reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy druga blada kreska oznacza ciąże ?

agata194

Zaciekawiona BB
Cześć
Zrobiłam dzisiaj 3,4 dni przed miesiączka (chociaż są one często nieregularne) test ciążowy i wynik jest taki jak na zdjęciu. Dodam, ze jestem bardzo przeziębiona jeśli to może mieć wpływ na wynik. Pomożecie zinterpretować czy ta blada druga kreska może oznaczać ciąże ? Przyznam szczerze, ze cieszyłabym się bardzo :) Na betę pójdę w poniedziałek.

Załączniki

• IMG_6577.JPG
    IMG_6577.JPG
    541,9 KB · Wyświetleń: 5 127
reklama
Kochane i ja dalej nic nie wiem :( test negatywny coś czuje że ten poprzedni test był wadliwy ;( że wyszedł pozytywnie... jestem załamana a się nastawiłam na dzidziuśia;( jutro rano mam wizytę i czuje że bardziej będę zgnębiona niż jak widziałam negatywny wynik testu;(

reklama
Nie zamartwiaj się na zapas, u mnie dwa testy były negatywne, bardzo liczyłam na dzidziusia, w sumie to nawet już się pogodziłam że nic z tego, objawów ciążowych żadnych nie miałam. Okres się nie pojawił, kilka dni po tym jak miałam dostać miesiączkę spróbowałam jeszcze raz i wyszła baaaardzo blada kreska, w sumie to dalej miałam wątpliwości czy to w ogóle ciąża. Bez entuzjazmu poszłam do lekarza w 6 tygodniu i okazało się że jednak fasolka się zagnieździła. Szczęśliwy test był z rossmanna ;) Link do: NOVAtest, test ciążowy płytkowy, 1 szt., nr kat. 104888 - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online Trzymam kciuki

Nie zamartwiaj się na zapas, u mnie dwa testy były negatywne, bardzo liczyłam na dzidziusia, w sumie to nawet już się pogodziłam że nic z tego, objawów ciążowych żadnych nie miałam. Okres się nie pojawił, kilka dni po tym jak miałam dostać miesiączkę spróbowałam jeszcze raz i wyszła baaaardzo blada kreska, w sumie to dalej miałam wątpliwości czy to w ogóle ciąża. Bez entuzjazmu poszłam do lekarza w 6 tygodniu i okazało się że jednak fasolka się zagnieździła. Szczęśliwy test był z rossmanna ;) Link do: NOVAtest, test ciążowy płytkowy, 1 szt., nr kat. 104888 - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online Trzymam kciuki
test z dzisiaj do góry..ten na dole pierwszy który wyszedl pozytywnie

Załączniki

• Screenshot_20171102-113901.png
    Screenshot_20171102-113901.png
    304,2 KB · Wyświetleń: 359
Ostatnia edycja:
A kiedy miałaś to plamienie? minęło już tyle czasu że mogłabyś mieć kolejna owulację? próbowałaś obserwacji śluzu? Do jutra już niewiele czasu, ja już nieraz czytałam o tym, ze niektórym tak te testy wychodzą. Może ewentualnie spróbuj zrobić jakiejś innej firmy jak się bardzo martwisz.

A kiedy miałaś to plamienie? minęło już tyle czasu że mogłabyś mieć kolejna owulację? próbowałaś obserwacji śluzu? Do jutra już niewiele czasu, ja już nieraz czytałam o tym, ze niektórym tak te testy wychodzą. Może ewentualnie spróbuj zrobić jakiejś innej firmy jak się bardzo martwisz.
Robiłam ale wyszły negatywne a te są bardzo czułe

reklama
Plamienie miałam 17 .09 i jedynie co mnie nie pokoji to ból brzucha owulacja wychodzi mi 6 ale dni płodne od wczoraj

Do góry