reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

oj:-(
Skrzat idę w ten pon co będzie, na pewno sie pochwale maluszkiem:tak:
ja dzis porobilam zakupki higieniczne dla siebie i Franuli powoli zaczynam kupowac to co potrzebne :)

bylismy w decathlonie dziewczyny sa zimowe buty i super kombinezony. ja kupilam sniegowce takie z gumy i u gory z ortalionu za 59pln!

reklama
Tak Natuska ja wiem kochana ze to "ten" tydz. ale pwoiem szczerze ze mnie te korki i remonty drog przerazaja,w przyszlym tyg zmobilizuje sie i przyjade:) poczkeasz jeszcze troche?:)
Skrzat.. oj:-(
moze na dniach bedzie znowu aukcja poczekaj chwile...czesto tak sie zdarza ze zaraz za pare dni znowu daja towar nowy:) a wykupili bo super kurteckza:)

Marcia jakie sniegowce? dla dzieci czy dla doroslych?

muszę się wziąć za prasowanie, ale najpierw musiałam do Was zajrzeć :-)

Staś mój raczkuje :szok:jak to super wygląda:-Dnajlepiej wychodzi mu śliskim, podnosi pupę a rączkami się przyciąga(jeszcze nie skumał że musi na zmianę :-D) no cudny ten mój synuś ;-)

Skrzat ech :( a może napisz do nich czy jeszcze mają , i czy planują wystawić:tak:

Marciaa no już czas powoli zakupy robić :) tak szybko ten czas leci że ani się obejrzysz a będzie styczeń :tak:

jarzębinka co do kulek ja dam znać jeszcze;-)

a kto do mnie na kawkę wleci? coś ostatnio zaniedbałam się towarzysko i już 4 dni w domu siedzę :-D

witam sie i ja :)
ostatnio taka zapracowana jestem ze nawet nie mam sil na neta albo poczytam ale juz sil na odpisywanie nie ma;/
do tego chodze na silke wiec wieczorami mnie nie ma a potem jestem out. chociaz dzis jakos lajcikowo wiec wpadlam na netka.

nie doczytam oczywiscie wszystkiego widze tylko ze jakies spotkania tak? kto bedzie mily i mi napisze gdzie i kiedy moze uda mi sie wleciec
tyle czasu juz sie z wami nie widzialam ;p

dobry dien

natuska ten u nas decathlon ma byc niby otwarty pod koniec listopada, ale fajnie co:tak:

mamaGabi dla dzieci. Sa rozmiary 22/23, 24/25 ja kupilam te drugie bo sie boje ze mlodemu nie wejdzie na skarpete a maja ociepline w srodku. Sa fajne bo nie przemokna. Sa jeszcze polarki, golfiki, nawet sanki i slizgacze juz:szok:

Witam!

O fajnie z tym decathlonem bo mi do Swadzimia nigdy nie po drodze a jak mają otworzyć koło m1 to bardzo się cieszę, a w którym miejscu dokładnie?
Odnośnie małpiego gaju na sobieskiego na tej stronie co podała jarzebinka jest komentarz jakiejś mamy i napisała że dzieci do lat 2 wchodzą za darmo:confused: tylko że u nas prawie wszystkie dzieci są w tym wieku więc nie wiem czy to się opłaci właścicielom, jarzebinka jak bedziesz dzwonić to zapytaj może. Tygrys zdzwonimy się,mogę Cię zabrać.Oki lecę pod prysznic bo ja jeszcze w piżamie:-)mały się ładnie bawi,śniadanko zjedzone więc miły poranek.Pa.

Czy ktos jest tu wychowawczym ponad rok? Jak sobie radzicie?
Ja siedze juz 2 lata i mam juz dosc. Super jest z dzieckiem i w ogole, ale czas juz wrocic do pracy. Zaczyna sie robic jalowo w domu, zero rozwoju osobistego, ciagle to samo. Najbardziej zaczyna mnie denerwowac opinia znajomych (tylko facetow) ze wypadlam z obiegu jesli chodzi o prace. Czyli przez te 2 lata na rynku pracy zaszly takie zmiany ze HO HO. No rzeczywiscie... zwlaszcza ze jeden od 5 lat odbiera telefony i wpisuje w excela ze znowu zepsula sie kolejna lodowka Kompanii Piwowarskiej.... az plakac sie chce...

hejka;)
Ja dziś pospałam prawie do 9 i jeszcze bym mogła;P Zet się zajał Basią:D Teraz czekam na mamę i śniadanko bo pewnie świeże bułeczki przywiezie i szyneczkę:)
Basia robi porządki w swoich książeczkach, ale ona lubi książeczki, najlepsza zabawa to oglądanie:)

Jarzębinka czekamy na info czego się dowiesz;)

reklama
Do góry