reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam po przewie
specjalnie duzo nie napodukowalyscie. Ja jakos mialam nie po drodze do kompa bo jak taka pogoda piekna to caly dzien na dworze jestesmy.
Julcia zdrowa my tez, ja tylko umieram przez alegieee w tym roku solidnie mnie strzelila. muszze kupic jakies mocniejsze tabsy bo wykituje z nosa leci a oczy czewone jak u krolika.

my rowniez mamy basenik na ogrodzie i zamek do skakania. zabawy co nie miara!
ja cos nie moge spac dzis bo juz od godziny urzeduje a moje dziecie spi jak zabite i nawet psy sie jeszcze nie ruszyly ;p

MOj B ciagle w pracy, zal mi go jak cholera i tesknie za nim. w sobote Julia go na krok nie odstepowala tez za nim teskni bo jak on wychodzi rano to ona spi a jak wraca to czesto tez juz spi albo wlasnie ja klade.

milego dnia

hej hej
kurcze mam katar przez klimę w aucie co za kaszana;/
Zosia wstała o 6.40 więc tak średnio jestem wyspana no ale jakoś przeżyję;/
ehhh i co tu robić z maluchami w ciągu dnia jak taka gorączka jest??sama nie wiem chciała bym nad jeziorko ale samej mi się nie che.

Hejka!

Wczoraj miałam dzień lenia. Do 11 gniłam sobie w łóżeczku a potem Mąż zrobił śniadanko i sie dalej leniłam. A wieczorkiem poszliśmy na spacer i Mała urzędowała na placu zabaw. Takie niedziele to ja lubie.

Co do chrztu to tylko kupić kiecke nam zostało i zanieść dokumenty ale mamy czas. Mąż sie uparł na obiad w knajpie żebym nie musiała gotować więc i to mam z głowy.

Miłego dzionka!

Hej kobitki :)
Mi dzis udalo sie troszke dluzej pospac bo mala spala do 8.10 wiec jestem w formie.Wczoraj bylismy standardowo na dzialeczce,mala pluskala sie w baseni wiec jak tylko wrocilam to padla.
Dzis kolejny dzien upalow wiec trzeba by sie bylo zbierac na spacer by w takim upale nie isc.Tylko gdzie?? ma ktos propozycje?
MamaGabi jak wrocilas to wpadaj wkoncu do nas na kawke!!
Tygrynka wracaj szybko do formy!
Karola oj alergia jest meczaca,tez przez to przechodzilam.Teraz biore Zyrtec i jest ok.
Milego dnia :-)

heheh monia oj ja chyba tez muszę wyjąć basenik...
skrzat910 jak obiad w knajpie to chyba lepiej a na ile osób chcecie robić?

mamagabi nie miałam priva od ciebie więc może napisz jeszcze raz albo na gg mnie dopadnij:)

MamaGabi przeganiaj teściówke i wbijaj na flaszke urodzinową!

Guziczku tak mniej więcej 10 osób będzie. Mój natchniony gadaniem teściówki i żony kuzyna tak sobie wykombinował że jest za gorąco żebym ja przy garach stała i woli dać prawie 500zł. Tyle że ja lubie gotować i za tą kase to ja wolałabym gdzieś pojechać albo w coś zainwestować ale Mąż ma ambicje bo w jego rodzinie tak robią po knajpach.

hej laseczki:)

Guziczek jakiego priva mialam ci napisac? bo nie kumam:-) wpadaj do mnie z Zoska kochana, dziewczyny sie pobawia:) a nad jeziorko niedlugo bedziemy smigac razem:-)

a my wstalysmy o 4:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: masakra.... ale jakos po godz udalo mi sie ululac mala i spala do 7 i teraz ma juz drzemke a ja z tesciowa gadam i kawke pije...

jutro albo we wtorek pojedzie juz....

a my na 11.40 do lekarza z malenka bo od miesiaca kaszle a od 3 tyg ma katar taki dziwny...moze rzeczywiscie alergia... zobaczymy

Skrzat9,Monia jak tylko tesciowka pojedzie to sie jakos umowimy:-)

reklama
Hejka
Dziewczyny czy ktoras ma na zbyciu sab simplex pilnie potrzebuje (odkupie) obojetnie czy to jest z niemiec czy z czech
chociaż jedna butelke (polskie nie pomagaja)
napiszcie prosze na prv
Nam pomagała tylko woda koperkowa Gripe Wather czy jakoś tak
Julka umknęło mi czy nie pisałaś jeszcze jak w tej Warszawie było? Co załatwiłaś z lekarzem? Jeśli pisałaś już to bardzo przepraszam ;-)

!
Po pierwsze dziękuje za zainteresowanie - :tak: niepisałam, a więc odebrałam badania genetyczne ale zrobili tylko 5 badań z 24 bo i tak wyniosło ich to 1000,00 i nieomieszkali mi to wytkąć ze to drogie badania:wściekła/y: więc wykluczyli na około 98% zespół HIES :-) więc kamień z serca bo ciężko by było żyć ze świadomością zę syn niedożyje 30 lat:-( CIESZE SIĘ ŻE NIE MA TEJ PASKUDNEJ CHOROBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
więcej niedoczytam bo Nati marudzi - spadam

Do góry