olka11135
Fanka BB :)
Poszukaj dobrze, najlepiej idź na akademię medyczną i porozmawiaj tam z mądrymi profesorami może co nieco uda im się rozjaśnić.
Czyli nie masz takich badań
Dokładnie tak myślałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poszukaj dobrze, najlepiej idź na akademię medyczną i porozmawiaj tam z mądrymi profesorami może co nieco uda im się rozjaśnić.
ja też trochę poczytałam, jednak monitoringów nie było co miesiąc, a owulację występowały.Zacznijmy od tego, że koleżanka troszkę kłamie z tym drugim dzieckiem
I brakiem owulacji
Zobacz załącznik 1640610
Zobacz załącznik 1640611
Oczywiście osobiście nie robiłam na ten temat na studiach wybrałam inny temat ale owszem czytałam takie badania i widziałam lubię poszerzać wiedzę o coś więcej niż Google. Poszukaj w końcu Tobie zależy żeby się przekonać mi natomiast kompletnie jesteś obojętna w tym temacie.Czyli nie masz takich badań
Dokładnie tak myślałam
ja szukałam, ale nie mogę znaleźć skoro Ty znalazłaś, nie mogłabyś mi pomóc i podrzucić? widocznie coś źle szukamOczywiście osobiście nie robiłam na ten temat na studiach wybrałam inny temat ale owszem czytałam takie badania i widziałam lubię poszerzać wiedzę o coś więcej niż Google. Poszukaj w końcu Tobie zależy żeby się przekonać mi natomiast kompletnie jesteś obojętna w tym temacie.
Za słabo się starasz.ja szukałam, ale nie mogę znaleźć skoro Ty znalazłaś, nie mogłabyś mi pomóc i podrzucić? widocznie coś źle szukam
a może takie badania nie istnieją?Za słabo się starasz.
Jak pisałam wyżej nie zależy mi na udowadnianiu czegokolwiek jeśli masz niedosyt i brak wiedzy na dany temat to szukaj, a na pewno znajdziesz.a może takie badania nie istnieją?
tak myślałam. Nigdy nie czytałaś żadnych badań na temat wpływu pozytywnego myślenia na zachodzenie w ciążę.Jak pisałam wyżej nie zależy mi na udowadnianiu czegokolwiek jeśli masz niedosyt i brak wiedzy na dany temat to szukaj, a na pewno znajdziesz.
a nie lepiej jak odpuści?Jak pisałam wyżej nie zależy mi na udowadnianiu czegokolwiek jeśli masz niedosyt i brak wiedzy na dany temat to szukaj, a na pewno znajdziesz.
masz rację. Nie wiem po prostu skąd ten opór w podaniu tych badań, Jakby ktoś mnie prosił o badania, które go interesują i bym wiedziała gdzie są to bym pomogła, a tu jest problem. No ciekawe dlaczego, ciekawe. Naprawdę z troski o mnie, żebym sama nauczyła się szukać interesujących mnie rzeczy?a nie lepiej jak odpuści?
@LadyCaro Odpuść a same się pojawią