reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Paddington- na wielu forach się udzielasz... tą samą opinie umieściłaś na:
e-mama
znam.to
abcslubu.pl
mamazona.pl
czasdzieci.pl
netkobiety.pl
mforum.pl
itd...
Duzo ci za to placą??
hehe jak to wyczaiłyście??
agast22
Fanka BB :)
wystarczy skopiować częśc postu i wkleić w google)hehe jak to wyczaiłyście??
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
My mamy Espiro Vector4 i jestem bardzo z niego zadowolona Gdybym miała kupowac po raz drugi to kupiła bym dokładnie taki sam
Ja dzisiaj myślałam o tym wózku. Bo Hania nie chce za bardzo jeździć w spacerówkach przodem do kierunku jazdy i powoli myślę, żeby sprzedać x-landera.
Dzisiaj ten wózek co masz oglądałam w sklepie. Ale czytałam też opinie w internecie i własnie jest dużo negatywnych opini jeśli chodzi o spacerówkę w tym wózku. Najbardziej - daszek który ponoć nie chroni przed słońcem ani przed deszczem, a także to, że nie można na płasko rozłożyć siedziska.
Dziewczyny, jakie znacie jeszcze spacerówki które można zamontować tyłem do kierunku jazdy? Ja znam ten o którym piszę teraz i MUTSY
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
My mamy Espiro Vector4 i jestem bardzo z niego zadowolona Gdybym miała kupowac po raz drugi to kupiła bym dokładnie taki sam
Kasiulka- my dopiero od 2 dni w spacerowce i jak na razie jestem zadowolona
A zrób proszę zdjęcie małej w spacerówce, bo chciałam zobaczyć jak to wygląda. Będę wdzięczna :-)
mama kubulki
Fanka BB :)
widze ze tu sa genialni detektywi a swoja droga to ludzie znalezli niezły pomysl na reklame, piszac na forach heheh
my mamy wozej jedo fyn, stelaz fajny, tylkko kolor jest okropny, do tej pory nie moge sie przyzwyczaic: Wózek Wielofunkcyjny JEDO FYN 3DS + GRATISY (1345840240) - motoAllegro
ogladalismy wozki w sklepie, spodobal nam sie, fajnie sie prowadzi, wygodny, natomiast kolor wybralismy w internecie, nowe wzory byly tylko na stronie producenta, nasz mial byc grafitiwy z ciemnym zielonym, a jest czarny z cytrynowym tak jak widac na zdj z allegro, moj maz stwierdzil, ze jest ok i nie chcial wymieniac, a ja do tej pory zaluje, bo widzialam na ulicach tyle fajnych wzorów tych wozków, eh no coz, ale spacerowka wyglada calkiem fajnie i ostatanio ja zamontowalismy
my mamy wozej jedo fyn, stelaz fajny, tylkko kolor jest okropny, do tej pory nie moge sie przyzwyczaic: Wózek Wielofunkcyjny JEDO FYN 3DS + GRATISY (1345840240) - motoAllegro
ogladalismy wozki w sklepie, spodobal nam sie, fajnie sie prowadzi, wygodny, natomiast kolor wybralismy w internecie, nowe wzory byly tylko na stronie producenta, nasz mial byc grafitiwy z ciemnym zielonym, a jest czarny z cytrynowym tak jak widac na zdj z allegro, moj maz stwierdzil, ze jest ok i nie chcial wymieniac, a ja do tej pory zaluje, bo widzialam na ulicach tyle fajnych wzorów tych wozków, eh no coz, ale spacerowka wyglada calkiem fajnie i ostatanio ja zamontowalismy
reklama