Krainka
Fanka BB :)
Na prawdę nie obchodzi mnie co myślisztak myślałam. Nigdy nie czytałaś żadnych badań na temat wpływu pozytywnego myślenia na zachodzenie w ciążę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na prawdę nie obchodzi mnie co myślisztak myślałam. Nigdy nie czytałaś żadnych badań na temat wpływu pozytywnego myślenia na zachodzenie w ciążę.
no widzisz i to od osoby, która mówiła o empatii, a jednak jej w sobie nie ma i wiedząc, że walczysz z niepłodnością ci nie chce pomóc.masz rację. Nie wiem po prostu skąd ten opór w podaniu tych badań, Jakby ktoś mnie prosił o badania, które go interesują i bym wiedziała gdzie są to bym pomogła, a tu jest problem. No ciekawe dlaczego, ciekawe. Naprawdę z troski o mnie, żebym sama nauczyła się szukać interesujących mnie rzeczy?
cóż, trudno. Brak empatii to jedno, a kłamanie, żeby udowodnić swoje mądre... inaczej teorie to drugie.no widzisz i to od osoby, która mówiła o empatii, a jednak jej w sobie nie ma i wiedząc, że walczysz z niepłodnością ci nie chce pomóc.
a ja nie lubię ludzi, którzy kłamiąPrzykro mi chętnie pomogę ludziom, którzy na prawdę takiej pomocy potrzebują nie lubię ludzi, którym się wydaje, że żyją ponad innych. Mam nadzieję, że chociaż jedna z was ma pojęcie o medycynie i otacza się środowiskiem lekarskim, a nie szuka wszystkiego we wszech wiedzącym Google. Chodź z wielu wypowiedzi obstawiam tą drugą opcję. Dlatego uważam, że nie ma z kim dyskutować.
zacytuj proszę fragmety świadczące o tym, ze ktoś uważa, ze żyje ponad innychPrzykro mi chętnie pomogę ludziom, którzy na prawdę takiej pomocy potrzebują nie lubię ludzi, którym się wydaje, że żyją ponad innych. Mam nadzieję, że chociaż jedna z was ma pojęcie o medycynie i otacza się środowiskiem lekarskim, a nie szuka wszystkiego we wszech wiedzącym Google. Chodź z wielu wypowiedzi obstawiam tą drugą opcję. Dlatego uważam, że nie ma z kim dyskutować.
Świetnie chociaż w tym jednym się zgadzamya ja nie lubię ludzi, którzy kłamią
czyli nie lubisz swojej koleżanki, z którą się ochoczo zgadzałaś? Która kłamała, że owulacja jej się zatrzymała przez stres?Świetnie chociaż w tym jednym się zgadzamy
Zdecydowanie odpuszczenie w połączeniu w monitoringiem. Połączenie właściwego nastawienia i medycyny polecamto w końcu skuteczne były monitoringi za kilka stów miesięcznie czy odpuszczenie?
ale Ty nie miałaś monitoringu, już to ustaliłyśmyZdecydowanie odpuszczenie w połączeniu w monitoringiem. Połączenie właściwego nastawienia i medycyny polecam