reklama
agast w sumie nie zauważyłam żeby się lepiły! No chyba że są brudne))) Gorzej jest z wykończeniami srebrnymi w tym modelu 2010, u nas już właściwie nie ma połowy srebrnego Ale pomimo wszystko go kocham)))
lena ja na zimę planuję właśnie zakup bardziej zabudwanej spacerówki z większymi kołami i wpadł mi w oko baby design sprint w kolorze fioletowym
lena ja na zimę planuję właśnie zakup bardziej zabudwanej spacerówki z większymi kołami i wpadł mi w oko baby design sprint w kolorze fioletowym
od wczoraj mam go w domu i jestem zadowolona, Zuza troszkę mniej bo wózek jest feeeee a chodzenie samemu super aje fajnie się prowadzi, tylko daszek w budce nie jest za wielki ale po za tym ok.lena ja na zimę planuję właśnie zakup bardziej zabudwanej spacerówki z większymi kołami i wpadł mi w oko baby design sprint w kolorze fioletowym
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Maclaren xlr kupiony Czekam az do mnie dotrze i lepiej zeby był fajny bo inaczej się chyba zastrzelę!!
Jeździlam nim kiedyś po sklepie, fajnie się jeździ nawet ;-)
Ja tez dlugo nie umialam zdecydowac sie na wozek, teraz jest wybor wiekszy niz wsrod samochodow kurde:/
No ale patrzac na doswiadczenia po pierwszym dziecku to potrzebna nam byla duza gondola, duze pompowane koła, gdyz mieszkamy na gorzystym terenie i zima przejechac z wozkiem to cud, wygodny w prowadzeniu i przede wszystkim z duza buda, bo czasami wieje u nas niemozliwie. Zdecydowalismy sie na roan marita. Jezdze tym wozkiem miesiac i nie moge sie nachwalic. Poprostu strzal w 10
No ale patrzac na doswiadczenia po pierwszym dziecku to potrzebna nam byla duza gondola, duze pompowane koła, gdyz mieszkamy na gorzystym terenie i zima przejechac z wozkiem to cud, wygodny w prowadzeniu i przede wszystkim z duza buda, bo czasami wieje u nas niemozliwie. Zdecydowalismy sie na roan marita. Jezdze tym wozkiem miesiac i nie moge sie nachwalic. Poprostu strzal w 10
Ja tez dlugo nie umialam zdecydowac sie na wozek, teraz jest wybor wiekszy niz wsrod samochodow kurde:/
My mamy wózek roan marita od samego początku i nie zamieniła bym go na inny. Przede wszystkim jest wygodny dla dziecka.
agast22
Fanka BB :)
Ja sobie z kolei nie wyobrazam funkcjonowania cały czas z takim wozkiem. Najgorsze to skladanie do bagaznika. Ja codzienie jezdze na zakupy,do mamy, po Hanie do przedszkola i za kazdym razem składam wozek do bagaznika. Mniejszy nie znaczy mniej wygodny dla dziecka.My mamy wózek roan marita od samego początku i nie zamieniła bym go na inny. Przede wszystkim jest wygodny dla dziecka.
Dzisiaj przyszedł Maclaren. Jest re-we-la-cyj-ny ))
koriander
wlasnie mialam pytac czy jestes zadowolona
reklama
agast22
Jestem, jestem ) Powiedzcie mi jak pralyście ten materacyk z maclarena? Normalnie w pralce? czy ręcznie??wlasnie mialam pytac czy jestes zadowolona