek 16" i hulajnogę???znaczy chodzi mi o jakieś sklepiki albo któraś może była w jakimś markecie i akurat dostrzegła jakiś super hiper extra cool":))))))))))))))))))))))

hello laseczki:)nie bardzo wiem, co u Was słychać,bo tak się rozpisałyście, ze za chińcory ludowe nie nadrobię:)poza tym nowych laseczek tu od groma:)cudownie:)

hello, hello, :tak::-D:tak: a Ty pewnie jak zwykle jak po ogień i na wszystko brak czasu :tak::-D:tak: nie wiem czy super hiper ale w Auchan był spory wybór sprzętu do jeżdzenia :tak::-D:tak: w Realu jest pusto

a wogóle to gdzie reszta laseczek, umwiały sie tam któreś na spacerek nad Maltą i co ??????? bo ja dzisiaj się wybieram, jeżeli któraś była by chetna to zapraszam, ja będę koło Maltanki ok. 15.10 ZAPRASZAM

Zobacz załącznik 84447

Witajcie dziewczyny !

Fajnie Jarzebinka, że masz czas na spacerki nad Malta. Zazdroszczę. Mnie czeka dzien w ogrodzie, ale nie na leniuchowaniu tylko doprowadzaniu do porzadku tego co przez tydzien sie nazbierało czyli koszenie trawy, obcinanie przekwitnietych paczków itp. No jest troche tego. Oczywiscie bardzo to lubie i relaksuje się rewelacyjnie, ale czasami czlowiek by chciał tak po prostu nic nie robić ...

Miłego dzionka. :-)

Zobacz załącznik 84447

Witajcie dziewczyny !

Fajnie Jarzebinka, że masz czas na spacerki nad Malta.

czas jak czas :tak::-D ale jak przychodzi sobota to mi sie absolutnie nic nie chce robic :tak: jak dla mnie najpierw powinna byc niedziela a potem sobota :tak: ja dopiero w niedziele mam wene na jakiekolwiek prace domowe :tak::-D:tak:

Witam w sobotni wieczór i dobranoc mówie, bo smutno mi dzisiaj:(

przytulam :tak::tak::tak::tak::tak: następnym razem sie uda ( jeżeli o to chodzi ???)

reklama
witam witam , jakby co to narazie czytam , bo musze się troszkę zorientować co i jak , ale penie niedługo się wdrożę :-):-):-)

Załączniki

• Ptak,papa.gif
    Ptak,papa.gif
    10 KB · Wyświetleń: 73
Do góry