reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

https://www.babyboom.pl/forum/sprze...-turkus-zakupiona-17-03-2011r-jak-nowa-53654/ znalazlam na bb moze ktoras zainteresowana? taniutka i wyglada na fajna... sama sie zastanawialam ale chyba odpuszczam bo musze zimowa garderobe zakupic a wozek jednak mam,nawet trzy;p

moi juz spia ja zerkam na tvn jednym okiem ale zaraz ide spac.
jutro musze jechac do dziadkow moj dziadek jest powaznie chory juz kiedys pisalam i znowu mu sie pogorszylo i chce go odwiedzic. do 13 jestem wolna, lilou czekam na jakies info :)

reklama
Karola zapomniałam napisać Tobie :/ jutro mam fryzjera na 11, więc do 13 mnie na pewno nie będzie:/ może w czwartek jak będziesz jechała do Skrzata? a może zabiorę się z Tobą ? co Ty na to Srzat? :-D

Jarzębinka, Rikapa, Guzik - zdrowiejcie dziewczynki!

Tygrynka dzięki za niespodziewane odwiedziny :-)

ja też dziękuję, bardzo fajnie było :-D o właśnie, idę na allegro poszukać gier :-D

tygrynka a kiedy brat wyjezdza zebysmy sie mogly umowic.?

piatek albo sobota, na pewno dam znać :tak: lepszego samopoczucia życzę :*

Nie ma nikogo chętnego na wycieczkę do Starego ZOO?:-( A może Plac zabaw w Ogrodzie Jordanowskim??

ja po 18 września jak najbardziej tak :tak:
i jestem ciekawa jakie książki masz, pokażesz?

z mieszkania nici :-( koleś sie rozmyślił i nie chcą sie zamienić na cóż szkoda ale widocznie tak miało być :-)

szkoda z tym mieszkaniem, ale na pewno czeka gdzieś na Was fajniejsze:tak: może na takim jednym osiedlu nie daleko?? ;-)

ja tu...musiałam sie chwilowo zajac Baltazarem :p
jakos mi sie spaciu nie chce
jutro mam ginexa na 16:) 3mac kciuki !

ulala :-D trzymam kciuki za jutro!!!

ja jestem zmasakrowana :-D rano (tzn o 11 :-p) pobranie krwi - trzy wielkie fiolki, przy ostatniej zrobiło mi się słabo ale jakoś pielęgniarka mnie ogarnęła, potem obiad w ikei :-p, spróbowaliśmy też raków (jak ktoś ma ochotę to polecam, w ikei 3 raczki za 7zł:tak:), potem szybkie odwiedzinki u Lilou, półtorej godziny jazdy do domu (a przejechaliśmy 10km!), potem spowrotem na Rataje drugie półtorej godziny, obiad u dziadków, zakupy w lidlu (fajne ciuszki są), odwiedziny u teściów i kolacja w kfc.. Sebastian padł w 5min o 21:30, więc jakiś postęp ;-) teraz jeszcze filmik, a jutro zakupy w Luboniu i ogólnie mam nadzieję, że spokojniejszy dzień ;-)

reklama
Dziewczyny mam pytanie, nie chcecie może wziąć kotka? albo nie znacie nikogo, kto by o tym myślał?

U moich rodziców okociła się kotka- znajda, jest 6 małych kociąt.Będą do wydania za ok 1,5 miesiąca.

My mamy alergie, więc nei wiem, czy wezmiemy, ale jak się nikt nie znajdzie, to trzeba będzie!

Do góry