reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
W handlu zupełnie sie na tym nie znam a tylko jeden dzień szkolenia
*J*U*L*K*A*
A ja nigdy w handlu i kasa mnie przeraża i te kody
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
a co tu tak cicho dzisiaj???????????????????
gdzie są dziewczyny?
na zakupach, na zakupach ......
Ale numer kobitki dzisiaj przeleciał nam bocian nad domem a w sobote u teściowej - tak było na Damianka
oooooooooo ............... czyżby ktos starał sie o rodzenstwo dla Damianka ????? bo ja od tego miesiąca zabrałam sie do roboty ale efekt pewnie marny, bo sie jakos tak nie składało,to życie jest troszke bardziej skomplikowane, niżby sie wydawało teraz czekam na urlop
a gdzie nasza Gosia ???? czyżby w pracy ????? a czy Ona też czasem nie pojechała nad morze na wypoczynek ????
miłego wieczorku
*J*U*L*K*A*
jarzebinka a stramy się , staramy ale dopiero od 9 czerwca więc zobaczymy
Hej kobitki
ja wlasnie piore potem smigamy na spacer kupic malej radio grajace bo wczoraj jej sie spodobało ale mie juz kaski zabrakło a wieczorem dostanie Hustwke od tatusie ale bedzie jazda bo ona az kwiczy jak sie buja:-):-) wczoraj sprzatalam i prasowałam do 12 stej i juz jest balagan
a co tam u was?????????????
ja wlasnie piore potem smigamy na spacer kupic malej radio grajace bo wczoraj jej sie spodobało ale mie juz kaski zabrakło a wieczorem dostanie Hustwke od tatusie ale bedzie jazda bo ona az kwiczy jak sie buja:-):-) wczoraj sprzatalam i prasowałam do 12 stej i juz jest balagan
a co tam u was?????????????
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
jarzebinka a stramy się , staramy ale dopiero od 9 czerwca więc zobaczymy
zobaczymy, zobaczymy, ale życzę sukcesu II kreseczek
a co u nas.... od dzisiaj przez lipiec mały chodzi do zastępczego żłobka, zobaczymy popołudniu jakie wrażenia, rano było nawet nawet ale w zeszłym roku jak tutaj chodził to nie bardzo mu się widział ten żlobek, więc zobaczymy
pogoda jest śliczna, ciepełko, słoneczko tylko trzeba w pracy siedzieć może popołudniem pojedziemy nad wodę, zobaczymy czy będą chęci i jak zdrowie małego, bo coś zaczyna kaszleś i smarkotać, więc nie wskazana byłaby zabawa nad wodą
papaśki....
taka mama
Sierpniowe mamy'08
cześć mamusie, przepraszam, że się nie odzywałam, ale mój komp odmówił posłuszeństwa!! i przez tydzień byłam bez, dzisiaj przyszedł informatyk, bo sama nie dawałom już sobie radym i w końcu mam kompa , niestety cały system trzeba było zainstalować od nowa więc mój komp jest pusty, jutro będe wgrywać programy, nadrobie też zaległości pozdrawiam serdecznie :-):-)
reklama
dziunia79
Fanka BB :)
Dzieńdoberek kobietki,:-)
mam pytanko????
czy to tylko wątek dla Poznania czy Przeźmierowo też może dołączyć???
mam pytanko????
czy to tylko wątek dla Poznania czy Przeźmierowo też może dołączyć???