SmoczyKwiat69
Fanka BB :)
Pozdrawiam, "Pani Idealna"Nie mam ochoty kontynuować takiej żenujące dyskusji z gronem ludzi, o których wiele osób myśli dokładnie to samo co ja. Nie będę nikomu udowadniać swojej racji po tym jak większość z was o mało nie dostała sraczki na temat jednego zdania obsypując dyskusję zbędnym chamstwem. Grzecznie tłumaczyłam o co mi chodziło do czasu ale to nie miało najmniejszego sensu. Żebym dodała tutaj wiele artykułów to pewne osoby i tak wiedzą lepiej i koniec. Jeśli komuś zależy to na pewno sam znajdzie. Wielu z was w tej rozmowie brakuje jakiej kolwiek przyzwoitości i poszanowania do drugiego człowieka. Można było porozmawiać i podyskutować w normalnym tonie, a nie od razu szczekać i wybuchać jak wulkan oskarżając kogoś, pluć jadem i zarzucać nie wiadomo co, a później nagle oczekiwać dowodów w sposób prymitywny. Proponuję co niektórym zaczerpnąć wiedzy na temat kultury osobistej i relacji między ludzkich bo widzę braki. Tyle w temacie, szkoda mi dnia na jakie kolwiek dalsze rozmowy mam ciekawsze zajęcia. Tak że udanej niedzieli