reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy druga blada kreska oznacza ciąże ?

agata194

Zaciekawiona BB
Cześć
Zrobiłam dzisiaj 3,4 dni przed miesiączka (chociaż są one często nieregularne) test ciążowy i wynik jest taki jak na zdjęciu. Dodam, ze jestem bardzo przeziębiona jeśli to może mieć wpływ na wynik. Pomożecie zinterpretować czy ta blada druga kreska może oznaczać ciąże ? Przyznam szczerze, ze cieszyłabym się bardzo :) Na betę pójdę w poniedziałek.

Załączniki

• IMG_6577.JPG
    IMG_6577.JPG
    541,9 KB · Wyświetleń: 5 101
reklama
reklama
Zrobie, nawet jakby okres przyszedl to zrobie, bo czytalam, ze czasem testy w ogole nie wykazuja ciazy, kobiety maja normalnie okres az nagle u gin dowiaduja sie ze sa w 8 tygodniu. Dzieki :*
Tak i powiem że ja sama jestem tego dowodem do 3 miesiąca miałam okres nic nie wiedziałam brałam ślub i suknia była w dniu ślubu za ciasna coś było nie tak poszłam na kontrolę chciałam tabletki antykoncepcyjne a okazało się że w trzecim miesiącu jestem ... to byl szok

Hej dziewczyny, w sobotę w 10dpo zrobiłam test, wyszła blada kreska ale pozytywny. Ta sama kreska się utrzymała w niedzielę i poniedziałek, a wczoraj i dzisiaj jakby bledsza, dzisiaj to w ogóle ledwo widoczna. Zrobiłam wczoraj betę i wyniosła 105,5. Jutro idę na powtórkę. Do tego biorę luteinę dopochwowo. Czy "rozjaśnienie" kresek oznacza, że beta spada i prawdopodobnie zaraz już nie będę w ciąży? :( Dodam, że każdy test był innej firmy.

Hej dziewczyny, w sobotę w 10dpo zrobiłam test, wyszła blada kreska ale pozytywny. Ta sama kreska się utrzymała w niedzielę i poniedziałek, a wczoraj i dzisiaj jakby bledsza, dzisiaj to w ogóle ledwo widoczna. Zrobiłam wczoraj betę i wyniosła 105,5. Jutro idę na powtórkę. Do tego biorę luteinę dopochwowo. Czy "rozjaśnienie" kresek oznacza, że beta spada i prawdopodobnie zaraz już nie będę w ciąży? :( Dodam, że każdy test był innej firmy.
Ale po robiłaś te testy? Bo nie rozumiem. Zrozrobiłaś raz wyszedl pozytyw. Drugi ok masz potwierdzenie. Ale kolejne? Teraz się sugeruj przyrostem bety a nie testami

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie powiecie, że panikuje, ale przestały mnie boleć piersi ;( no i ten dzisiejszy test praktycznie negatywny, bo na nim jakiś ledwo cień cienia. Jutro idę na betę, ale to pewnie ciąża biochemiczna.

Pewnie powiecie, że panikuje, ale przestały mnie boleć piersi ;( no i ten dzisiejszy test praktycznie negatywny, bo na nim jakiś ledwo cień cienia. Jutro idę na betę, ale to pewnie ciąża biochemiczna.
kochana nie chce Cię straszyć ale mogła być to ciąża biochemiczna ale się nie przejmuj może być ale nie musi ... może być bardzo wczesna ciąża

reklama
Do góry