reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy coś widać ?

reklama
masz rację. Nie wiem po prostu skąd ten opór w podaniu tych badań, Jakby ktoś mnie prosił o badania, które go interesują i bym wiedziała gdzie są to bym pomogła, a tu jest problem. No ciekawe dlaczego, ciekawe. Naprawdę z troski o mnie, żebym sama nauczyła się szukać interesujących mnie rzeczy?
no widzisz i to od osoby, która mówiła o empatii, a jednak jej w sobie nie ma i wiedząc, że walczysz z niepłodnością ci nie chce pomóc.

Przykro mi chętnie pomogę ludziom, którzy na prawdę takiej pomocy potrzebują nie lubię ludzi, którym się wydaje, że żyją ponad innych. Mam nadzieję, że chociaż jedna z was ma pojęcie o medycynie i otacza się środowiskiem lekarskim, a nie szuka wszystkiego we wszech wiedzącym Google. Chodź z wielu wypowiedzi obstawiam tą drugą opcję. Dlatego uważam, że nie ma z kim dyskutować.

Przykro mi chętnie pomogę ludziom, którzy na prawdę takiej pomocy potrzebują nie lubię ludzi, którym się wydaje, że żyją ponad innych. Mam nadzieję, że chociaż jedna z was ma pojęcie o medycynie i otacza się środowiskiem lekarskim, a nie szuka wszystkiego we wszech wiedzącym Google. Chodź z wielu wypowiedzi obstawiam tą drugą opcję. Dlatego uważam, że nie ma z kim dyskutować.
a ja nie lubię ludzi, którzy kłamią 🤷🏻‍♀️

zacytuj proszę fragmety świadczące o tym, ze ktoś uważa, ze żyje ponad innych
czy nie zacytujesz bo "sama se znajdź"?

reklama
Do góry