reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

Ja od narodzin Ameli bylam wierna Espiro:) mielismy Atlantic,bylam bardzo zadowolona z niego,jedyny problemsie okazal ze niemiesci sie do bagaznika poniewaz ma duze pompowane kola...wiec zaczelam szukac nastepcy na wyjazdy;)kolo domu super sprawdzal sie atlantic tym bardziej ze na wsi mieszkam;) i w koncu znalazlam:
Wózek Spacerowy Espiro Magic 4 - Kolekcja 2011 (1810322450) - Aukcje internetowe Allegro

ten rozowy mamy.Jest bardzo lekki, bardzo szybko sie sklada i w pol. w sam raz na zakupy;)jedynie co mialam to skrzypiace kola,ale to szybko dalo sie rozwiazac i odpukac narazie cisza;) tak wiec polecam jesli ktos myslio zakupie:)no jedynie to cena dosc wysoka ale warto!!!!

reklama
Nie sądziłam, że będę kupowała jeszcze wózek dla Nelci - ale życia bywa zaskakujące.
Potrzebny okazał mi się wózek spacerowy - ale nie parasolka, bo te to mamy i jestem z niej bardzo zadowolona.
Wybór padł na Bertini x4 Lite.
Jesteśmy po kilku spacerach i powiem, że jestem bardzo zadowolona. Wygodny, świetnie się prowadzi, rewelacyjnie pomyślany i dzięki temu bardzo funkcjonalny. Szybko można przepiąć całe siedzisko aby zmienić jego położenie w stosunku do kierunku jazdy, budka zaciąga się bardzo daleko i daje świetną ochronę przed wiatrem, ma w sobie elementy odpinane i wówczas zostaje tylko przeciwsłoneczna siatka, fajny pomysł z wypinanym koszem, który można zabrać do domu. System skrętnych osi,a nie tylko kół pozwala niemalże w miejscu zawrócić wózkiem. Duże, wygodne kółka. Jeśli, miałabym sie przyczepić to tylko do wagi - jednak ja go nie będę nigdzie wnosiła więc nie jest to problem.
Jestem zadowolona z wyboru,a Nela nie chce z wózka wysiadać :)

Dziewczyny potrzebuje pilnej rady. Właśnie na spacerze rozwaliło mi się kółko od wózka i wygląda na to że muszę kupić jakąś nową spacerówkę ale tak maks do 200zł (żeby można było na klatce zostawiać) no i żeby miała funkcję rozkładania i nie całkowita parasolka, żeby chociaż trochę od wiatru i deszczu chroniła:)
Idzie coś takiego w tej cenie znaleść?

Zdec- a to w Maclarenie rozwaliło Ci się kółko? Jesli tak to moge Ci dac namiar na serwis w Piekarach śląskich. Ja tam swojego wysyłałam na przegląd i wymiane rączek. W pn wysłałam wozek wa w środe miałam spowrotem w domu:)

Dzięki agast:) Zadzwoniłam, okazało się że pan zna sprawę:)
W sumie ok 150zł będzie to kosztować:)
Ale dzisiaj widziałam fajną malutką Inglesimę i zastanawiam się nad jej zakupem:)
Zaraz jedziemy z mężem obejrzeć:)

Agast dziekuję Ci jeszcze raz!!!! Jesteś wielka!:)

Wózeczek już wrócił, a wysłałam w środę;) Pan który mi go naprawiał bardzo sympatyczny:) Wymienił wszystko co było zużyte/popsute:) Gdyby nie wyblaknięta budka to wygląda jak nowy i po raz pierwszy działa hamulec, nowiutkie rączki, sama się zdziwiłam bo miał wymienić tylko srebrne końcówki. Mieliśmy oberwany ten zaczep do "łapania" go po złożeniu, też naprawił:) SUPER JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI!!!!!

Bardzo polecam ten serwis!!!!!

A widzisz! Nam tez odświeżył wózek ze wyglądał i jeżdził jak nowy! tez mieliśmy urwany ten zaczep i tez naprawił:) Rączki tez wymienił i jakieś zużyte części w kołach. :-) Cieszę się ze sie przydałam:)

Cześć dziewczyny!
Liczę na Wasze propozycje! :-):tak:
Otóż szukamy wózka parasolki. Obecnie jeździmy peg perego pliko p3 i szukamy czegoś mniejszego, lżejszego. Byliśmy w sklepie za nowym wózkiem i Pan powiedział, że Kuba jest już za duży na parasolki :confused: dziecko nie ma jeszcze dwóch lat i jest za małe żeby cały czas być na nóżkach. Fakt syn jest spory bo ma 92cm wzrostu i 14kg wagi.
Pochwalcie się swoimi wózeczkami :-) jakiś dobry model, ważne żeby był lekki :-) Jedna koleżanka doradziła mi : SUPER PROMOCJA!!!! MAMAS & PAPAS TREK + GRATIS (2276107359) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i zastanawiam się nad tym modelem :-) bo nie jest aż tak drogi i wydaje się fajny. W sklepie miałam okazję prowadzić tej firmy wózek ale inny model i dobrze się prowadziło. Tyle, że model był droższy.
Również ten fajny, ale dość płytki: COSATTO - WÓZEK SWIFT + Śpiworek - KOLORY 2012 (2282814923) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ale znowu czy opłaca mi się kupywać teraz drogi wózek? Mam mętlik w głowie....:confused: A może kupić droższy, bo w październiku będziemy mieli drugą dzidzie i wózeczek zostanie dla drugiego maleństwa.
W każdym razie liczę na Waszą pomoc :-) podpowiedzcie mi :-)
pochwalcie się swoimi wózkami! :-)
Pozdrawiam

reklama
z etgo co wiem dziewczyny na forum bardzo polecają mamas&papas ale nie wiem jaki model i też chwalą sobie bardzo maclarene, ja mojego nie polecę bo jest beznadziejny jak dla mnie. Chyba warto kupić droższy skoro druga dzidzia w drodze, nie ma się nad czym zastanawiać, nie zmarnuje się wózeczek, będzie na później.

Do góry