No wlasnie ja tych zmian nie widze. Jest tak jak bylo. Zarowno osoby, ktore sa na rynku i szukaja pracy sa na rowni ze mna. Moze gdybym byla informatykiem rzeczywiscie moglabym wypasc z obiegu. Ja po miesiacu wysylania CV bylam juz na 2 rozmowach. Moja kolezanka ktora szuka juz rok pracy a ciagle pracuje byla na jednej. Roznica jest tylko jedna juz wiem ze musze ukrywac fakt ze jestem na wychowawczym i mam dziecko. Bo niestety wlasnie dlatego ze wyszlo na rozmowie ze mam dziecko nie zostalam przyjeta. (wiem to bo mam wtyke tej firmie) przegralam z 25 latka (bez meza i dzieci).
Na rynku nie zaszly zadne znaczace zmiany jesli chodzi o sprzedaz, marketing, logistyke, administracje.
Nic sie nie zmienilo przez 20 lat jesli chodzi o problemy ze znalezieniem pracy przez kobiety majace dzieci. Problem byl, jest i bedzie.
Na rynku nie zaszly zadne znaczace zmiany jesli chodzi o sprzedaz, marketing, logistyke, administracje.
Nic sie nie zmienilo przez 20 lat jesli chodzi o problemy ze znalezieniem pracy przez kobiety majace dzieci. Problem byl, jest i bedzie.
Ostatnia edycja: