reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Moje dziecko mnie osłabia:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

słuchajcie nauczyla sie przybijac piątke i teraz chodzi i wszystkim reke wystawia nawet kwiatom hehe a ja ze smiechu nie moge:-D:-D:-D:-D:-D
umie tez mówic NIE oraz kiwac głową NIE i jak jej zadaje pytanie to albo mówi albo kiwa he he:-D:-D:-D:-D
no i jeszcze jakies 3 miesiace temu naczyła sie papugowac po kim np: jak ja kaszle to ona tez:-):tak: potem o ty zapomniala dzis zakaszlałam a ona za mna i tak chodziła chyba ze 30 min i mnie prowokowała kaszląc hehe:-D:-D:-D:-D urwis jeden

a najlepszy jest motyw jak mówie Wikus idziemy zmienić pampera a Wika jednym ciągiem odpowiada
NIE NIE NIE NIE NIE ..........NIEEEEEEEEEEEEEEEEE

HAHAHAH

NO TO SIE NACHWALIłAM CO?

ALE MACIE FAJNIE Z TYMI SPOTKANIAMI JA TU NIE MAM Z KIM CHODZIC:-:)-:)-:)-:)-(

PINKA25 to superowo ja tez to przechodziłam z małym i do tej pory tak robi plus inne rzeczy, np wyciąga kciuka do góry na znak że jest super, hihihi, albo nadstawia tyłek bo libi być klepany, hihihihi

Agaton jak na tą chwile to przyszły weekend mi pasuje no chyba że coś wyleci z nienacka, ale nie sądze więc raczej uda nam się spotkać jakby co to pisz na moje gg:)

Nudzę się :baffled:

ciekawe gdzie podziewa się taka mama i katka i cała reszta :-D idę bo wymyślam :baffled::-D

takamama, to nie wiem, ale pewnie jak znajdzie chwilke w przygotowaniach do porodu to zajrzy,chyba że już ..........., bo nie pamietam dokładnie na kiedy ma termin:tak: a Katka chyba w ten weekend wraca z wczasów

a ja dzisiaj w domku z siostrą, która mnie odwiedziła, więc zajrze wieczorkiem

miłego :rofl2:

Witam wieczorkiem!:-)

My dzisiaj u teściów, mały marudzi bo ma reakcje uboczne po lekach:no: i wreszcie odebraliśmy zamówione łóżko dla małego więc przemeblowanie było i masa sprzątania ale jest ślicznie:tak: i mały zadowolony z nowego mebla w pokoiku:tak:

hej babeczki ja wpadam sie tylko przywitac bo robie obiad i uciekamy z mala do palmiarni potem kilka foci przedstawie;-)

wszystkim zycze miłego i spokojnego ostatniego dnia weekendu:-):-)

reklama
a ja witam wieczorkiem !!!!:tak:

a nóg nie czuję ... mały zreszta też, przejechał na swoim rowerku chyba ze 4 km... ciekawe czy spanie bedzie lepsze :tak::-D:laugh2:

julia, a dla małego łóżko w jakim stylu, może zdjęcie, bo ja też przymierzam sie do zmiany, ale brak weny i pomysłu :happy:

przyjemności :-D

Do góry