reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy coś tu widać ?

Trzymam kciuki aby ciemniala. Ale podejdz na chlodno prosze.
Ja np w cyklu udanym nie miałam zadnych objawow jak wcześniej 🤣 wszystko na spokojnie

A to moje z tej ostatniej ciazy.
9/10/11..jak wysychały to kreska znikała taki myk 😆

Mi wczorajszy cień też prawie zaginął ale dziś już jest ciemniejszy

Załączniki

• IMG20210830054916.jpg
    IMG20210830054916.jpg
    199,5 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Jeśli ciąży nie ma to test jest biały i tyle nie ma żadnych cieni

Widać, że Koleżanka króciutko na forum :D Na szczęście już Cię dziewczyny uświadomiły, w jak bardzo głębokim błędzie jesteś :)

@KolorowaBlondBomba niestety dla mnie test negatywny, ale trzymam kciuki, żeby było po Twojej myśli! :*

@Nulini widzę ze lubisz powtrącać się tam gdzie cię nikt nie prosil, wystarczy wejść w twoje wpisy i każdy zaczyna się „dziewczyno co to za brednie opowiadasz” „ dziewczyno tamto.. „ No ale ponad 10 letnie doświadczenie na forum pewnie Ci na to pozwala 😂😂😂
Skoro jesteś szczęśliwa żona i mama to co tu robisz ? 😊 wspierasz ? Pisząc innym nie widzę kreski, na pewno nie jesteś w ciąży ! Koleżanki zapomniały Cie uświadomić jakim człowiekiem jesteś.
temat jest zakończony a autorka sama da znać o swoich wynikach

@OsnowaM to, że ktoś piszę tekst typu: dla mnie test negatywny, nie oznacza, że autorka nie jest w ciąży[emoji2358] może być za wcześnie na zrobienie testu bo do zagnieżdżenia może dojść w 12dpo plus 48h na wytworzenie bhcg. Każda z nas ma inny telefon, komputer więc u jednej może być coś widać u drugiej nie [emoji2370] nikt nie napisał, że autorka na pewno nie jest w ciąży tylko każda odniosła się do testu załączonego w poście a nie jest on jednoznaczny. Ile ludzi tyle opinii. Ty masz prawo wyrazić swoją opinię ale ktoś kto ma inne zdanie już nie? Piszesz, żeby nie jeździć po sobie a sama do każdej się przywalasz. Brawo. [emoji122]

@Nulini widzę ze lubisz powtrącać się tam gdzie cię nikt nie prosil, wystarczy wejść w twoje wpisy i każdy zaczyna się „dziewczyno co to za brednie opowiadasz” „ dziewczyno tamto.. „ No ale ponad 10 letnie doświadczenie na forum pewnie Ci na to pozwala 😂😂😂
Skoro jesteś szczęśliwa żona i mama to co tu robisz ? 😊 wspierasz ? Pisząc innym nie widzę kreski, na pewno nie jesteś w ciąży ! Koleżanki zapomniały Cie uświadomić jakim człowiekiem jesteś.
temat jest zakończony a autorka sama da znać o swoich wynikach
Za to Twoje "wyjmij kij z tyłka" to po prostu poezja i wcale, a wcale nie pokazuje jakim jesteś człowiekiem 🙈🙈🙈

każdy ma inny sprzęt, inny wzrok i ma prawo widzieć/ nie widzieć kreski. Tym bardziej, że autorka sama nie jest pewna co widzi na żywo, a nie na zdjęciu. I nie ma nic złego w tym, że ktoś napisze, że negatywny. Natomiast pisanie, że testy fabryczne to "jeden na milion" i gratuliwanie ciąży na podstawie kreski, tak bladej, że nie każdy ja widzi tylko dlatego, że "ja tak miałam" to okrucieństwo. Co powiesz autorce jak w ciąży nie będzie?

@OsnowaM to, że ktoś piszę tekst typu: dla mnie test negatywny, nie oznacza, że autorka nie jest w ciąży[emoji2358] może być za wcześnie na zrobienie testu bo do zagnieżdżenia może dojść w 12dpo plus 48h na wytworzenie bhcg. Każda z nas ma inny telefon, komputer więc u jednej może być coś widać u drugiej nie [emoji2370] nikt nie napisał, że autorka na pewno nie jest w ciąży tylko każda odniosła się do testu załączonego w poście a nie jest on jednoznaczny. Ile ludzi tyle opinii. Ty masz prawo wyrazić swoją opinię ale ktoś kto ma inne zdanie już nie? Piszesz, żeby nie jeździć po sobie a sama do każdej się przywalasz. Brawo. [emoji122]
Dokładnie ile ludzi tyle opinii tylko ja się nie przywalilam do waszych. Skończycie już? czy chcecie to ciągnąć jeszcze..

Ja na tych testach nie widzę żadnej drugiej kreski, i nawet jeśli jestes w ciąży to na jakiekolwiek objawy na 5 dni przed miesiączką jest stanowczo za szybko. Jeśli masz wątpliwości idź na betę w dniu miesiączki

reklama
Do góry