reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

reklama
Agast my nie potrzebujemy składac bo w Wawie jeździmy wyłącznie limuzynami z kierowcą. Fakt ciężko władowaC gdy podjedzie stary gruchot, dlatego czekamy zawsze na niskopodłogowce. Nie wnosimy go nigdzie po schodachbo po wieździe do klatki jest wózkownia.

heheh super tekst z ta limuzyna ;)

niestety musze odszczekac toco mowilam o wózku ARTI, PROMOCJA___ Wózek Arti City - końcówka - NOWA Cena (1771162909) - Aukcje internetowe Allegro zaczał skrzypieć, kolo sie szybciutko wytarły, skrecał ciagle w jedna strone, jednak byl zbyt tani, zeby mogl być dobry..........

kupiliśmy taki: jest suuper, prowadzi sie wspaniale i wyglada duzo lepiej, mamy zielony! szczerze polecam
Wózek Spacerówka EUROCART LIRA 4+PARASOL NAJTANIEJ (1788292394) - Aukcje internetowe Allegro
w komiesie za 240zł

Ja będę mieć trzecią spacerówkę,trójkołowiec poprostu się rozleciał po wizycie sobotniej w zoo.w niedzielę trzeba było szybko jechać po stara spacerówkę,ale ona też nie jest pierwszej świeżości i tylnie kółka mi się rozjeżdżaja i są podwójne co oznacza że nie zjadę to zjeździe dla wózków...
I jestem w trakcie rozglądania się za nowym:-(

Kupiłam ten Wózek spacerówka baby point (1815330325) - Aukcje internetowe Allegro Ale facet kręci coś.
Wybrałam opcję płacenia przy odbiorze,a ten napisał mi że jest z tym problem i żebym kasę wpłaciła na konto...No i nie zgodziłam się bo nie ma żadnych komentarzy i nie wiem czy nie chce mnie naciągnąć...no i nie odbiera telefonu ani na e-mail nie odpisał....wrrrr
ja bym nie wplacala na konto.. 150zl to nie malo a nie ma jak sprawdzic czy to nie oszust

Wkońcu dzisiaj dotarł wózek:D

Oprócz tego że wymagał sporego całkowitego odświeżenia to jestem mega szczęśliwa:-D
Super się prowadzi i coś mi się wydaje że teraz Coneco ma prawo do niego.Jest identyczny jak Coneco Solar,różni się tylko napisem-bo mam baby point solar.

iiwka ja jużwcześniej chciałam napisać że właśnie bardzo podobny do solara a właśnie ja takiego mam od początku bo ma mocowania do fotelika i mąż tylko tym wyjeżdza bo innego nie umie rozkładać mieliśmy parasolkę od kuzyna to przy składaniu połamał:-Da faktycznie jest super

reklama
To nasza 3 spacerówka.Jedną miałam do starszym synku Zooty,później kupiłam trójkołowca Jeep-a ale ten jest najlepszy i mam nadzieję że już ostatni;-)
Także jak coś to polecam w 100% :-)

Do góry