Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Dziewczyny,
Też mam ten sam problem, wczoraj zrobiłam po południu test, wyszła ledwo widoczna jak dla mnie kreska, dla pewności poleciałam po drugi test innej firmy, bardziej czuły i zrobiłam go dziś rano z porannego moczu, wyszła zaś delikatna kreska, nie wiem co o tym sądzić, cieszyć się już?
Dołączam zdjęcia testów..
To jest normalne, Twoja macica się powiększa gratulacje!Pytam, bo mam dolegliwości jak przed okresem, który powinnam dostać jutro.. w dodatku boli mnie podbrzusze..
Witam Dziewczyny,
Też mam ten sam problem, wczoraj zrobiłam po południu test, wyszła ledwo widoczna jak dla mnie kreska, dla pewności poleciałam po drugi test innej firmy, bardziej czuły i zrobiłam go dziś rano z porannego moczu, wyszła zaś delikatna kreska, nie wiem co o tym sądzić, cieszyć się już?
Dołączam zdjęcia testów..