reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy coś widać ?

reklama
Ale to nie ona komentowała komentarze innych że piszą bzdury 🤦to nie ona dodaje infantylne obrazki o pluciu jadem 🤦 Więc jakie prawo zabiera? To raczej inni starają się na siłę ośmieszyć wypowiedzi z którymi się nie zgadzają.
Przeczytaj od początku do końca ze zrozumieniem... Bo jak widać, wpadłaś w środku rozmowy i zgrywasz adwokata diabła. 🫡

Przeczytaj od początku do końca ze zrozumieniem... Bo jak widać, wpadłaś w środku rozmowy i zgrywasz adwokata diabła. 🫡
Nie muszę go zgrywać,;) jestem od początku rozmowy :) i dokładnie wiem co czytam;) mam jednak obawy czy Ty również;) bo jak kończą się argumenty, to pojawia się jedna formułka o braku zrozumienia :)

Nie muszę go zgrywać,;) jestem od początku rozmowy :) i dokładnie wiem co czytam;) mam jednak obawy czy Ty również;) bo jak kończą się argumenty, to pojawia się jedna formułka o braku zrozumienia :)
I kto to pisze.... Boże, jesteście takimi hipokrytkami i tego nie widzicie. Serio. Panie idealne zebrały się w kółku i wytykają innym swoje własne błędy. Żenada

I kto to pisze.... Boże, jesteście takimi hipokrytkami i tego nie widzicie. Serio. Panie idealne zebrały się w kółku i wytykają innym swoje własne błędy. Żenada
Haha, no teraz to już poleciałaś. Współczuję. To jest ten moment kiedy chęć posiadania ostaniego zdania nie zawsze jest najlepsza. Bo gdy kończą się argumenty pojawia się obraza. Podsumowując, życzę Cię pozytywnego nastawienia, mniejszego napięcia i frustracji ;)

Haha, no teraz to już poleciałaś. Współczuję. To jest ten moment kiedy chęć posiadania ostaniego zdania nie zawsze jest najlepsza. Bo gdy kończą się argumenty pojawia się obraza. Podsumowując, życzę Cię pozytywnego nastawienia, mniejszego napięcia i frustracji ;)
Obraza? Stwierdzenie faktu. Od kiedy słowo hipokryta to potwarz? ☺️

to wtedy uprawia seks z zabezpieczeniem :)
Ale po co, w jakim celu? Bo nie rozumiem. Dla mnie takie myślenie jest totalnie bezsensu. Jeżeli ktoś ma postawioną diagnozę, że np nie mogą mieć dzieci to jaki jest cel zabezpieczania? Każdy seks bez zabezpieczenia jest po to aby zajść w ciążę? Pomijam już aspekt np religijny czy zdrowotny.

Co niektórych uważają, że mają prawo wyśmiewać zdanie innych na chama wpierać im swoje racje, a ktoś kto początkowo stara się być miłym i wyjaśnić sytuację w końcu zaczyna mieć dość tak prymitywnego chamstwa i przestaje być miłym. Wow to jest na prawdę dziwna relacja. Wobec co niektórych to najlepiej byłoby płaszczyć się i przepraszać, że się ma własne zdanie.

reklama
Obraza? Stwierdzenie faktu. Od kiedy słowo hipokryta to potwarz? ☺️
Naprawdę dla Ciebie stwierdzenie że ktoś jest hipokrytą nie jest obraza? Proponuję zapoznanie się z definicją. Ale jeśli dla ciebie to określenie nie jest obraźliwe to tym bardziej Ci współczuję i już wiem czemu nie możemy się dogadać. W moim świecie oceniane kogoś w ten sposób jest obdarza, oznaką słabości i brakiem argumentów :)

Załączniki

• Screenshot_20240616-113747.png
    Screenshot_20240616-113747.png
    19,4 KB · Wyświetleń: 37
Do góry