reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Zobacz załącznik 84208

Melduje sie, że jestem i juz mnie nie ma ;-) Mam troche pracy więc długo tu nie zabawie.

Witam kolezankę z Przeźmierowa :-) Można powiedzieć, że mam do Ciebie "rzut beretem" z Zakrzewa :-D

Nie wiem czy to prawda, ale cos mi mąż mowił, że w tym tyg temp ma przekroczyć 31 stopni C. W takim wypadku wyjazd nad jeziorko jak najbardziej wskazany. Unikajcie tylko nadmiaru slońce, żeby udaru nie dostać ;-)

Miłego dnia.

cześć mamusie, melduje się :-):-)
też słyszałam, że ma być tak gorąco, aż strach się bać:szok::szok:
witaj dziunia, ja też z okolic, i to dalej niż Przeźmierowo:tak::-)
buziolki moje drogie, miłego dzionka, a zapowiada się gorący, lody, kapelusze i zimne napoje w ruch....

czeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

no dziewczyny wy sie tak nie chwalcie tym sloncem tylko dajcie troszku co??????? u nas lato w tym roku jest okropne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie to co w tamtym upaly byly:tak::tak::tak:

pozdrowionka

Pinka dla Ciebie i rodzinki

bo u nas faktycznie jest ciepełko i słonecznie, ifaktycznie ma byc niezły upał bo dochodzący do 40 stopni, więc mamy się czym dzielić :tak::-D:tak:

Dziunia, Przeźmierowo też witam serdecznie :tak: Zapraszam do częstych wizyt :tak::-D

takamam, a już podejrzewałam, że Ty może na porodówkę się wybrałaś :tak: a wogóle to kiedy ta wyprawa ... w sierpniu ....

jarzebinka termin mam na 1 sierpnia, w piątek ide na wizyte i USG zobaczymy, pewnie już na 100% dowiem się co i jak, ale powiem wam, że im bliżej porodu tym bardziej zaczynam się bac... ale co tam już innego wyjścia nie ma ;-);-):-D:-D

kurcze od dzis postanowiłam malej podawac takie normalne obiadki no wiecie nie zmiksowane i za chol...........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie chciła zjesc plula jak nie wiem a ja myslałam ze zawału dostane wiec skonczyło sie zna zmiksowaniu wszystkiego;-)

kurcze pamietacie od kiedy wasze dzieci jadły tak normalnie?? nie papki??
moja wszystko wcina np jak dam jej jabłko czy chleb czy ciastka to zje bez problemu a obiadu nie:no::no::no:

jarzebinka -dzieki za słonce:-):-):-):-):-) a jak tam sprawa mieszkania:confused::confused:
julia- az tak zle bylo? opowiadaj:tak::tak:

reklama
Do góry