agaaataaaa
Fanka BB :)
Nie wygląda to zbyt rokujaco szczerze mówiąc, wygląda trochę jak puste jajo. Moja pierwsza ciąża taka była i niestety nie pojawił się zarodek,o sercu nie było mowy. A jeśli chodzi o HCG to nie jest to wyznacznik. U mnie beta rosła prawidłowo od początku a i tak było puste jajo. Skończyło się lyzeczkowaniem.Hej,
Z OM wychodzi 7 tydzień 3 dzień. Ginekolozka powiedziała, ze ciąża wyglada dziwnie, ze nic z tego nie będzie i dała skierowanie do szpitala z podejrzeniem poronienia zatrzymanego. Kazała przyjść za tydzień na usg. Czy naprawdę nie ma już szans?
Skoro ufasz lekarce to może warto iść do szpitala, tam też zabiegu nikt Ci nie zrobi dopóki się nie upewnia że rzeczywiście ciąża nie rokuje. Mnie w szpitalu badalo jeszcze dwóch lekarzy bo taka jest zasada, musi być potwierdzenie przez więcej niż jednego lekarza, że ciąża nie rokuje, wtedy decydują o zabiegu.
A jeśli chodzi o plamienia czy krwawienia, to organizm mógł nie dostać jeszcze sygnału że ciąża się nie rozwija dobrze. Ja po odstawieniu luteiny i innych lekach chodziłam jeszcze tydzień, w końcu zaczęłam krwaiwc i pojechałam na izbę.