reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy druga blada kreska oznacza ciąże ?

agata194

Zaciekawiona BB
Cześć
Zrobiłam dzisiaj 3,4 dni przed miesiączka (chociaż są one często nieregularne) test ciążowy i wynik jest taki jak na zdjęciu. Dodam, ze jestem bardzo przeziębiona jeśli to może mieć wpływ na wynik. Pomożecie zinterpretować czy ta blada druga kreska może oznaczać ciąże ? Przyznam szczerze, ze cieszyłabym się bardzo :) Na betę pójdę w poniedziałek.

Załączniki

• IMG_6577.JPG
    IMG_6577.JPG
    541,9 KB · Wyświetleń: 5 120
reklama
na moje oko ten nie jest negatywny. Kiedy miałaś ostatnią taką normalną miesiączkę? Może wcale nie zaszłaś wtedy co Ci się wydawało i stad brak miesiączki i negatywne testy. Kurcze ciężko cokolwiek poradzić. Dobrze ze masz tego lekarza już jutro :)

reklama
na moje oko ten nie jest negatywny. Kiedy miałaś ostatnią taką normalną miesiączkę? Może wcale nie zaszłaś wtedy co Ci się wydawało i stad brak miesiączki i negatywne testy. Kurcze ciężko cokolwiek poradzić. Dobrze ze masz tego lekarza już jutro :)
Normalna miesiączke miałam 30.08 trwał a trawka do 07.09 mam bardzo rozregulowany cykl bo aż 41 dni sorki plamienie było 17.10 zaglądałam w kalendarz

myślę, ze u ciebie to już tyle czasu trwa, ze pewnie gołym okiem ginekolog zobaczy co się dzieje :)
Mam nadzieję że wszystko będzie jasne ... A tak z ciekawości w Inter necie jest fajny kalendarzyk dzięki któremu można sprawdzić który tydzień to mi pokazujeprzy moim dziwaczny cyklu że 4 tydzień ale ile w tym prawdy to się okaże jutro ;)

A dasz linka? Ja niestety mam okres. Teraz to juz chyba nie jest plamienie ;) ale choc bedd wiedziala co z progesteronem i czy isc z tym do lekarza po cos podtrzymujacego.
A poki co wykupue pol apteki wspomagaczy i sprawdze czy sie mieszcze jeszcze w seksowna bieluzne ;)

reklama
Do góry