Dla siebie co robię dziś [emoji23].
No więc tak spacer z psem,
Wyjazd do sklepu budowanego,potem supermarket spożywczy , a potem gołąbki takie z krojoną kapuchą. Zjadłam i padłam. Oglądam tv i cieszę się że mój poszedł do mamusi swojej [emoji6].Błogą ciszę przerywa tylko chrapanie psa .Ale to chwila bo zaraz muszę lecieć z praniem i sprzątaniem , chyba że sobie coś odpuszczę . Jeszcze nie wiem.Tak my kobiety słaba płeć mamy boskie życie
No więc tak spacer z psem,
Wyjazd do sklepu budowanego,potem supermarket spożywczy , a potem gołąbki takie z krojoną kapuchą. Zjadłam i padłam. Oglądam tv i cieszę się że mój poszedł do mamusi swojej [emoji6].Błogą ciszę przerywa tylko chrapanie psa .Ale to chwila bo zaraz muszę lecieć z praniem i sprzątaniem , chyba że sobie coś odpuszczę . Jeszcze nie wiem.Tak my kobiety słaba płeć mamy boskie życie
Kurcze [emoji39] ale sie cieszę, że tyle Nas jest staraczek czilałtowych. Większe prawdopodobieństwo, że za chwile pojawi sie kolejna focia z pozytywnym testem. Dziefcynki jest sobota. Pochwalcie sie co robicie dzis dla siebie. Tak na reset rozumku. Ja mysle zeby do kina skoczyć chociaz mój na necie juz wszystko obejrzał ale moze go namówie a później wykorzystam [emoji13]