reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy druga blada kreska oznacza ciąże ?

agata194

Zaciekawiona BB
Cześć
Zrobiłam dzisiaj 3,4 dni przed miesiączka (chociaż są one często nieregularne) test ciążowy i wynik jest taki jak na zdjęciu. Dodam, ze jestem bardzo przeziębiona jeśli to może mieć wpływ na wynik. Pomożecie zinterpretować czy ta blada druga kreska może oznaczać ciąże ? Przyznam szczerze, ze cieszyłabym się bardzo :) Na betę pójdę w poniedziałek.

Załączniki

• IMG_6577.JPG
    IMG_6577.JPG
    541,9 KB · Wyświetleń: 5 101
reklama
Cześć
Zrobiłam dzisiaj 3,4 dni przed miesiączka (chociaż są one często nieregularne) test ciążowy i wynik jest taki jak na zdjęciu. Dodam, ze jestem bardzo przeziębiona jeśli to może mieć wpływ na wynik. Pomożecie zinterpretować czy ta blada druga kreska może oznaczać ciąże ? Przyznam szczerze, ze cieszyłabym się bardzo :) Na betę pójdę w poniedziałek.

Moja kreseczka też była taka bladziudka i jeste w 25 tygodniu ciąży !!!! :)))

reklama
Wczoraj myślałam, że dostałam. Dziś pewna nie jestem, czy to @. U mnie często przed okresem występują plamienia więc to może być początek małpy albo i nie. Choc w zasadzie większość objawów wskazujących na ciążę mi ustąpiło, a te co zostały równie dobrze mogą być spowodowane pogodą, okresem czy samym życiem. Ale jeśli rano nie dostane normalbego okresu to pójdę zbadać krew. Przynajmniej będę miała jasną sytuację.

Wczoraj myślałam, że dostałam. Dziś pewna nie jestem, czy to @. U mnie często przed okresem występują plamienia więc to może być początek małpy albo i nie. Choc w zasadzie większość objawów wskazujących na ciążę mi ustąpiło, a te co zostały równie dobrze mogą być spowodowane pogodą, okresem czy samym życiem. Ale jeśli rano nie dostane normalbego okresu to pójdę zbadać krew. Przynajmniej będę miała jasną sytuację.
Dokładnie a nie robiłaś żadnych testów?? Ja powiem ci że miesiączki nie dostałam tylko plamienie trzy dniowe jutro robię test chodź jeden jest pozytywny ale chce mieć 100% pewnosc jak w piatek pójdę do lekarza żeby nie wyjść na wariata może zrób z rana test też będziesz wiedziała bo nawet jak jest cień cienia drugiej kreski to też jest ciąża ściskam kochana mocno kciuki by poszło po twojej myśli

Robiłam, były negatywne. Ale to był 21 i 23 dc. Teoretycznie wg kalendarzyka dzis w 24 dniu powinnam podstać @. Wg testów owulacyjnych czas miał do piątku.
Ja mam normalnie baaaaaaardzo bolesne miesiączki, a póki co ból się nie pojawił a krwawienie ustało (niestety nudnosci).
Z rana zrobie test sikany a jak nic nie pojaze to badanie krwi. Przynajmniej bede wiedziala czy to poczatek cyklu zeby latwiej mi bylo okreslic kejne dni plodne.

Robiłam, były negatywne. Ale to był 21 i 23 dc. Teoretycznie wg kalendarzyka dzis w 24 dniu powinnam podstać @. Wg testów owulacyjnych czas miał do piątku.
Ja mam normalnie baaaaaaardzo bolesne miesiączki, a póki co ból się nie pojawił a krwawienie ustało (niestety nudnosci).
Z rana zrobie test sikany a jak nic nie pojaze to badanie krwi. Przynajmniej bede wiedziala czy to poczatek cyklu zeby latwiej mi bylo okreslic kejne dni plodne.

Zrób test i daj znać... ja również robie jeszcze jeden chódz wizytę mam w piątek a jeden byl pozytywny a inne lekko coś było widać ale sama nie wiem ... trzymam kochana kciuki i pisz jak coś będziesz wiedziała.. ja też napiszę jak u mnie ale albo z rana po teście albo w piątek po wizycie ale zaglądam tu często więc pisz śmiało

test sikany znów ujemny :( ale plamienie całkiem ustało. Czekam, aż się zejdą koleżanki w pracy żeby mnie wypuściły na badanie krwi. znalazłam laboratorium blisko ale pobrania tylko do 10.

reklama
Do góry