reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

A i co zaobserwowałam to biały lepki śluz to raczej Po owu jak myślicie?sex wieczorem zaplanowany
A i co jeszcze to tak jakby trochę mnie tam teraz trochę Po bolewa ble tak delikatnie i Badałam sobie szyjkę delikatnie i jest wysoko i jakby taka spuchnięta balonik czy coś..i zamknięta to napewno bo ledwo mogłam znaleźć ten punkt.wiem że tam się nie grzebie ale tak przy myciu myślę a sprawdzę.już się zaczyna... będę teraz myśleć niby nie mam co liczyć ale jednak już śledzę neta

reklama
Mój ma stulejke czy jak to się tam nazywa i dlatego tak długo .Mama mu nie przpilnowała jak był mały a teraz nie pójdzie za cholerę zrobić z tym porządku. Czasem unikam seksu bo mi się nie chce tak długo. Fajnie wam choć u mnie w sumie choć ostatnio było 40 minut ale bez pośpiechu to też spoko.Nasz rekord bez pośpiechu to 3h nie wiem czy się śmiać czy płakać z tego powodu [emoji6] Ale przy staraniach to męczące było jak cholera.
Mój dokładnie to samo mówi

Mój ma stulejke czy jak to się tam nazywa i dlatego tak długo .Mama mu nie przpilnowała jak był mały a teraz nie pójdzie za cholerę zrobić z tym porządku. Czasem unikam seksu bo mi się nie chce tak długo. Fajnie wam choć u mnie w sumie choć ostatnio było 40 minut ale bez pośpiechu to też spoko.Nasz rekord bez pośpiechu to 3h nie wiem czy się śmiać czy płakać z tego powodu [emoji6] Ale przy staraniach to męczące było jak cholera.
My przeważnie w dzień tak szybko a w nocy to wiadomo dłużej ale Ci powiem
Ciesz się kobieto wiesz jakie frustrujące jest jak jesteś już blisko spełnienia a tu koniec..... ,
Ja nie narzekam bo mimo że czasami za szybko skończy to zawsze doprowadzi sprawę do końca

A i co jeszcze to tak jakby trochę mnie tam teraz trochę Po bolewa ble tak delikatnie i Badałam sobie szyjkę delikatnie i jest wysoko i jakby taka spuchnięta balonik czy coś..i zamknięta to napewno bo ledwo mogłam znaleźć ten punkt.wiem że tam się nie grzebie ale tak przy myciu myślę a sprawdzę.już się zaczyna... będę teraz myśleć niby nie mam co liczyć ale jednak już śledzę neta
Spokojnie [emoji6] czekamy niecierpliwie razem z Tobą [emoji3]

Jak dzisiaj samopoczucie ? Bo mnie odkąd wstałam tak napierd.ala lewy jajnik, że ciężko mi nawet siusiu zrobić :/ nie wiem co jest grane :/

Matko 3 hja to jestem typem ze sie szybko nudze, ale lubie krotko ale mocno hehehe moj by sie zreszta przez 3 h tak zasapal, ze musialabym Go z zawalem wiesc na dyzur hahahha

reklama
W ogóle mój cykl w tym miesiącu jest dziwny. Śluz inny ból podbrzusza jak na @ a nigdy wcześniej tego nie miałam do tego ten lewy jajnik. Zwariować można :)

Do góry