mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
alez pustki.....uuuuuu.... malenka juz spakulkai ja zaraz ide sie polozyc bo glowa tak mnie boli ze tragedia:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nam pomagała tylko woda koperkowa Gripe Wather czy jakoś takHejka
Dziewczyny czy ktoras ma na zbyciu sab simplex pilnie potrzebuje (odkupie) obojetnie czy to jest z niemiec czy z czech
chociaż jedna butelke (polskie nie pomagaja)
napiszcie prosze na prv
Po pierwsze dziękuje za zainteresowanie - niepisałam, a więc odebrałam badania genetyczne ale zrobili tylko 5 badań z 24 bo i tak wyniosło ich to 1000,00 i nieomieszkali mi to wytkąć ze to drogie badania więc wykluczyli na około 98% zespół HIES :-) więc kamień z serca bo ciężko by było żyć ze świadomością zę syn niedożyje 30 lat:-( CIESZE SIĘ ŻE NIE MA TEJ PASKUDNEJ CHOROBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Julka umknęło mi czy nie pisałaś jeszcze jak w tej Warszawie było? Co załatwiłaś z lekarzem? Jeśli pisałaś już to bardzo przepraszam ;-)
!