reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

Napisz wiec co dostajesz. Od @
Aromek od 2dc do 6 dc rano i wieczorem(jak colo tylko nie ma tyle jajeczek. W moim przypadku dobrze bo przy moim zrypanym kręgosłupie 2 bym nie dała rady nosić )
Potem mam 9-10 dc pojechać na monitoring i wtedy ovitrelle.
No i to wino mi kazał pić.
Po inseminacji nic nie mam przypisane

reklama
Aromek od 2dc do 6 dc rano i wieczorem(jak colo tylko nie ma tyle jajeczek. W moim przypadku dobrze bo przy moim zrypanym kręgosłupie 2 bym nie dała rady nosić )
Potem mam 9-10 dc pojechać na monitoring i wtedy ovitrelle.
No i to wino mi kazał pić.
Po inseminacji nic nie mam przypisane
A juz jestes po insemi ?

Nie mam ok 30 stycznia mieć
To moze ci jeszcze zapisze.
Ja bym podskoczyła na konsultacje jeszcze do innego. Poszukaj najblizej siebie na znany lekarz- przejdz sie. Lepiej wydac nawet 200 za wizyte niz 1000 za insemi. Ja w poznaniu placilam 150 za konsultacje i kazdy monit. We wroclawiu 250. A u siebie 50. I ten za 250 potwierdzil wsio tego za 50 :)

To moze ci jeszcze zapisze.
Ja bym podskoczyła na konsultacje jeszcze do innego. Poszukaj najblizej siebie na znany lekarz- przejdz sie. Lepiej wydac nawet 200 za wizyte niz 1000 za insemi. Ja w poznaniu placilam 150 za konsultacje i kazdy monit. We wroclawiu 250. A u siebie 50. I ten za 250 potwierdzil wsio tego za 50 :)
Leczę się w klinice parens , jeszcze tam będę bo monit trzeba zrobić (tam 70 zł )więc mu powiem. Może jest tak że chce dostosować lek jak zobaczy co i jak się dzieje. Gość ma świetne opinie , ale raz mi popadł bo wytawił inne papiery do podpisania przez męża niż trzeba.
Ale dzięki tobie i dziewczynom wiem że jak coś mi nie do to będę się upominać o receptę [emoji11][emoji8]

Leczę się w klinice parens , jeszcze tam będę bo monit trzeba zrobić (tam 70 zł )więc mu powiem. Może jest tak że chce dostosować lek jak zobaczy co i jak się dzieje. Gość ma świetne opinie , ale raz mi popadł bo wytawił inne papiery do podpisania przez męża niż trzeba.
Ale dzięki tobie i dziewczynom wiem że jak coś mi nie do to będę się upominać o receptę [emoji11][emoji8]
Duphostan zwieksza prawdopodobieństwo zagniezdzenia naszych fasoleczek. Pomaga. Nie szkodzi. Dlatego sadze ze jak lekarz od razu wszystkiego nie daje to jakby naciagal na wizyty.
Ja wczoraj na konsultacji u innego jak zobaczył moja tabelke co kiedy biore to byl w szoku ze od pierwszego cyklu mialam juz "zestaw podręcznikowy" przy staraniach. Wiec jakby nie patrzeć ten za 50 zl u mnie nie jest nastawiony na kase. Bo tak by mogl spokojnie te starania do pol roku przeciagniac jak nie dluzej

Salsa owu niby miałam dwa dni temu [emoji23] chyba ze coś się popierd.oliło :p
No wlasnie ze nie. Na owu lekkie kłucie - w zaleznosci jak ktora to przeżywa. A po owu moze byc istna szopka. Po peknieciu jajeczka zbierac sie moze plyn. Robi sie "naturalnie" stan zapalny. I to cholerstwo boli.
Ja wiem najlepiej kiedy byla owulacja gdy kochajac sie ze swoim prawie non stop przed owu, nagle po orgazmie mam bol jakby mi jajniki ktos wyrywał zywcem. No i wiem ze jajeczko wyszlo :)
Mialam juz tak 3 razy. I za kazdym razem lecialam w ten sam dzien na monit- potwierdzano ze peklo :)

U mnie tez co drugi dzień było [emoji813]️[emoji813]️ w okolicach owulacji wiec zdziwił mnie aż taki ból, szczególnie ze pierwszy raz mam taki :p

reklama
U mnie tez co drugi dzień było [emoji813]️[emoji813]️ w okolicach owulacji wiec zdziwił mnie aż taki ból, szczególnie ze pierwszy raz mam taki :p
Najlepiej sprawdz po orgazmie czy boli jeszcze bardziej. Jak tak to masz potwirdzenie ze było owu. I mozesz dac swojemu odpocząc ;)

Do góry