reklama
mama kubulki
Fanka BB :)
Agast my nie potrzebujemy składac bo w Wawie jeździmy wyłącznie limuzynami z kierowcą. Fakt ciężko władowaC gdy podjedzie stary gruchot, dlatego czekamy zawsze na niskopodłogowce. Nie wnosimy go nigdzie po schodachbo po wieździe do klatki jest wózkownia.
heheh super tekst z ta limuzyna
mama kubulki
niestety musze odszczekac toco mowilam o wózku ARTI, PROMOCJA___ Wózek Arti City - końcówka - NOWA Cena (1771162909) - Aukcje internetowe Allegro zaczał skrzypieć, kolo sie szybciutko wytarły, skrecał ciagle w jedna strone, jednak byl zbyt tani, zeby mogl być dobry..........
kupiliśmy taki: jest suuper, prowadzi sie wspaniale i wyglada duzo lepiej, mamy zielony! szczerze polecam
Wózek Spacerówka EUROCART LIRA 4+PARASOL NAJTANIEJ (1788292394) - Aukcje internetowe Allegro
w komiesie za 240zł
kupiliśmy taki: jest suuper, prowadzi sie wspaniale i wyglada duzo lepiej, mamy zielony! szczerze polecam
Wózek Spacerówka EUROCART LIRA 4+PARASOL NAJTANIEJ (1788292394) - Aukcje internetowe Allegro
w komiesie za 240zł
WIRAN
Ja będę mieć trzecią spacerówkę,trójkołowiec poprostu się rozleciał po wizycie sobotniej w zoo.w niedzielę trzeba było szybko jechać po stara spacerówkę,ale ona też nie jest pierwszej świeżości i tylnie kółka mi się rozjeżdżaja i są podwójne co oznacza że nie zjadę to zjeździe dla wózków...
I jestem w trakcie rozglądania się za nowym:-(
I jestem w trakcie rozglądania się za nowym:-(
WIRAN
Kupiłam ten Wózek spacerówka baby point (1815330325) - Aukcje internetowe Allegro Ale facet kręci coś.
Wybrałam opcję płacenia przy odbiorze,a ten napisał mi że jest z tym problem i żebym kasę wpłaciła na konto...No i nie zgodziłam się bo nie ma żadnych komentarzy i nie wiem czy nie chce mnie naciągnąć...no i nie odbiera telefonu ani na e-mail nie odpisał....wrrrr
Wybrałam opcję płacenia przy odbiorze,a ten napisał mi że jest z tym problem i żebym kasę wpłaciła na konto...No i nie zgodziłam się bo nie ma żadnych komentarzy i nie wiem czy nie chce mnie naciągnąć...no i nie odbiera telefonu ani na e-mail nie odpisał....wrrrr
koriander
ja bym nie wplacala na konto.. 150zl to nie malo a nie ma jak sprawdzic czy to nie oszustKupiłam ten Wózek spacerówka baby point (1815330325) - Aukcje internetowe Allegro Ale facet kręci coś.
WIRAN
Wkońcu dzisiaj dotarł wózek
Oprócz tego że wymagał sporego całkowitego odświeżenia to jestem mega szczęśliwa
Super się prowadzi i coś mi się wydaje że teraz Coneco ma prawo do niego.Jest identyczny jak Coneco Solar,różni się tylko napisem-bo mam baby point solar.
Oprócz tego że wymagał sporego całkowitego odświeżenia to jestem mega szczęśliwa
Super się prowadzi i coś mi się wydaje że teraz Coneco ma prawo do niego.Jest identyczny jak Coneco Solar,różni się tylko napisem-bo mam baby point solar.
izia_tcz
iiwka ja jużwcześniej chciałam napisać że właśnie bardzo podobny do solara a właśnie ja takiego mam od początku bo ma mocowania do fotelika i mąż tylko tym wyjeżdza bo innego nie umie rozkładać mieliśmy parasolkę od kuzyna to przy składaniu połamała faktycznie jest super
reklama