MyszkaMiki30
Fanka BB :)
No to wyjmij ten kij jeśli masz bo ja nie mam [emoji8]Napisałam ze tez tak miałam. Każdy tez mi mowil ze fabryczna, a ta fabryczna kreska wychodzi raz na milion testów a nie na dwóch testach… Jeśli ciąży nie ma to test jest biały i tyle nie ma żadnych cieni a jednak tak się zaczyna jeśli ktoś bada się testem 5 dni przed miesiączka. I wierze mocno ze koleżance się udało. Masz racje lepiej je napisać ze to fabryczna . Niech siedzi biedna i duma i się martwi dalej czy się udało. Trzeba mocno wierzyć w swoje pragnienia i być pewnym właśnie tego ze tym razem się udało ! Co miesiąc może się rozczarować osoba starająca się o dziecko i na pewno nie przez to ze życzę jej ze jednak się udało [emoji4]Proponuje wyjąc kij z dupy na przyszłość i trochę wyluzować.
Napisałaś wyraźnie, że autorce się udało. Ok jeśli widzisz tu wyraźną kreskę ciążową to gratuluję wzroku bo autorka sama ma wątpliwości skoro pyta [emoji2370]
Kreska testowa nie wychodzi raz na milion. Wiesz ile dziewczyn co miesiąc ma cień cieni a betę ujemną?
Życzę autorce z całego serca dwóch kresek jak i każdej starającej się dziewczynie ale dopóki nie ma pewności nie ma ciąży. Tym bardziej, że do dnia miesiączki jeszcze trochę czasu. Beta rozwieje wszystkie wątpliwości.