reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

o nie, zadnych trzykołowców- juz jednego mialam. jeśli kupię jeszcze jakiś wózek to tylko Maclaren!

reklama
agast w sumie nie zauważyłam żeby się lepiły!:) No chyba że są brudne:)))) Gorzej jest z wykończeniami srebrnymi w tym modelu 2010, u nas już właściwie nie ma połowy srebrnego:) Ale pomimo wszystko go kocham:))))

lena ja na zimę planuję właśnie zakup bardziej zabudwanej spacerówki z większymi kołami i wpadł mi w oko baby design sprint w kolorze fioletowym:)

lena ja na zimę planuję właśnie zakup bardziej zabudwanej spacerówki z większymi kołami i wpadł mi w oko baby design sprint w kolorze fioletowym:)
od wczoraj mam go w domu :) i jestem zadowolona, Zuza troszkę mniej bo wózek jest feeeee a chodzenie samemu super :) aje fajnie się prowadzi, tylko daszek w budce nie jest za wielki ale po za tym ok.

Maclaren xlr kupiony:) Czekam az do mnie dotrze i lepiej zeby był fajny bo inaczej się chyba zastrzelę!!

Ja tez dlugo nie umialam zdecydowac sie na wozek, teraz jest wybor wiekszy niz wsrod samochodow kurde:/
No ale patrzac na doswiadczenia po pierwszym dziecku to potrzebna nam byla duza gondola, duze pompowane koła, gdyz mieszkamy na gorzystym terenie i zima przejechac z wozkiem to cud, wygodny w prowadzeniu i przede wszystkim z duza buda, bo czasami wieje u nas niemozliwie. Zdecydowalismy sie na roan marita. Jezdze tym wozkiem miesiac i nie moge sie nachwalic. Poprostu strzal w 10 ;)

Ja tez dlugo nie umialam zdecydowac sie na wozek, teraz jest wybor wiekszy niz wsrod samochodow kurde:/
No ale patrzac na doswiadczenia po pierwszym dziecku to potrzebna nam byla duza gondola, duze pompowane koła, gdyz mieszkamy na gorzystym terenie i zima przejechac z wozkiem to cud, wygodny w prowadzeniu i przede wszystkim z duza buda, bo czasami wieje u nas niemozliwie. Zdecydowalismy sie na roan marita. Jezdze tym wozkiem miesiac i nie moge sie nachwalic. Poprostu strzal w 10 ;)

My mamy wózek roan marita od samego początku i nie zamieniła bym go na inny. Przede wszystkim jest wygodny dla dziecka.

My mamy wózek roan marita od samego początku i nie zamieniła bym go na inny. Przede wszystkim jest wygodny dla dziecka.
Ja sobie z kolei nie wyobrazam funkcjonowania cały czas z takim wozkiem. Najgorsze to skladanie do bagaznika. Ja codzienie jezdze na zakupy,do mamy, po Hanie do przedszkola i za kazdym razem składam wozek do bagaznika. Mniejszy nie znaczy mniej wygodny dla dziecka.
Dzisiaj przyszedł Maclaren. Jest re-we-la-cyj-ny :)))

reklama
Do góry