U
usuniecie
Gość
Mi też dziś takie cienie cienia wyszły , jak mam termin @ na jutro wybieram , rano powtórzę jeżeli znów będzie coś przebijać to idę na betę
Powiem szczerze, ze u ciebie nic nie widze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też dziś takie cienie cienia wyszły , jak mam termin @ na jutro wybieram , rano powtórzę jeżeli znów będzie coś przebijać to idę na betę
Ale szok, a jaka mocnaU mnie na tych testach była tak bardzo wyraźna kreska, jak się okazało fabryczna, bo ciąży nie było
No ja wiem , na zdjęciach nie widać jak gołym okiem . Testy robię od kilku dni i nic wcześniej na nie byloPowiem szczerze, ze u ciebie nic nie widze.
Bete zrob w takim razie, daj znac moze a nozNo ja wiem , na zdjęciach nie widać jak gołym okiem . Testy robię od kilku dni i nic wcześniej na nie bylo
Jeżeli jutro będzie znów duch to pójdę . W ostatnim cyklu też miałam cienie ( na innych testach ) i beta negatywna aby tym razem tak nie byłoBete zrob w takim razie, daj znac moze a noz
Trzymam kciuki aby ciemniala. Ale podejdz na chlodno prosze.Okres mam dostać za 4-5 dni dopiero ale mam pierwsze oznaki i nie jestem pewna czy poprostu moja głowa świruje z niecierpliwosci czy faktycznie się udało
TakTest pepino ?