reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy druga blada kreska oznacza ciąże ?

agata194

Zaciekawiona BB
Cześć
Zrobiłam dzisiaj 3,4 dni przed miesiączka (chociaż są one często nieregularne) test ciążowy i wynik jest taki jak na zdjęciu. Dodam, ze jestem bardzo przeziębiona jeśli to może mieć wpływ na wynik. Pomożecie zinterpretować czy ta blada druga kreska może oznaczać ciąże ? Przyznam szczerze, ze cieszyłabym się bardzo :) Na betę pójdę w poniedziałek.

Załączniki

• IMG_6577.JPG
    IMG_6577.JPG
    541,9 KB · Wyświetleń: 5 101
reklama
reklama
A dlaczego zamiast sie stresować i robić testy pare razy dziennie nie zrobicie bety z krwi? 100% pewności.[/QUOTEu nie których jest to nie możliwe albo po prostu chcą testować sami powiem szczerze u mnie robią tak ... jak u lekarza test się potwierdzi to robią betę a tak to nie wiec nie mam wyjscia musze sie trochę stresować

u nie których jest to nie możliwe albo po prostu chcą testować sami powiem szczerze u mnie robią tak ... jak u lekarza test się potwierdzi to robią betę a tak to nie wiec nie mam wyjscia musze sie trochę stresować

Mnie z porannego moczu wyszedł test negatywny,ale moze dlatego,ze w nocy czesto chodzilam siku.

No ja mam na tyle nieregularne @ że ciężko jednoznacznie określić kiedy ten magiczny dzień powinien nastać. no ale wstrzymam się tym razem do piątku. Już wtedy jak ani test nic nie wykaże ani @ nie przyjdzie to pójdę szukać jakiegoś laboratorium.
I też się trochę zastanawiałam nad tym skoncentrowaniem moczu, bo piję jak szalona, a przez różne pęcherzowe historie z przeszłości jestem dość zahartowana by zmieścić w pęcherzu nawet ponad pół litra i się nie przebudzić :p
Póki co pozostaje mi cieszyć się z zawrotów głowy i nudności i liczyć, ze przez to oczekiwanie na drugą kreskę nie przeoczę jakiegoś choróbska.

Hej. Ja znowu mam taki problem, ze w niedziele zrobilam test i wyszedl pozytywny blada rozowa kreska, ale byla po czym tak jakby z testu sie ulotnila po godzinie i jej nie ma... zeobilam dzis test i negatywny.

No ja mam na tyle nieregularne @ że ciężko jednoznacznie określić kiedy ten magiczny dzień powinien nastać. no ale wstrzymam się tym razem do piątku. Już wtedy jak ani test nic nie wykaże ani @ nie przyjdzie to pójdę szukać jakiegoś laboratorium.
I też się trochę zastanawiałam nad tym skoncentrowaniem moczu, bo piję jak szalona, a przez różne pęcherzowe historie z przeszłości jestem dość zahartowana by zmieścić w pęcherzu nawet ponad pół litra i się nie przebudzić :p
Póki co pozostaje mi cieszyć się z zawrotów głowy i nudności i liczyć, ze przez to oczekiwanie na drugą kreskę nie przeoczę jakiegoś choróbska.
Hej. Ja znowu mam taki problem, ze w niedziele zrobilam test i wyszedl pozytywny blada rozowa kreska, ale byla po czym tak jakby z testu sie ulotnila po godzinie i jej nie ma... zeobilam dzis test i negatywny.
Radzę udać się do lekarza.... trochę to dziwne albo test wadliwy albo ciąża jest za wczesna i test nie wykazuje ... na twoim miejscu zrobiła bym betę i będziesz miała wszystko jasne ... życzę powodzenia i oczywiście daj znać jak poszło

reklama
Do góry