Arica- fajny ten wózeczek
Ja się napaliłam na tego Maclarena xlr, głównie przez Zdec) hehe. Jeden na allegro mi się podoba, kosztuje 800zl plus przesyłka i się zastanawiam czy nie lepiej nowy kupic, ale z kolei 1200zl za spacerowke.. cholera sama nie wiem. Najbardziej przemawia do mnie ta wielka buda w maclarenie i amortyzacja na wszystkich czterech kółkach..
Agast: Cossato też mają amortyzację wszystkich kół! One jakościowo są bardzo podobne do Maclarenów tylko mają dużo fajniejszy design No i cenowo są atrakcyjne, bo w zależności od modelu kosztują od 649 do 725, a w 4kids.com.pl niektóre przecenili na 549zl. Są lekkie (niecałe 7kg), mają regulację oparcia w 3 poziomach, przednie koła obrotowe z możliwością blokady, kosz na zakupy, a w każdym zestawie jest jeszcze folia przeciwdeszczowa i śpiworek podszyty polarkiem. Jedyne czego nie mają to pałąka z przodu, ale z tego co wiem to większość spacerówek-parasolek go nie ma. Jeszcze nie byłyśmy z Polą w terenie, bo wózek dopiero do nas dotarł, ale w południe pójdziemy na zakupy i go przetestujemy. Na razie pojeździłyśmy rano po mieszkaniu i małej sie chyba podobało, bo się uśmiechała cały czas. A jak w naszej spacerówce Mutsy wiozłam ją przodem do kierunku jazdy to był wrzask... Póki co w Cossato był uśmiech
Nam się udało znaleźć ten beżowy w Anglii za 99funtow, wiec jakieś 450zł. Ale to była okazja, bo normalnie te wózki są po 130f albo i więcej.. Jak mi szwagier powiedział, że kolor jest trochę inny niż na zdjęciu to się trochę wkurzyłam. W rzeczywistości jest bardziej brązowy niż beżowy, ale i tak się w tym wózku zakochałam
A, no i tu też jest duża buda i okienko żeby podglądać co dziecko robi