reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Cze :)
wrocilismy tydzien temu,opaleni i wypoczeci;wakacje sie udaly,pogoda rowniez.Na cale 2 tygodnie pobytu tam,na plazy nie bylismy w przedostatni dzien,bo lalo i w ostatni,bo lalo i wyjezdzalismy z samego rana:cool2:.
Ja zabiegana.I w rozjazdach nadal.We wtorek jade na koncert do Berlina,a w srode do mamy do Warszawy,na tydzien lub dwa.

Pozdrawia Katka
:ninja2:

ja już nie aż tak w biegu,bo wolne już mam:))))))))))cały lipiec i sierpień i w sumie wresień też:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))i Kiniusię staram się naprowadzić na właściwą drogę, czyli zrezygnować z pieluchy na amen:)))i hulajnogi nie widziałam w marketach w ogóle:((((((((a moze znacie jakiś sklep taki se w mieście, gdzie dostałabym hulajnogę?????

a w selgrosie nie ma???????
w Dziwnowie widzialam taka jedna,rozowa,pewnie Ewie by sie spodobala:cool2:..hyhy

a 3mu to sie nie spi o tej porze?;-)
bo ja sie objadam, caly czas mi malo a zaraz pekne...

katuś ja w selgrosie że niby jak???
a hulajnoga to dla Kini ma być na imieniny:))))))))))))))))
a dla Ewy na urodziny bike:))))))))))))
smacznego widzisz i się nie podzieliłaś:no::no::-p:-p:-p

Biedronka - jak jutro sie spotkamy,to mozemy podejsc do Selgrosu,bo ja mam karte do tego sklepu...
A my dzis prawie caly dzien bylismy w zoo.Bylo bardzo fajnie.Teraz odpoczywamy.
Pozdrawia Katka

reklama
Do góry