reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

nadika - jak tam zakup wózka?? zdecydowaliście się ja jakiś??

jeszcze nie kupiłam, ale chyba zdecyduje się na taki Wózek spacerowy Scoot *PARASOLKA* FULL OPCJA (1697250757) - Aukcje internetowe Allegro
ten wózek ma nam słuzyc tylko na wyjazdy więc nie chcemy wydawać dużo pieniedzy, głównie nam chodzi by sie sprawdził teraz nad morzem, był lekki i składał się jak parasolka. Wysłałam kilka e-maili do osób które kupiły ten wózek i wypowiadają się pozytywnie.

reklama
Dziewczyny kupiliśmy wózek ARTI, chcieliśmy za oszczędzić a teraz będziemy kilkadziesiąt złotych w plecy za koszty wysyłki. Wózek jest beznadziejny i nikomu nie polecam.

Dziewczyny kupiliśmy wózek ARTI, chcieliśmy za oszczędzić a teraz będziemy kilkadziesiąt złotych w plecy za koszty wysyłki. Wózek jest beznadziejny i nikomu nie polecam.
my też mamy ten wózek, na poczatku bylam wsciekla, bo mi sie wydawal taki beznadziejny,a le teraz go lubie,bo sie suer sklada i na miasto zawsze jezdzi sobie w bagazniku, lepiej wyglada jak sie zdejmie budke i material oparcia założy na bolce z tyłu, wtedy wyglada calkiem profesjonalnie hehehe na szybkie wycieczki jest ok, ale na dluższe spacery niezbyt i moj maz nie moze go prowadzic, bo wozek jest dla niego za niski :)

A do mnie doszła moja nowa parasolka, zdecydowałam się zmienić dotychczasową, bo nie miałam w niej regulowanego podnóżka, nie rozkładała się całkiem na płasko, kosz był mniejszy i trudniejszy do niego dostęp. A ta to wszystko posiada:-)

Kupiłam Mamas&Papas Beat dokładnie taką i u tego sprzedawcy, rewelacja dałam za nią 160 zl z przesyłka, wygląda jak nowa, żadnych zabrudzeń, przetarć, nic :-)
Spacerówka parasolka Beat Jean Mamas&Papas (1719217457) - Aukcje internetowe Allegro

No i udało mi się dostać inną już w kolorze różu i czarnego;-) ta jest w kolorze jeansu ale w rzeczywistości jest ciemniejsza niż na zdjęciu.
Lencja dzięki jeszcze raz za link do tych spacerówek!

A do mnie doszła moja nowa parasolka, zdecydowałam się zmienić dotychczasową, bo nie miałam w niej regulowanego podnóżka, nie rozkładała się całkiem na płasko, kosz był mniejszy i trudniejszy do niego dostęp. A ta to wszystko posiada:-)

Kupiłam Mamas&Papas Beat dokładnie taką i u tego sprzedawcy, rewelacja dałam za nią 160 zl z przesyłka, wygląda jak nowa, żadnych zabrudzeń, przetarć, nic :-)
Spacerówka parasolka Beat Jean Mamas&Papas (1719217457) - Aukcje internetowe Allegro

No i udało mi się dostać inną już w kolorze różu i czarnego;-) ta jest w kolorze jeansu ale w rzeczywistości jest ciemniejsza niż na zdjęciu.

a jaka mieliscie wczesniej???
Ja chetnie odkupie x-ladera

Woow ale super, po raz pierwszy widzę w takim kolorze, wygląda o niebo lepiej niż nasz mega róż :)) Mam nadzieję, że będziesz z niej zadowolona!

A ja mam znowu zajawke na Maclarena xlr i chyba w końcu go kupie, tylko teraz wyczytałam ze one mają fabryczną wade i lepią im się rączki!! Zdec- jak jest u Ciebie??

Teraz mamy tą i jest super wygodna dla dziecka ale prowadzi się jak czołg..WYPRZEDAZ wozka ESPIRO 2011@ ACTIV @OKAZJA!!! (1697730264) - Aukcje internetowe Allegro

A na zimę mam schowaną Vectora Espiro na pompowanych kołach, bo jak znowu śniegu napada to tymi małymi kółeczkami to daleko nie zajade..

Kurde no własnie ja nie chce na tych powójnych kółkach....nie wazne jaka firma:(
A ma któraś z was 3 kołowca??

reklama
A ja mam znowu zajawke na Maclarena xlr i chyba w końcu go kupie, tylko teraz wyczytałam ze one mają fabryczną wade i lepią im się rączki!! Zdec- jak jest u Ciebie??

Teraz mamy tą i jest super wygodna dla dziecka ale prowadzi się jak czołg..WYPRZEDAZ wozka ESPIRO 2011@ ACTIV @OKAZJA!!! (1697730264) - Aukcje internetowe Allegro

A na zimę mam schowaną Vectora Espiro na pompowanych kołach, bo jak znowu śniegu napada to tymi małymi kółeczkami to daleko nie zajade..

Polecam Baby Joggera City Mini, jeśli lubisz 3kołowce, chociaż 4kołowe też teraz wyszły, ale generalnie to ciężko już dostać, mało na rynek polski przyszło. Ja nie lubiłam 3kołowców, a teraz uwielbiam... Jazda tym wózkiem to bajka, dziecko wreszcie się nie kokosi i nie chce ciągle wstawać, poza tym system składania...ach...looknij na youtube i obejrzyj filmik.

Do góry