reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

czesc laseczki.:)

tesknicie???? bo ja tak i to bardzo:):-)
u nas jakos leci, przygotowujemy sie do roczku Gabi, imprezy nie bedzie jako takiej,ciasta i tort, niestety brak wiekszych funduszy... no coz...dobry i torcik:0:-)

dzisiaj m przyjezdza juz wkoncu 3 tyg si nie widzielismy:) steknilam sie a Gaba chyba jeszcze bardzie jbo ciagle wola "tata tata"

do poznania wracamy najprawdopodobniej 2 pazdziernika no chyba ze jeszcze wyjdzi cos z autem to jeszcze bede musiala zostac,jak narazie nadal stoi pospute, mamy problem z czesciami bo niby to passat,ale taki rok i tyle "koni" ze nie mozemy czesci dostac i ta kalbo sa strasznie drogie albo na regeneracje trzeba czekac bardzo dlugo. no nic musze jeszcze poczekac..a i jeszcze od mechanika musze go postawic.

co jeszcze u nas? w sumie to nic,Gaba juz dostalaa pierwsze prezenty na roczek, od pradziadkow stoliczek z krzeselkiem,ktory moze byc krzeslkiem do karmienia i rowerek wczoraj. ogolnie to babsk om isie z niej zrobila,wiejskie powietrze jej sluzy... ciagle ganiapo podworku,ciagle chodzi do kurek,kaczek i krow....

no nic przepraszam kochane,nie odwolam sie od zadnego posta waszego bo nie moge otworzyc ostatnich stron...

pozdrawiam i buziaki

reklama
Jak któraś sie zdecyduje to mam miejsce w samochodzie dla jednej mamy i jednego dziecka tylko fotelik dla malucha trzeba założyć moge nawet podjechać pod dom :-)

Witam z pracy :-)
Marciaa trzymam kciuki za piękny obraz USG :-)
Tygryś wy jak zwykle intensywnie :-) Tyle ci krwi utoczyli a ty tak latasz ;-)
Marta1210 nie pomogę w kwestii kotków :-(
Wystawiliśmy mieszkanie na Gratce i niech się dzieje co chce :-D a ja sobie plecy nadwyrężyłam przy myciu włosów :-( i teraz siedzę obolała :-(
Pięknie dziś :-)

hej hej
koza :) no i dobrze czasami takie podejście wiele spraw rozwiązuje przynajmniej ja jestem zwolenniczką takich metod:))
marciaa no to trzymam kciuki!!!!!
tygrys czy ty masz jakiś motorek w tyłku??;p
Marta nam się marzy kotek ale przyznam ci się że nie w chwili obecnej nasze dziecko jest jeszcze ciut za małe...
an :)dzięki za info..:)
mamagabi czekamy czekamy !!!! nooo i co to za 2 październik miał być 26 września i co??

Ja jestem od kilku dni totalnie zblazowana przez @ do tego katar lekkie przeziębienie i jestem jak taki powolniak ;/ obym do piątku ozdrowiała bo oszaleję;/
no i cały czas się z m zastanawiamy co by tu robić podczas zimy.. czy kurs tańca czy coś innego?? wczoraj wymyślił wspinaczkę co mi się barzdo spodobało ale chyba z moim kolanem to odpada;/ narty tez jazda konna tez ehhh no szit!!

hejos!
Zdrówka dla Wszystkich chorowitek!
Marcia trzymam kciuki za maleństwo, niech się ładnie do mamusi uśmiecha;)
Na-tuska ale to z Emilką byłaś i tym jej zapowietrzaniem? Wszystko będzie dobrze!
MamaGabi szybciutko wracaj do nas, my też tęsknimy!
Kozaczino może inne mieszkanko jest Wam pisane, z windą:D:D Trzymamy mocno kciuki!

Basia śpi, pewnie niebawem się obudzi, ja naszykowałam obiad, wstawiłam pranie, włączyłam jedzonko dla Młodej i czekam aż się obudzi:) Jakoś ostatnio to siedzenie w domy mi się mega dłuży odkąd zet do 17:30 pracuje;(
Miłego popołudnia!

Natuśka ale to na badania czy na pobyt??
MamaGabi wracaj!!

moich wyników jeszcze nie ma, odświeżam stronkę co pól godziny, bo miały być wczoraj po 18, oczywiście się denerwuję :/ jutro onkolog, mam nadzieję, że już ostatnia wizyta i koniec z lataniem po lekarzach :/

reklama
hej :)
Marcia - trzymam kciuki chwal się kto mieszka w brzuszku :)
Koza- widocznie tak miało być bedą lepsze mieszkanka zobaczysz :)
MamaGabi - tęsknię bardzo :) wracaj i na jakieś spotkanko musimy wszystkie się umówić :)
Guziczek - wybierz taniec brzucha :) łatwe i przyjemne :) zdrówka
tygrynka - wszystko będzie ok nie stresuj się kochana! ...no i jak zawsze dobrze Guziczek napisała masz motorek w pupie :) mi też by się taki przydał :) a te spotkanie z psychologiem dziecięcy - mozna sie jeszcze zapisać na takie spotkanie?
skrzat - przepraszam - wysyłam spóźnione fotki - wybacz :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
jarzebinka , Rikapa - zdrówka- zdrówka
an- nie stety nie znam onkologa od płuc
Filona - nie wiem czy słyszałaś o Prof Żaba - jest ponoć dobrym dermatologiem.
natuska - powodzenia w wprowadzaniu diety mam nadzieję, ze dzieciaczkom minie przypadłość.

mala w domu do środy w czwartek dopiero idzie do żłobka, zapisałam się na spotkanie świadoma mama - jak świadomie wychować malucha może ktoś miałby ochotę iść ? podaje strone, gdzie jest wiecej informacji : Pozwolić czy zabronić? Jak świadomie wychować malucha. | Świadoma Mama

buziaki :) :-):-):-)

Do góry