reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Faceci już tak mają,jak z dzieckiem tylko trochę większym ;)
Mój zrobi porządne zakupy jak poproszę i zrobię listę. Czasem kupi jakąś inną markę, jak nie ma tej co chcę i nie zawsze bym kupiła to samo , ale ogólnie na zakupy można go wysłać spokojnie. Może dlatego że on też gotuje ,wie co potrzebne i kojarzy jakie rzeczy kupuję.

Co? To tak można? [emoji23]
Kurde unas to 15 min jest minimum.
A zwykle to o wiele dłużej.
Ale mój od zawsze tak ma [emoji52]
Nie oprze się [emoji110] no zawsze jeszcze możesz dodać: wiem że jesteś zmęczony ale mam taką chcice na Ciebie że nawet szybki numerek mi wystarczy, o ile Ci szybki wystarczy [emoji1787][emoji6] ja z moim mamy już hasło na króliczka to młodemu telefon my do łazienki i pieciominutowka [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Hej, u mnie czasami nawet 5 minut nie ma czasami a ja co tak szybko?, ja dopiero zaczy nam się rozkręcać a on już.....:biggrin2:

Witajcie.
Ja mam 27 lat i na koncie mam 3,5 letniego synka :) Synuś był totalnie nieplanowana niespodzianką tzn. przypuszczamy kiedy się "to" stało :) teraz świadomie zaczęliśmy się starać o rodzeństwo dla niego ale to zupełnie nowe dla mnie uczucie tak dziwnie :D za 4 dni planowana @. Testowałam już oczywiście 8dpo i nic nie wyszło testowałam wczoraj znowu i też nic. Ale czuję cały czas w brzuchu lekki ból ciągnięcie piersi jakby nieco twardsze od kilku dni buzia narazie bez pryszczy a zwykle przed @ już by coś wyszło. I tak jak czytałam jedną z dziewczyn tu na forum mam taki dziwny posmak gorzki w ustach od niedawna i bardziej wyczulona na zapachy jestem. Kurczę ale mam nadzieję że to nie moja wyobraźnia :D

reklama
Do góry