reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
My przeważnie w dzień tak szybko a w nocy to wiadomo dłużej ale Ci powiem
Ciesz się kobieto wiesz jakie frustrujące jest jak jesteś już blisko spełnienia a tu koniec..... ,
Ja nie narzekam bo mimo że czasami za szybko skończy to zawsze doprowadzi sprawę do końca
Niby tak ale jaka obolała nieraz jestem [emoji52]. I choć jest wtedy fajnie to na drugi dzień ojjjj.

Hejka. Jestem i ja z 2019
Witajcie.
Ja mam 27 lat i na koncie mam 3,5 letniego synka :) Synuś był totalnie nieplanowana niespodzianką tzn. przypuszczamy kiedy się "to" stało :) teraz świadomie zaczęliśmy się starać o rodzeństwo dla niego ale to zupełnie nowe dla mnie uczucie tak dziwnie :D za 4 dni planowana @. Testowałam już oczywiście 8dpo i nic nie wyszło testowałam wczoraj znowu i też nic. Ale czuję cały czas w brzuchu lekki ból ciągnięcie piersi jakby nieco twardsze od kilku dni buzia narazie bez pryszczy a zwykle przed @ już by coś wyszło. I tak jak czytałam jedną z dziewczyn tu na forum mam taki dziwny posmak gorzki w ustach od niedawna i bardziej wyczulona na zapachy jestem. Kurczę ale mam nadzieję że to nie moja wyobraźnia :D
Witajcie :)

Ja dzis zrobilam test 12 dni po owu i nic biel. Ale ja sobie staram nic nie wkrecać. W poniedziałek beta albo czekamy na @

A co do przytulasow to śmiem stwierdzic ze swojego "wychowałam" [emoji23][emoji23][emoji23] jak ma być szybko tylko na strzał to jest- i też jest w tym metoda -jakieś słówko pikantne albo cos w tym stylu. A jak chcemy sie dluzej pobawić to wtedy mowie ze ma za mną poczekać. Wiec czeka az ja pierwsza
Az zmierze go stoperem następnym razem ile to wszystko trwa. Bo wiem ze jak zabawy to nawet kilka h mogą. A szybkie to chwila moment

reklama
Witajcie.
Ja mam 27 lat i na koncie mam 3,5 letniego synka :) Synuś był totalnie nieplanowana niespodzianką tzn. przypuszczamy kiedy się "to" stało :) teraz świadomie zaczęliśmy się starać o rodzeństwo dla niego ale to zupełnie nowe dla mnie uczucie tak dziwnie :D za 4 dni planowana @. Testowałam już oczywiście 8dpo i nic nie wyszło testowałam wczoraj znowu i też nic. Ale czuję cały czas w brzuchu lekki ból ciągnięcie piersi jakby nieco twardsze od kilku dni buzia narazie bez pryszczy a zwykle przed @ już by coś wyszło. I tak jak czytałam jedną z dziewczyn tu na forum mam taki dziwny posmak gorzki w ustach od niedawna i bardziej wyczulona na zapachy jestem. Kurczę ale mam nadzieję że to nie moja wyobraźnia :D
Moj gin jeden i drugi mowi zeby najwcześniej dzien planowanej @ a najlepiej 14 dzien po owulacji testowac. Tykko my takie głupie że dopiero co chłop z znas zejdzie a my juz w wc z testem. Niestety tak to nie działa

Do góry