reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

Arica- fajny ten wózeczek:)
Ja się napaliłam na tego Maclarena xlr, głównie przez Zdec:)) hehe. Jeden na allegro mi się podoba, kosztuje 800zl plus przesyłka i się zastanawiam czy nie lepiej nowy kupic, ale z kolei 1200zl za spacerowke.. cholera sama nie wiem. Najbardziej przemawia do mnie ta wielka buda w maclarenie i amortyzacja na wszystkich czterech kółkach..

Agast: Cossato też mają amortyzację wszystkich kół! One jakościowo są bardzo podobne do Maclarenów tylko mają dużo fajniejszy design :) No i cenowo są atrakcyjne, bo w zależności od modelu kosztują od 649 do 725, a w 4kids.com.pl niektóre przecenili na 549zl. Są lekkie (niecałe 7kg), mają regulację oparcia w 3 poziomach, przednie koła obrotowe z możliwością blokady, kosz na zakupy, a w każdym zestawie jest jeszcze folia przeciwdeszczowa i śpiworek podszyty polarkiem. Jedyne czego nie mają to pałąka z przodu, ale z tego co wiem to większość spacerówek-parasolek go nie ma. Jeszcze nie byłyśmy z Polą w terenie, bo wózek dopiero do nas dotarł, ale w południe pójdziemy na zakupy i go przetestujemy. Na razie pojeździłyśmy rano po mieszkaniu i małej sie chyba podobało, bo się uśmiechała cały czas. A jak w naszej spacerówce Mutsy wiozłam ją przodem do kierunku jazdy to był wrzask... Póki co w Cossato był uśmiech :)
Nam się udało znaleźć ten beżowy w Anglii za 99funtow, wiec jakieś 450zł. Ale to była okazja, bo normalnie te wózki są po 130f albo i więcej.. Jak mi szwagier powiedział, że kolor jest trochę inny niż na zdjęciu to się trochę wkurzyłam. W rzeczywistości jest bardziej brązowy niż beżowy, ale i tak się w tym wózku zakochałam :)

A, no i tu też jest duża buda i okienko żeby podglądać co dziecko robi :)

reklama
Hmm. odpisałam i posta wcielo;/

Arica- moglabyś wstawic zdjecie z na maxa rozłożoną budą??? Obejrzalam na stronie te wozki i baaaaaaardzo mi sie ten spodobal http://www.4kids.com.pl/produkt/cos 2 ok.jpg Kurde, teraz to mam zagwozdkę, a juz dzisiaj w nocy mi się wozki sniły, haha

Kasiek- hmm.. tak na prawde to te 400zl nie robi roznicy.. 1200 tez nie nadszarpnie naszego budzetu jakoś dramatycznie, ale zdrowy rozsądek mówi mi ze 1200 z spacerowke to przegiecie..

Arica- moglabyś wstawic zdjecie z na maxa rozłożoną budą??? Obejrzalam na stronie te wozki i baaaaaaardzo mi sie ten spodobal http://www.4kids.com.pl/produkt/cos%202%20ok.jpg Kurde, teraz to mam zagwozdkę, a juz dzisiaj w nocy mi się wozki sniły, haha

Kasiek- hmm.. tak na prawde to te 400zl nie robi roznicy.. 1200 tez nie nadszarpnie naszego budzetu jakoś dramatycznie, ale zdrowy rozsądek mówi mi ze 1200 z spacerowke to przegiecie..

Tu masz fotki tego wózka z rozłożonym oparciem ;)
http://allegro.pl/cosatto-swift-lite-24h-spiwor-folia-2xgratis-i1416123042.html

Arica- moglabyś wstawic zdjecie z na maxa rozłożoną budą??? Obejrzalam na stronie te wozki i baaaaaaardzo mi sie ten spodobal http://www.4kids.com.pl/produkt/cos 2 ok.jpg Kurde, teraz to mam zagwozdkę, a juz dzisiaj w nocy mi się wozki sniły, haha

Agast: ten wózek chyba mieli w 4kids (sklep jest w Krakowie i tam byliśmy 'przymierzyć' mała do wózka), więc na pewno nie musiałabyś długo na niego czekać :) Był jeszcze taki z Hello Kitty, i chyba taki czarny z zielono czerwonym napisem.. Mają mieć w marcu nową dostawę, ale w niej i tak nie było tego wózka który my mamy.. A fotkę zaraz zrobię i podesle..

Aa, jak mój post się pojawił to dopiero zobaczyłam ten wyżej od Kasiek :) Dokładnie tak się rozkłada wózek jak na tym zdjęciu na allegro.To jest rozłożenie 'na płasko', tak na oko to jest może jakieś 15-20stopni odchylenia..

A jak już nam szwagier kupił wózek, to potem znalazłam jeszcze fajniejszy, też Cossato, niestety też w Anglii, i niestety trochę droższy :)

prod_17_yo%21_raspberry_front.jpg

Ale mój mąż i tak od razu go skreślił, bo różowy.. Jest jeszcze taki niebieski i czarny, ale czarny za ciemny, a niebieski to już taki jednak 'chłopięcy' :)

Ostatnia edycja:
arica- tak, w krakowie jest wyłączny dystrybutor i jednocześnie siedziba 4kids.com :) juz sie zorientowalam, hehe Mozna tez podobno obejrzeć go w Warszawie:)

Kasiek- dzięki:)

edit: arica, można do złożyć razem ze spiworkiem czy trzeba go zdjąć zanim się złoży???

Ostatnia edycja:
arica- tak, w krakowie jest wyłączny dystrybutor i jednocześnie siedziba 4kids.com :) juz sie zorientowalam, hehe Mozna tez podobno obejrzeć go w Warszawie:)

Kasiek- dzięki:)

edit: arica, można do złożyć razem ze spiworkiem czy trzeba go zdjąć zanim się złoży???

Można go złożyć razem ze śpiworkiem. Wróciłyśmy właśnie z zakupów. Wózek prowadzi się REWELACYJNIE :) Poli też się chyba podobało, bo jechała uśmiechnięta od ucha do ucha, a wcześniej jak ją wkładałam do spacerówki przodem do kierunku jazdy to był bunt i wrzask. Koszyk na zakupy całkiem spory. Wózek składa się bardzo prosto, nam w bagażniku mieści się idealnie, ale faktem jest, że mamy duży bagażnik, a wózek po złożeniu jest długi..

Można go złożyć razem ze śpiworkiem. Wróciłyśmy właśnie z zakupów. Wózek prowadzi się REWELACYJNIE :) Poli też się chyba podobało, bo jechała uśmiechnięta od ucha do ucha, a wcześniej jak ją wkładałam do spacerówki przodem do kierunku jazdy to był bunt i wrzask. Koszyk na zakupy całkiem spory. Wózek składa się bardzo prosto, nam w bagażniku mieści się idealnie, ale faktem jest, że mamy duży bagażnik, a wózek po złożeniu jest długi..
No to chyba się na niego skuszę:))) Ja jezdze autem kombi, wiec mam duzy bagaznik:))

Arica, czy znalazłaś jakieś wady tego wózka?:-) Bo też prawie zdecydowana na niego jestem, martwi mnie tylko ta budka, że nie jest dłuższa. Jak to wygląda na słońcu? Daje jakąś osłonę?

reklama
Do góry