reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

Napisz wiec co dostajesz. Od @
Aromek od 2dc do 6 dc rano i wieczorem(jak colo tylko nie ma tyle jajeczek. W moim przypadku dobrze bo przy moim zrypanym kręgosłupie 2 bym nie dała rady nosić )
Potem mam 9-10 dc pojechać na monitoring i wtedy ovitrelle.
No i to wino mi kazał pić.
Po inseminacji nic nie mam przypisane

reklama
Aromek od 2dc do 6 dc rano i wieczorem(jak colo tylko nie ma tyle jajeczek. W moim przypadku dobrze bo przy moim zrypanym kręgosłupie 2 bym nie dała rady nosić )
Potem mam 9-10 dc pojechać na monitoring i wtedy ovitrelle.
No i to wino mi kazał pić.
Po inseminacji nic nie mam przypisane
A juz jestes po insemi ?

Nie mam ok 30 stycznia mieć
To moze ci jeszcze zapisze.
Ja bym podskoczyła na konsultacje jeszcze do innego. Poszukaj najblizej siebie na znany lekarz- przejdz sie. Lepiej wydac nawet 200 za wizyte niz 1000 za insemi. Ja w poznaniu placilam 150 za konsultacje i kazdy monit. We wroclawiu 250. A u siebie 50. I ten za 250 potwierdzil wsio tego za 50 :)

To moze ci jeszcze zapisze.
Ja bym podskoczyła na konsultacje jeszcze do innego. Poszukaj najblizej siebie na znany lekarz- przejdz sie. Lepiej wydac nawet 200 za wizyte niz 1000 za insemi. Ja w poznaniu placilam 150 za konsultacje i kazdy monit. We wroclawiu 250. A u siebie 50. I ten za 250 potwierdzil wsio tego za 50 :)
Leczę się w klinice parens , jeszcze tam będę bo monit trzeba zrobić (tam 70 zł )więc mu powiem. Może jest tak że chce dostosować lek jak zobaczy co i jak się dzieje. Gość ma świetne opinie , ale raz mi popadł bo wytawił inne papiery do podpisania przez męża niż trzeba.
Ale dzięki tobie i dziewczynom wiem że jak coś mi nie do to będę się upominać o receptę [emoji11][emoji8]

Leczę się w klinice parens , jeszcze tam będę bo monit trzeba zrobić (tam 70 zł )więc mu powiem. Może jest tak że chce dostosować lek jak zobaczy co i jak się dzieje. Gość ma świetne opinie , ale raz mi popadł bo wytawił inne papiery do podpisania przez męża niż trzeba.
Ale dzięki tobie i dziewczynom wiem że jak coś mi nie do to będę się upominać o receptę [emoji11][emoji8]
Duphostan zwieksza prawdopodobieństwo zagniezdzenia naszych fasoleczek. Pomaga. Nie szkodzi. Dlatego sadze ze jak lekarz od razu wszystkiego nie daje to jakby naciagal na wizyty.
Ja wczoraj na konsultacji u innego jak zobaczył moja tabelke co kiedy biore to byl w szoku ze od pierwszego cyklu mialam juz "zestaw podręcznikowy" przy staraniach. Wiec jakby nie patrzeć ten za 50 zl u mnie nie jest nastawiony na kase. Bo tak by mogl spokojnie te starania do pol roku przeciagniac jak nie dluzej

Salsa owu niby miałam dwa dni temu [emoji23] chyba ze coś się popierd.oliło :p
No wlasnie ze nie. Na owu lekkie kłucie - w zaleznosci jak ktora to przeżywa. A po owu moze byc istna szopka. Po peknieciu jajeczka zbierac sie moze plyn. Robi sie "naturalnie" stan zapalny. I to cholerstwo boli.
Ja wiem najlepiej kiedy byla owulacja gdy kochajac sie ze swoim prawie non stop przed owu, nagle po orgazmie mam bol jakby mi jajniki ktos wyrywał zywcem. No i wiem ze jajeczko wyszlo :)
Mialam juz tak 3 razy. I za kazdym razem lecialam w ten sam dzien na monit- potwierdzano ze peklo :)

U mnie tez co drugi dzień było [emoji813]️[emoji813]️ w okolicach owulacji wiec zdziwił mnie aż taki ból, szczególnie ze pierwszy raz mam taki :p

reklama
U mnie tez co drugi dzień było [emoji813]️[emoji813]️ w okolicach owulacji wiec zdziwił mnie aż taki ból, szczególnie ze pierwszy raz mam taki :p
Najlepiej sprawdz po orgazmie czy boli jeszcze bardziej. Jak tak to masz potwirdzenie ze było owu. I mozesz dac swojemu odpocząc ;)

Do góry