22 stycznia zrobiłam test ciążowy tak po prostu z ciekawości, druga kreska wyszla bardzo blada, czy jest on pozytywny? Jutro zamierzam kupić jeszcze jeden i zrobić dla pewności. Dzięki za odpowiedzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ,wcale nie musi ,nie rozumiem robienia testu tak wcześnie, a później rozczarowanie i niedowoezanieCzyli ta kreska wcale nie musi oznaczać ciąży?
Ja też robiłam. Nie mogłam się doczekać. Do pierwszego dnia okresu zrobiłam chyba 5 testów. I nawet badanie krwi, na którym nic nie wyszło 1,5tyg przed okresem. Nawet Pani w labolatorium powiedziała, że to za wcześnie. Tylko pomyślałam 'Rob, nie gadaj!'I dopiero w dzień spodziewanej miesiączki test wyszedł pozytywny.Tak ,wcale nie musi ,nie rozumiem robienia testu tak wcześnie, a później rozczarowanie i niedowoezanie
No tez właśnie, szkoda kasy i rozczarowanJa też robiłam. Nie mogłam się doczekać. Do pierwszego dnia okresu zrobiłam chyba 5 testów. I nawet badanie krwi, na którym nic nie wyszło 1,5tyg przed okresem. Nawet Pani w labolatorium powiedziała, że to za wcześnie. Tylko pomyślałam 'Rob, nie gadaj!'I dopiero w dzień spodziewanej miesiączki test wyszedł pozytywny.
ja widzę różowa kreskę idź na betę w poniedziałek i powtórz w środę albo w dzień @ idź na pierwsza jeśli wytrzymasz zobaczysz przyrost czy jest w porządku (48 lub 72h) w internecie masz kalkulatory bhcgDziewczyny, to mój pierwszy post tutaj. Ja wiem, że badanie krwi, że lekarz, że 5 dni do @.. ale czy tak powinna wyglądać druga kreska?
Bardzo dziękuję jestem wdzięczna za każdą poradęja widzę różowa kreskę idź na betę w poniedziałek i powtórz w środę albo w dzień @ idź na pierwsza jeśli wytrzymasz zobaczysz przyrost czy jest w porządku (48 lub 72h) w internecie masz kalkulatory bhcg
I jak beta?Bardzo dziękuję jestem wdzięczna za każdą poradę