Mrufka@@1
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli ciąży nie ma to test jest biały i tyle nie ma żadnych cieni
Za to Twoje "wyjmij kij z tyłka" to po prostu poezja i wcale, a wcale nie pokazuje jakim jesteś człowiekiem@Nulini widzę ze lubisz powtrącać się tam gdzie cię nikt nie prosil, wystarczy wejść w twoje wpisy i każdy zaczyna się „dziewczyno co to za brednie opowiadasz” „ dziewczyno tamto.. „ No ale ponad 10 letnie doświadczenie na forum pewnie Ci na to pozwala
Skoro jesteś szczęśliwa żona i mama to co tu robisz ? wspierasz ? Pisząc innym nie widzę kreski, na pewno nie jesteś w ciąży ! Koleżanki zapomniały Cie uświadomić jakim człowiekiem jesteś.
temat jest zakończony a autorka sama da znać o swoich wynikach
Mi wczorajszy cień też prawie zaginął ale dziś już jest ciemniejszy
Dokładnie ile ludzi tyle opinii tylko ja się nie przywalilam do waszych. Skończycie już? czy chcecie to ciągnąć jeszcze..@OsnowaM to, że ktoś piszę tekst typu: dla mnie test negatywny, nie oznacza, że autorka nie jest w ciąży[emoji2358] może być za wcześnie na zrobienie testu bo do zagnieżdżenia może dojść w 12dpo plus 48h na wytworzenie bhcg. Każda z nas ma inny telefon, komputer więc u jednej może być coś widać u drugiej nie [emoji2370] nikt nie napisał, że autorka na pewno nie jest w ciąży tylko każda odniosła się do testu załączonego w poście a nie jest on jednoznaczny. Ile ludzi tyle opinii. Ty masz prawo wyrazić swoją opinię ale ktoś kto ma inne zdanie już nie? Piszesz, żeby nie jeździć po sobie a sama do każdej się przywalasz. Brawo. [emoji122]
Dokładnie ile ludzi tyle opinii tylko ja się nie przywalilam do waszych. Skończycie już? czy chcecie to ciągnąć jeszcze..
Nie przywaliłaś się? [emoji23]Dokładnie ile ludzi tyle opinii tylko ja się nie przywalilam do waszych. Skończycie już? czy chcecie to ciągnąć jeszcze..