DarkAsterR
Fanka BB :)
My mamy za małe łóżko,żeby spać w 4. A córkę karmię w łóżku i często zostaje do rana. W ogóle źle rozplanowane mieszkanie mamy. Nie byliśmy przygotowani na dzieci jak urządzaliśmy. Synek musi spać u siebie, w dodatku ma łóżko 160 cm. Trochę małe, żebym z nim spała.
A co do sprzątania to synek nie ma problemów ogólnie ze sprzątaniem.tylko te swoje zabawki. On chyba naprawdę ma ich za dużo. Albo nietrafione. Bo on się nimi nie bawi, tylko wyciąga na podłogę i tam leżą.
No ja musiałam w ogóle urządzić pokoj córce. Bo stał pusty i niepomalowany.
W trzecim pokoju zrobiłam sobie bibliotekę, skończyłam urządzać, usiadłam żeby odpocząć i za chwile byłam w drugiej ciazy. Musiałam znowu przestawiać.
Corce bardzo wcześnie kupiłam łóżko dorosłych rozmiarów. Nie będę kupowac piętnastu różnych łóżek.
Bulek ma takie średnie ale z możliwością przedłużenia do dwóch metrów. Ale nadal przychodzi do mnie.
Moje dzieci tez z tymi zabawkami maja różnie. Są dnie ze wszystkie wywala na podloge i tylko się o nie potykają. A są dnie, ze wyobraznia szaleje i urządzają różne wygibasy i bawią się wszystkim naraz.
Corka nienawidzi ich sprzątać. Bułek już chętniej ale jest jeszcze mały. Szybko się rozprasza.
Dzisiaj wzięli i wynieśli obiad na trampolinę i tam go zjedli. W sumie ja tez lubię siedzieć na trampolinie