reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

helol
oto moja choinka z lekko przekrzywionym czubkiem,mala i na stole<dlatego malutka>,aby Haniutek jej nie rozniosla

witam nowe kolezanki

BIEDRONKO PSTRA,jestem jutro w domku,a co?:cool2:
no dobra chetnie sie spotkam i ksiazki Ci oddam :)
i Slowiczku,Tobie ksiazke wisze,jeszcze od ciazy....

a Hania obudzila sie wlasnie juz chyba setny raz.... oszaleje...

reklama
halo, halo!!! :tak:

witam WAS serdecznie poświątecznie a szczególnie nowe koleżanki i zapraszam do częstych odwiedzin,

ja dopiero dzisiaj, bo jak mnie w pracy pozbawili tydzień przed Świętami kompa, tak dopiero pewnie po Nowym Roku wróci do mnie, a teraz jestem u rodziców, to korzystam i się z Wami witam :happy2: i pozdrawiam, a urlop mam do 2 stycznia, więc odpoczywam

a Biedronka, święta chyba całe wolne miałaś ??? :shocked2:

pozdrawiam :cool2:
miłego wieczoru :-D

Witam dziewczyny:-)

Cos smutno sie tu zrobiło;-)Najpierw święta i nikt nie ma na nic czasu a teraz sylwester;-)
Wszystkie odpoczywają po swiątecznym obżarstwie:-D:-D

Pozdrawiam​

Witam serdecznie wszystkie mamy.
Jestem młodą mamą z Poznania i chętnie porozmawiam z innymi mamami. Pierwszy raz korzystam z jakiegoś forum dlatego sorry za błędy.
I mam juz parę pytań do mam starszych stażem. Urodziłam w listopadzie i do czerwca będę siedziała z małym Mikołajem w domu a potem prawdopodobnie żłobek. Cz któras z was może jakis polecić ( mieszkam na Piątkowie ) I co możecie powiedzieć na temat rotawirusów i szczepień. Mam szczepić synka czy nie ( lakarka mówi że tak , położna że nie ) A pierwsze szczepienia kupić 5 w 1 czy 6 w 1 szczepieniu

witam nową mamusię!!!!:tak::tak::tak:

co do żłoba na Piatkowie, to niestety nie mój rejon, więc nie pomogę, moje małe chodzi na Grunwaldzie; co do szczepień to ja szczepiłam pojedyńczo wg kalendarza szczepień i nic dodatkowego, więc też trudno mi coś o tym pisać,

Kacper poszedł do żłobka jak miał 20 miesięcy, pierwsze 2 chorował i tyle,( ale też tylko przeziębienia) potem były już tylko lekkie 3-4 dniowe przeziębienia w okresie jesiennym, jedyna rzecz z którą walczę na okrągło to katar, ale chyba winny jest 3 migdał, jedna laryngolog kazała wyciąć po ukończeniu 3 latek, ale w styczniu idę do innego lekarza i zobaczymy co ta pani dr powie.

a ponieważ zajrzę tu dopiero 3 stycznia,

chciałam WAM przesłać moc Noworocznych życzeń, aby kolejny rok był dla WAS łaskawszy i spełniły się wszystkie marzenia a maleństwa chowały się zdrowo​

miłego dnia
pozdrawiam
Kasia

Witam serdecznie wszystkie mamy.
Jestem młodą mamą z Poznania i chętnie porozmawiam z innymi mamami. Pierwszy raz korzystam z jakiegoś forum dlatego sorry za błędy.
I mam juz parę pytań do mam starszych stażem. Urodziłam w listopadzie i do czerwca będę siedziała z małym Mikołajem w domu a potem prawdopodobnie żłobek. Cz któras z was może jakis polecić ( mieszkam na Piątkowie ) I co możecie powiedzieć na temat rotawirusów i szczepień. Mam szczepić synka czy nie ( lakarka mówi że tak , położna że nie ) A pierwsze szczepienia kupić 5 w 1 czy 6 w 1 szczepieniu
Witaj:-)

Też mieszkam na Piątkowie i z tego co się orientuję są 3 żłobki.Moja siostra daje dziecko do żłobka Pod Lipami bo tam przyjmują dzieci już od 3,5 miesiąca.Jak narazie jest zadowolona i nie ma zastrzeżeń.Grupa jest 15 osobowa.
A co do szczepionki to moja pani doktor powiedzieła że jak nie daje Grzesia do żłobka to nie muszę szczepić.My tylko podstawowe szczepienia robimy więc też nic nie mogę powiedzieć.

cze piekne :)
Do nowych mam,nie znikajcie tylko na tak dlugo ,jak nam starym sie to zdarza ::dry:
Ja nie pisze,bo jakos czasu brak.U mnie bez zmian,co tydzien ajkas atrakcja zwiazana z Hania <dostala uczulenia i ma katar i zabkuje>.

PO swietach przytylo mi sie 2 kilo:baffled:,nie moglam sie opanowac ,ech te makielki.Co jeszcze,staram sie wczesnie chodzic spac,tzn.najpozniej o 22.No i skonczylam 29 lat:cool2:.Ale nadal jestem piekna,swieza,jedrna i powabna...:)

Dzis musze zakupic jescze rozne akcesoria na sylwka,Zuzia zamowila:balony,confetti,serpentyny...

Stefa - jestem z Rataj,wiec nie doradze;co do szczepien,zawsze korzystalam tylko z dawanych przez przychodnie. Co do rotawirusa - moja rada,ze jesli masz mozliwosc taka ,zeby dizecko zaszczepic,to szczep.Rotawirus,to cholerstwo straszne,a w zlobku na pewno to mozna zlapac.

Buziam Was,pozdrawiam i milej zabawy jutro.
Pozdrawia Katka:ninja2:

Cześć dziewczyny:-)
Coś tu ucichło ostatnio:confused:
Ja sylwestra spędzam w domciu z moim syneczkiem,bo mąż w pracy będzie:-(Więc chucznie nie będzie:no:
Po świętach tez przytyłam,bo teściowa tylko ciągle jeść mi kazala:tak:Ale dobrze,że juz w domku jestesmy:-)

Życzę Wszystkim szampańskiej zabawy i pomyślności w Nowym Roku2008:-)Oby dzieciaczki zdrowo rosły:-):-)

Kasia z Grzesiem

Cześć.
A ja byłam odcięta od Świata.

Katuś u nas OK.
Miałam dzwonić do Ciebie ale numer tel został w kompie a my byliśmy na wyjeździe...
Wszystkiego najlepszego !!!!Z drówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka i spełnienia najskrytszych marzeń!!!!

Na święta jadłam, jadłam i jadłam i nic nie przytyłam:baffled:

A to moje świąteczne dzieciaki.
imag0036it9.jpg

Spadam do kuchni pichcić bo jutro imprezka w domku z przyjaciółmi ze studiów.
Postaram się jutro tu wpaść.

reklama
Do góry