reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam:-)
Dziękujemy za miłe powitanie:-):-)Wanda choinkę masz super:-)My mamy w tym roku sztuczną:-(A z Twojego patentu napewno skorzystam w przyszłym roku:-)
Katasia fajny taki prezent na gwiazdkę.My nie mamy niestety swojego mieszkania tylko wynajmujemy:-(
Pozdrawiam wszystkich:-)

I ja witam mamusię i Grzesia!

coś mi ciągle nie podrodze na ten wątek ale jak dziś nadrabiam zaległości to i tu kukam.
Wanda fajna choinka. U nas katrin też sztuczna, ale taka gęsta i bardzo nam się podoba. Pierniczki z choinki znikają w zastraszającym tempie:happy2::confused:. Całe szczęście, ze popiekłam ich więcej, więc na bierząco uzupełniam.:-);-):-)
Ja już prezent pod choinke dostałam. Stoi na podwórku i czeka. Autko. Hehe, jeszcze Wam się nie chwaliłam...zdałam na prawko za pierwszym razem.:tak:Było cholernie ciężko. Ale mam to za sobą. Czekam teraz na dokument i wio nach Poznań.
Ciekawe jak tam Bierdona? Katka masz jakieś wieści od niej?

My na święta nigdzie nie jedziemy.Dość już jazdy mamy...
I to tak w skrócie.
Pozdrawiam.

Witam:-)
Słowiczek gratuluję zdania egzaminu za pierwszym razem:-)Ja też już swój prezent dostałam:-)Laptopa:-)Mój osobisty nie muszę już czekać aż komputer :-Dbędzie wolny:-DU mnie nie ma kto jeszcze zjdac słodkości z choinki:-)No chyba że mój mąż:-DDlatego poczekam z ich powieszeniem;-)

A to kawałek naszej choinki...:-)
spa0180ew7.jpg

Witam wszystkie "poznańskie" mamy i dzieciątka!!!!!!!Mam nadzieję, że przyjmiecie nas do swojego grona!!!!!!Dla mnie niestety święta mają średni urok ponieważ cały czas myślę o tym, że od lutego muszę wrócić do pracy a moją ukochaną Kruszynkę oddać do żłobka!!!!!Serce mi pęka na samą myśl o rozstaniu ale co zrobić takie życie!!!A w sumie to powinnam się cieszyć, że mam w żłobku miejsce!!!

Witam Dońkę z bobaskiem:-):-):-)Ja miałam być w pracy już w ten piątek,ale idę na wychowawczy bo nie mam co z Małym zrobić.Muszę znalezć jakąś pracę dodatkową a najlepiej w domu,bo inaczej nie wyrobimy finansowo.:-:)-:)-(A jest ciężko.Niby jest tyle ofert ale trochę podpadające.Może któraś z Was dziewczyny ma coś sprawdzonego...może jakaś znajoma tym się zajmuje...Będę wdzięczna za pomoc

Pozdrawiam serdecznie

Dziękujemy za powitanie :-)!!!Rozumiem, że u Ciebie opcja żłobka odpada, my niestety nie mieliśmy wyjścia, bez mojego powrotu kiepsko byłoby finansowo. O jakimś zajęciu dodatkowy nie słyszała, ale to zależy czym się chcesz zająć, może jakieś tłumaczenia wchodzą w grę w tym temacie pewnie byś coś znalazła. Trzymam kciuki i napisz czym chciałabyś się zająć to łatwiej będzie!!!!!!!

Opcja żłobka odpadła dlatego,że tam gdzie mieszkam nie ma poprostu miejsca:-(A nie będę wozić Grzesia na drugi koniec Poznania.Mogę zapisać ale na przyszły sezon dopiero.Mogę robić wszystko,ale tumaczenia nie wchodzą w grę:-(

reklama
hello laseczki jutro mam frei,więc se kukam:))))))))))))
po 1 to pyt do katki co robisz jutro??????????????????????????????????????znaczy jakie masz plany,jak mąż pracuje i takie tam????
słowiczek miło Cię widzieć i Was wszystkie laseczki i jarzebinkę i leyne i nowe mamucie i katasie no cudownie ale tera lece łeb farbić:))))))))))))))))))pozdro 4 alles

Do góry