reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blada druga kreska

22 stycznia zrobiłam test ciążowy tak po prostu z ciekawości, druga kreska wyszla bardzo blada, czy jest on pozytywny? Jutro zamierzam kupić jeszcze jeden i zrobić dla pewności. Dzięki za odpowiedzi :)
20210124_233427_resized.jpg

reklama
reklama
Tak ,wcale nie musi ,nie rozumiem robienia testu tak wcześnie, a później rozczarowanie i niedowoezanie
Ja też robiłam. 😂Nie mogłam się doczekać. Do pierwszego dnia okresu zrobiłam chyba 5 testów. 🤦‍♀️🤣I nawet badanie krwi, na którym nic nie wyszło 1,5tyg przed okresem. 🤣Nawet Pani w labolatorium powiedziała, że to za wcześnie. Tylko pomyślałam 'Rob, nie gadaj!'😂I dopiero w dzień spodziewanej miesiączki test wyszedł pozytywny. :)

Ja też robiłam. 😂Nie mogłam się doczekać. Do pierwszego dnia okresu zrobiłam chyba 5 testów. 🤦‍♀️🤣I nawet badanie krwi, na którym nic nie wyszło 1,5tyg przed okresem. 🤣Nawet Pani w labolatorium powiedziała, że to za wcześnie. Tylko pomyślałam 'Rob, nie gadaj!'😂I dopiero w dzień spodziewanej miesiączki test wyszedł pozytywny. :)
No tez właśnie, szkoda kasy i rozczarowan

Dziewczyny, to mój pierwszy post tutaj. Ja wiem, że badanie krwi, że lekarz, że 5 dni do @.. ale czy tak powinna wyglądać druga kreska? 😊
ja widzę różowa kreskę :) idź na betę w poniedziałek i powtórz w środę :) albo w dzień @ idź na pierwsza jeśli wytrzymasz ☺️ zobaczysz przyrost czy jest w porządku (48 lub 72h) w internecie masz kalkulatory bhcg

reklama
Do góry