reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

Hahahahahaha:-D:-D:-D no i tyle:-D
Swoją drogą to pierwszy raz słyszę o takim wózku więc coś mi się nie wydaje że jest taki super:baffled:

reklama
Ogólnie to chyba chodzi o Deltim Cat - to tak poza tematem :p Więc jak się coś reklamuje to chociażby nazwę wypadałoby pisać poprawnie ;)

Część z was dziewczyny to by się do tajnych służb nadawała:-D:-D
Albo może chociaż w detektywistyce warto by spróbować swoich sił?:-D

My mamy Espiro Vector4 i jestem bardzo z niego zadowolona :) Gdybym miała kupowac po raz drugi to kupiła bym dokładnie taki sam :)

Ja dzisiaj myślałam o tym wózku. Bo Hania nie chce za bardzo jeździć w spacerówkach przodem do kierunku jazdy i powoli myślę, żeby sprzedać x-landera.

Dzisiaj ten wózek co masz oglądałam w sklepie. Ale czytałam też opinie w internecie i własnie jest dużo negatywnych opini jeśli chodzi o spacerówkę w tym wózku. Najbardziej - daszek który ponoć nie chroni przed słońcem ani przed deszczem, a także to, że nie można na płasko rozłożyć siedziska.

Dziewczyny, jakie znacie jeszcze spacerówki które można zamontować tyłem do kierunku jazdy? Ja znam ten o którym piszę teraz i MUTSY

widze ze tu sa genialni detektywi ;) a swoja droga to ludzie znalezli niezły pomysl na reklame, piszac na forach ;) heheh

my mamy wozej jedo fyn, stelaz fajny, tylkko kolor jest okropny, do tej pory nie moge sie przyzwyczaic: Wózek Wielofunkcyjny JEDO FYN 3DS + GRATISY (1345840240) - motoAllegro
ogladalismy wozki w sklepie, spodobal nam sie, fajnie sie prowadzi, wygodny, natomiast kolor wybralismy w internecie, nowe wzory byly tylko na stronie producenta, nasz mial byc grafitiwy z ciemnym zielonym, a jest czarny z cytrynowym tak jak widac na zdj z allegro, moj maz stwierdzil, ze jest ok i nie chcial wymieniac, a ja do tej pory zaluje, bo widzialam na ulicach tyle fajnych wzorów tych wozków, eh no coz, ale spacerowka wyglada calkiem fajnie i ostatanio ja zamontowalismy ;)

reklama
Do góry