reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZILAŁT'owe starania

A i co zaobserwowałam to biały lepki śluz to raczej Po owu jak myślicie?sex wieczorem zaplanowany
A i co jeszcze to tak jakby trochę mnie tam teraz trochę Po bolewa ble tak delikatnie i Badałam sobie szyjkę delikatnie i jest wysoko i jakby taka spuchnięta balonik czy coś..i zamknięta to napewno bo ledwo mogłam znaleźć ten punkt.wiem że tam się nie grzebie ale tak przy myciu myślę a sprawdzę.już się zaczyna... będę teraz myśleć niby nie mam co liczyć ale jednak już śledzę neta

reklama
Mój ma stulejke czy jak to się tam nazywa i dlatego tak długo .Mama mu nie przpilnowała jak był mały a teraz nie pójdzie za cholerę zrobić z tym porządku. Czasem unikam seksu bo mi się nie chce tak długo. Fajnie wam choć u mnie w sumie choć ostatnio było 40 minut ale bez pośpiechu to też spoko.Nasz rekord bez pośpiechu to 3h nie wiem czy się śmiać czy płakać z tego powodu [emoji6] Ale przy staraniach to męczące było jak cholera.
Mój dokładnie to samo mówi

Mój ma stulejke czy jak to się tam nazywa i dlatego tak długo .Mama mu nie przpilnowała jak był mały a teraz nie pójdzie za cholerę zrobić z tym porządku. Czasem unikam seksu bo mi się nie chce tak długo. Fajnie wam choć u mnie w sumie choć ostatnio było 40 minut ale bez pośpiechu to też spoko.Nasz rekord bez pośpiechu to 3h nie wiem czy się śmiać czy płakać z tego powodu [emoji6] Ale przy staraniach to męczące było jak cholera.
My przeważnie w dzień tak szybko a w nocy to wiadomo dłużej ale Ci powiem
Ciesz się kobieto wiesz jakie frustrujące jest jak jesteś już blisko spełnienia a tu koniec..... ,
Ja nie narzekam bo mimo że czasami za szybko skończy to zawsze doprowadzi sprawę do końca

A i co jeszcze to tak jakby trochę mnie tam teraz trochę Po bolewa ble tak delikatnie i Badałam sobie szyjkę delikatnie i jest wysoko i jakby taka spuchnięta balonik czy coś..i zamknięta to napewno bo ledwo mogłam znaleźć ten punkt.wiem że tam się nie grzebie ale tak przy myciu myślę a sprawdzę.już się zaczyna... będę teraz myśleć niby nie mam co liczyć ale jednak już śledzę neta
Spokojnie [emoji6] czekamy niecierpliwie razem z Tobą [emoji3]

Jak dzisiaj samopoczucie ? Bo mnie odkąd wstałam tak napierd.ala lewy jajnik, że ciężko mi nawet siusiu zrobić :/ nie wiem co jest grane :/

Matko 3 hja to jestem typem ze sie szybko nudze, ale lubie krotko ale mocno hehehe moj by sie zreszta przez 3 h tak zasapal, ze musialabym Go z zawalem wiesc na dyzur hahahha

reklama
W ogóle mój cykl w tym miesiącu jest dziwny. Śluz inny ból podbrzusza jak na @ a nigdy wcześniej tego nie miałam do tego ten lewy jajnik. Zwariować można :)

Do góry